Şimdi Ara

Piranha Aristo Tablet Hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
28.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tablet icin ipad, telefon icin iphone, tartisma konusu bile olamayacak urunler. Cunku adamlar bu urunler disinda hic bir seyle ugrasmiyolar, tek isleri bunlar ve gelistirilmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birşey sormak istiyorum
    ULTRA TAB 10,1 = 439.-TL
    ARİSTO TAB 9,7 = 595.-TL
    iki model arasında kaldım fiyat farkı çok yok
    ultra tab IPS ekran
    aristo tab HD ekran
    ultra tab ın işlemcisi 1,6
    aristo tab ın işlemcisi 1,5 gözüküyor
    bu özellikleri dikkate alırsanız
    hangi modeli tavsiye edersiniz
    şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimmurat06 -- 2 Nisan 2013; 14:13:06 >
  • Bu aristo 7 arkasındaki sağ üstteki şey kalemmi ? Çıkaramadımda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sağlam mal diye kakalanan Piranha Aristo Tab 7.0" ı; iade etmeden önce 1 saat kadar kullanmış süper tecrübeli biri olarak olarak cevaplayabilirim sorunuzu: Bu cihazda kalem yok...

    Çıkaramadım da :) demişsiniz ya.... Bana da kaçtı bu Aristo Tab 7.0" ve ben de çıkaramıyorum bir türlü :) Bu ürünü almadan önce benim hikayemden ibret almak isterseniz ilk mesajımda anlattım kısaca :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcan_60

    Tableti bu perşembe teslim aldım kargodan . Tasarım olarak gayet şık . Kamera 8 megapixel diyor ama o kaliteyi bulamadım . Ön kamera ile SKYPE den görüşme yapıldı gayet güzel çalışıyor . Cihazda normal işlevlerini yaparken donma-kasma olmuyor . 1-2 oyun yükledım grafikleri güzel olan , hafif kasmalar var , oyun için almayın bu tableti .Şarjı fena sayılmaz. %100 ken çıkardım sarjdan 1.5 saat wifi açık oyun vs. gezindim nette sarj %70 e indi. 3G özelliği olması müthiş , hattı taktım çalıştırdım interneti gayet güzel bu özellik şuan piyasadaki cihazların yüzde 95'inde yok diyebilirm. Cihaz hakkında merak ettiğiniz bişey varsa burdan cevaplarım arkdaşlar ..

    iyi günlerde kullanmanız dileğiyle;
    2-3 sorum olacak;
    1-Üründe navigasyon yüklenip kullanabiliyor mu?(Yani Navigasyon olarak araçta gündüz güneşli havada görüntü nasıl?)
    2-Cep telefonu ile hansfree eşleştirme yapılabiliyor mu?
    3-Cep Telefonu rehberi direkt aktarılıp telefon geldiğinde rehber ismi görünebiliyor mu???
    4-Navigasyonu çalıştırıp araçla seyrederken Cep telefonu eşleştirildi ise direkt hansfree'ye geçiyor mu?ve konuşma bitince navigasyon kaldığı yerden başlıyor mu?
    5-FM Transmitter yok dendiğine göre araç ses sistemi ile müzik dinleyemiyoruz sanırım?Yani araç sistemine fm transmitter yayını yapamıyor??
    6-Navigasyon için sadece dahili GPS' yeterli mi???Ayrıca mobilveri bağlantısı(internet) istiyor mu??Zira evde Wi-Fi ile navigasyonu çalıştıran ürünler var.
    7-Navigasyonu çalıştırdığınızda ses düzeyi nasıl?
    8-GPS sık sık kayboluyor mu???

    ....
    Anlatabildiysem;
    ben fm transmitter-dahili güçlü GPS-handsfree telefon eşleştirmesi olan bir tablet arıyorum...
    İnanın parasında bile değilim,iPad gözüm kapalı alırım,ama iPad dediğim bu özellikleri cihazlarına koymamakta inatla direniyor...
    Samsung tab'larda bu özellikler olduğunu bilsem onlara yöneleceğim.
    Herkese şimdiden teşekkürler...




  • Arkadaşım @fikretkurt

    Her ne kadar Piranha Aristo Tab 7 sahibi isem de; mahkemelik olduğu için cihazı kullanamıyorum. Bu yüzden bütün sorularını cevaplayamayacağım.
    Fakat neredeyse yüzde yüz bildiğim bir şey varsa o da şöyle: Bir Piranha sahibi olduğunda; aynı zamanda bir Piranha mağduru olacağın ...

