Şimdi Ara

BlackBerry Z10'un Türkiye lansmanı gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • BlackBerry Z10'un Türkiye lansmanı gerçekleşti






    Hatırlayacağınız üzere BlackBerry, 30 Ocakta New York'ta düzenlediği bir etkinlikle beraber BlackBerry 10 işletim sistemini ve bu işletim sistemiyle çalışan iki yeni cihaz tanıtmıştı. Bu cihazlardan biri şirketin amiral gemisi konumundaki sadece dokunmatik ekrana sahip olan Z10 iken, diğeri ise klasik BlackBerry cihazlarının çizgilerini taşıyan hem dokunmatik hem de QWERTY klavyeli Q10'du.




    Daha öncede belirttiğimiz üzere, BlackBerry Z10'un Türkiye lansmanı bugün gerçekleşti. Şubat ayının bitiminde satışa sunulacak olan cihazın Avea ve Turkcell'in yanı sıra, Vodafone tarafından da satışa sunulacağı açıklandı. Mobil operatörler tarafından çeşitli kampanyalar ile kullanıcıların beğenisine sunulacak olan BlackBerry Z10'un TeknoSa mağazalarında da yerini alacağı belirtildi.




    1280 x 768 piksellik bir çözünürlüğünde 4.2 inç'lik bir ekrana sahip olan BlackBerry Z10, Qualcomm'un 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 MSM8960 işlemcisinden güç alıyor. Grafik birimi olarak Adreno 225'in kullanıldığı cihazda 2 GB'lık RAM miktarı ve 16 GB'lık arttırılabilir bir depolama alanı bulunuyor. Cihaz, 1080p video kaydı gerçekleştirebilen 8 megapiksellik bir arka kameraya ve 2 megapiksellik bir ön kameraya sahip. HDMI, NFC ve Bluetooth 4.0 gibi günümüz bağlantı seçeneklerini de bünyesinde bulunduran cihazın 1800 mAh'lik bir pile sahip olduğunu da hatırlatalım. Tüm bu teknik detayların yanı sıra, BlackBerry'nin 1 yıl boyunca amiral gemisi olarak kalmaya devam edecek olan BlackBerry Z10'un Türkiye'deki kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağını bu ayın sonunda hep birlikte göreceğiz. 











  • Tutacağını düşünmüştüm, taa ki fiyatını duyana kadar :)) 1890 nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağdan en sondaki bayan blackberry lansmanına iphone 5 ile gelmiş :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: qpiell

    sağdan en sondaki bayan blackberry lansmanına iphone 5 ile gelmiş :)


    Neyle gelcek? Her konferansa başka telefonla mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: furky86

    Tutacağını düşünmüştüm, taa ki fiyatını duyana kadar :)) 1890 nedir


    o fiyata 2 tane 2. el s3 alınır

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Farwynd

    quote:

    Orijinalden alıntı: qpiell

    sağdan en sondaki bayan blackberry lansmanına iphone 5 ile gelmiş :)


    Neyle gelcek? Her konferansa başka telefonla mı?

    Bayanin dikkat cekici olmasi fark edilir kilmis olabilir mi iphone 5'i :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 mah bataryasi var ama 10 saat pil omru oldugu soyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY'nin bu özellikli telefonlarını geçen sene çıkardığında SONY geri kalıyo deniliyo ama blackberry çıkarınca oooooo cihaza bak deniliyo. vay anasını sayın seyirciler........ bişey diyemiyorum artık bennnnnnn

  • Bu telefon blckberry'yi kurtaramayacak maalesef

  • Arkadaşlar cihazı bu gün kullanmış bulunuyorum ve özetle şunları söyleyebilirim.
    Kasası gerçekten güzel (beyaz modelini kullandım) sağlamlık hissiyatı veriyor ayrıca resimde görünen haline nazaran daha şık duruyor ancak 4.2inc'lik bir ekrana sahip olmasına rağmen kasa yapısından dolayı cihaz biraz uzun.

    Arayüzünü beğendim başarılı ve akıcı Nokia N9'daki gibi cihazda geri menü tuşları yok ve geçişleri parmak hareketleriyle yapıyorsunuz ve bu konuda N9'a göre kesinlikle daha başarılı ve daha kullanışlı.
    Ayarlara girdiğimde çok ufak bi kasma yaşadım ancak buda kullandığım cihazın demo cihazı olmasından kaynaklanıyor olabilir..

  • blackberrynin son çırpınışları bunlar. o fiyatla hele hiç şansı yok. sen 200 dolara mal ettiğin telefonu 2000liraya satmaya utanmıyor musun diye sorarlar adama. aynı telefonu sony veya samsung yapsa yerden yere vururdunuz.

  • htc one gibi bi canavar varken kimse tenezzul etmez.artik bbm inde bi olayi kalmadi whatsapp cok yaygin.kurumsal alanda bile işi cok zor

  • 1 haftadır bu telefonu kullanıyorum normalde blackberry den pek hoşlanmazdım ama gerek BB10 gerek BB z10 un özellikleri gerçekten çok iyi.. blackberry eski günlerine dönücek gibi

  • 1899TL fiyat etiketiyle bu telefondan hic bir halt olmaz. Yurtdisi fiyatlarida hemen hemen iphone5 ile ayniymis. Uygulama desen daha market 120 bini gecememis, uygulama kalitesi desen cogu androidden port edilmis, yayginlik desen oda yok. Telefon 1500TL civarindan giris yapsaydi, kesinlikle alinabilir olurdu. Ama 1600TL'ye bold kazigindan sonra bu cihazada 1899 vermem, vereninde aklindan suphe ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu verilen değer = atılan mesaj sayısı

  • BlackBerry çekil şu piyasadan lütfen :)

  • En pahalı telefon her zaman açık ara farkla iphone olur, bu bb z10 kendini iphone ile kıyaslıyor ama 2.sınıf android donanımı ve android uygulamaları ile çalıştığını unutuyor



    Android jb nekadar kasıyorsa bb10 da emin olun o kadar kasar kısaca; bb batmış aga :D

  • Blackberry batıyorsun. Ama burnundan yine kıl aldırmıyorsun. 1.899 TL nedir? Şaka mı yapıyorsun? Yoksa kendini hala iş dünyasının elit markası mı zannediyorsun? Kafanızı merkez binanızdan çıkarıp etraftaki plazaları geziyor musunuz hiç? Birilerinin elinde blackberry görebiliyor musunuz sokakta?

    Görürsem söylerim blackberry...

  • Çok pahalı..
  • Blackberry batışını hızlandırmak istiyor herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.