    Bu yüzden aha şuradaki Piranha Mağdurları bölümümüzde yerinizi şimdiden ayırtmanızı tavsiye ederim. Erken rezervasyon yaptıranlara büyük indirim ve sürpriz hediyeler vaat ediyoruz yalancıktan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihan8sen

    Sonunda aldım arkadaşlar aristo 7.0'' tablet.İlk izlenimlerimi aktarmak istiyorum tableti almak isteyenlere.
    SİM KART
    Sim kartı cihaz kapalıyken takıyoruz arkadaşlar tekrar açtığımızda ekranda gsm operatörünü okuyabiliyoruz.direk algılıyor yani sıkıntı yaşatmadı ve sayfa açma hızı gayet hızlıydı.Ayarlara boğmadı beni.Telefon özelliği yok.sim kart numarasını aradığınız zaman çalıyor gözüküyor ama tablette tık yok.Sadece internet.
    BATARYA
    İlk kutudan çıkardığımda yüzde 65 şarj gözüküyordu. gps denemelerim, oyun zorlamalarım, wi-fi,3g testlerime rağmen saat öğlen 12 den 4 e kadar dayandı. bence ortanın üstünde bataryası var diyebilirim.
    Wİ-Fİ
    Hem evde hem dışarıda test etme fırsatı buldum.evde koridorun ortasında duran modeminde desteği ile arka odadan rahatlıkla 3-6 sn arasında değişen sayfa açma hızlarıyla bu testi de alnını akıyla geçti bence.
    GPS
    Bursa'da oturuyorum bugün hava bayağı bulutluydu ve benim emektar telefonun kesinlikle bulutluda konum bulamadığını bilen biri olarak gps testimi de yaptım.evin içinden konum bulamadı(wi-fi konum bulma yardımcısı a-gps falan kesinlikle kapalı bu arada).e bulamasın da zaten hem bulutlu hem evin içi biraz sıkıntı neyse belediye otobüsünde 20-25 saniyede 7 uydudan veri alarak belirledi konumu.takdir ettim kendisini
    OYUNLAR İŞLEMCİ YORAN PROGRAMLAR
    Aşırı oyunlar programlar deneme fırsatım olmadı temple run ,angry birds falan sıkıntı yaşatmadı.arayüzde sayfa geçişleri ara ara takıldı diyebilirim. Arka plandaki uygulamalarında etkisi olmuştur bunda muhakkak.
    ÖN-ARKA KAMERA
    Öyle fazla megapiksellere falan aldanmamak lazım. artık bi önemi olmadığını herkes biliyor zaten.sağlam bi görüntü sensörü barındırmadığı sürece isterse 100 megapiksel olsun.Neyse tablette olması gereken kadar ön kamera ve biraz daha iyi arka kamerası var diyebilirim.
    SON SÖZ
    Tabiki elektronik ve çok fonksiyonlu herşeyde olduğu gibi dayanıklılık süresi,zırt pırt arıza yapmaması,servis kalitesi,stabil çalışması gibi süreçleri gözlemleyip öyle yorum yapmak daha doğru olacaktır.Ancak ben 390 liraya aldığım tabletimden ilk gün itibari ile pişmalık duymayıp aksine vay anasına sayın seyirciler gibi tepkilerde bulunduğumu söylemek istiyorum.Tavsiye ederim.



    izlenimleriniz de herhangi bir değişiklik yada yeni eklemeleriniz varmıdır bizlerle paylaşırmısınız teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    Ben de düşünüyorum bu cihazı. En önemli artısı USB ve simkart girişi bence. 1000 TL ye satılan tabletlerde bile bu özellikler yok. Wi-Fi ya bağımlı kalmak kötü birşey. Tek düşüncem ekran kalitesi. Vatan bilgisayarda business tab vardı onunki tabi 800x480. pek iyi değildi.
    aristo tab 1024x600 ama çok fark var mı görüntü kalitesi açısından?

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/mini-lan-usb-2-0-rj45-tableti-kablolu-aga-baglar-83910097?id=83910097

    böyle bir ürün var sabit kablolu net ile tablet pc ye bağlanıyor diyorlar ama?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sh0t

    Arkadaşlar merhaba, müşteri hizmetleri ile ilgili başımdan geçen olayı anlatıyım.

    Daybuyday'den ürünü aldım Ultra TAb 7'. Alır almaz piranhaplus a üye oldum 29 TL verip. Çünkü 1 yıl boyunca kullanıcı hatalarınada garanti veriyorlar.
    Daha sonra cihazı açtım ertesi günü cihaz çalışmadı, gönderdim hemen, müşteri hizmetleri WEB den 1-2 saat içinde cevap yazıyor. Ürün gitti 1 hafta sonra geldi. dedilerki müşteri hatası yüklediğiniz programlardan, halbuki sadece hürriyetin uygulamasını yükledim. Neyse ürün geldikten 1 gün sonra yine açılmadı. Bunun üzerine kızdım. Daybuyday'e ürünü iade ettim. Piranha Plusa mail attım 29 TL üyeliğimi geri iade edin diye onlarda kabul etti. İade ettiler.

    Benim şansıma üründe sorun vardı iade ettim ama müşteri hizmetleri ilgilendi ve gereğini yaptı. Ancak ürünün sıkıntısı ile alakalı bir sebep söylemediler sadece kullanıcı bazlı yazılım kaynaklı sorun dediler. Hangi uygulamadan nasıl olduğunu sordum söyleyemediler. Onun dışında Piranhaplus üyeliğini öneriririm alanlara ne olur ne olmaz.

    ''Piranha Plusa mail attım 29 TL üyeliğimi geri iade edin diye onlarda kabul etti. İade ettiler.''
    Trajikomik bir durum...
    Neyse ki mağdur etmemişler müşteriyi piranhayı tebrik ettim doğrusu...




  • Arkadaslar aristo 2 tab modeli cikmis islemci 1.6 ghz direk usb girisi var yazilim yuksetme farklari var fiyat 400 civari tekzende aristo kullanicilari memnunlarmi acaba cihazlar saglammi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Arkadaslar aristo 2 tab modeli cikmis islemci 1.6 ghz direk usb girisi var yazilim yuksetme farklari var fiyat 400 civari tekzende aristo kullanicilari memnunlarmi acaba cihazlar saglammi


    Evet bende bu cihazdan almayı düşünüyorum yorum bilgisi ya da herhangi bir inceleme videosu var mı acaba? yada bu fiyata bu ürün yerine önereceğiniz başka bir tablet var mı?
  • çok iyi bir tablete benziyor. ilk versiyonuna göre yazılım iyileştirmeleri ve android yükseltmesi sunuyor. piyasada 3g sim li bu fiyatlara başka tablet YOK. Almayı düşünüyorum
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun bende sim kartı algılamamıştı
    PIN kodunu iptal ettim kapalıken taktım oldu
  • Merhaba
    Piranha Aristo II tab
    Bu cihazda FM radyo olduğu söyleniyor, hiç kullanan varmı, ben göremedim.
    yüklemem gereken bi uygulama mı var acaba,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi2002 -- 24 Temmuz 2013; 23:17:31 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_78440217/tm.htm konu burada beyler her şeyini yazdım açın okuyun.
  • biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dartanyan113

    Arkadaşlar büyütmeyin basit kelimeleri, takılmayın... Elektronik hele de tablet işi şans gibi görünüyor. bende gps bus. tab var gayet iyi, arkadaşım bus tab 7 aldı makine standby a girdi mi şarj bitene kadar açılmıyor. piranha destek Aristo için aşağıdaki sorularıma cevap vermiş

    Orijinalden alıntı: dartanyan113

    merhabala

    piranha aristo ile bir düzeltme ve birkaç soru;

    arka kamera 8mp, 5 olan 9 inçlikte sanırım;

    1- sitenizde android versiyonu 4.1 olarak JB görünmekte doğru mu?
    2- ürün kutusu üzerinde FM transmitter yazmakta bluetoothdan mı fm vericiden mi?
    3- "mobil yazılım yüklendiğinde aynı zamanda telefon olarak ta kullanmanız mümkün olan bir cihazdır" demişsiniz bunu aydınlatır mısınız yada yazılım isimleri verilebilir mi?
    4- Elimde GPS busines tab var arkadaşlarım normal business tab a sahip yapıları arasında çok fark var örneğin usbden şarj olan gps bus. tab diğer modellerde şarj olayı yok ayrıca genel tasarım ve malzeme GPS bus. da daha kaliteli gibi duruyor Aristo 7 hangisine yakın ürün malzemesi olarak

    cevaplarsanız sevinirim mağazalara daha yeni yeni düştüğünden sadece kutu incelemesi yapabilmekteyiz, ürünü inceleme şansımız olmuyor. keşke sizler ürünün en azında testlerini yapsanız veya yaptırsanız da öngörü oluşsa ?



    Sayın dartanyan113,

    Aristo 7.0, 8 MP arka, 3.2 MP ön kamera özelliğine sahiptir.
    Aristo 9.7, 5 MP arka, 2.0 MP ön kamera özelliğine sahiptir.

    1. Şu an satışta bulunan modellerimizde Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich yüklüdür. Android 4.1 Jelly Bean yeni gelecek ürünlerimizde yer alacaktır.
    2. Fm transmitter özelliği bulunmamaktadır, basım hatasından kaynaklı bir hata yapılmıştır. Fm radyo özelliğine sahiptir.
    3. Mobil olarak çalışması için yazılım çalışmalarımız tamamlanmıştır. Yazılım yükleme durumunda mesaj, mms, sms, arama gibi özeliklere eklenecektir.
    4. Buradan ürünü övmek doğru bir davranış değil, ancak Aristo modellerimizin bluetooth, gps, dahili modem, kasa yapısı, batarya süresi gibi durumlarda diğer modellerimizden tamamen farklıdır. Düşük oranda enerji tüketimi için tasarlanmış power devresiyle aynı kategorideki cihazlara ezici bir üstünlük sağamaktadır. Aristo 7.0 batarya süresi tam kullanımda 8 saat, Aristo 9.7 batarya süresi tam kullanımda 13 saat.

    Kolay gelsin.



    FM radyd özelliğinden bahsediliyor, uygulama mı yükleyeceğiz,
    tam türk işi tablet olmuş yarım yamalak




  • ahmet yasar kullanıcısına yanıt
    bende iki tane aristo 7.0 almıştım bu cihazdan. çözemediğim bir nokta var tabletin birine simkart takıp telefon görüşmesi sms felan yapabiliyorum. ama ikinci cihazda böyle bir özellik yok anlamadım gitti. zaten ikin ci kez alma sebebimde oydu telefon gibi kullanabilmek.neyse bir tanesiyle yetiniyorum. ayrıca telefon olarak kullandığım tablette depolama birimi sdkart,sdkart2 görülüyor diğerinde dahili depolama,sdkart görülüyor.işlemci aynı kutuda 1.6 yazıyor.


    diğer arkadaşlar hangimiz çin malı kullanmıyor hepsi çin malı zaten kıçımıztaki dona kadar çin malı giyiyoruz.
    ozaman kafanızı çalıştırın siz yapın bırakın adamların malını kurcamayı.
    arkadaşlar ürünler avrupa üzerinden gelse daha pahalı olur.

    ayrıca cihaza pahalı demeyin biraz araştırın aynı özelliklerdeki cihazları türkiyede pazarlayan firmalara bakın farkı görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laz_usagu -- 28 Temmuz 2013; 5:08:54 >




  • Merhaba..Ben Aristo Tab 9.7" tablet almayı düşünüyorum fakat 16 gb ın bana yeteceğini düşünmüyorum..aldıktan sonra 32 gb micro sd kart takınca hafıza 48 gb mı olacak.? sabit disk ile bellek arasında ki fark nedir daha önce hiç tablet almadım yardımcı olursanız sevinirim.. alınca ilk işim 10 gb olan ders videoları mı atmak olacak o yüzden..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarac93

    Merhaba..Ben Aristo Tab 9.7" tablet almayı düşünüyorum fakat 16 gb ın bana yeteceğini düşünmüyorum..aldıktan sonra 32 gb micro sd kart takınca hafıza 48 gb mı olacak.? sabit disk ile bellek arasında ki fark nedir daha önce hiç tablet almadım yardımcı olursanız sevinirim.. alınca ilk işim 10 gb olan ders videoları mı atmak olacak o yüzden..


    ne yazıkki görülmüyecek 48gb

    görülecek şekli

    dahili depolama
    sdkart
    sdkart2 (microSD)

    böyle gözükmesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.