Şimdi Ara

HTC One ile ilgili ilk inceleme videosu ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • HTC One ile ilgili ilk inceleme videosu ortaya çıktı





    HTC'nin yeni amiral gemi modeli için yapacağı etkinliğe saatler kala, modelin ilk video incelemesi de internete düştü. 15 Şubat tarihinde Almanya'da çekildiği anlaşılan 45 saniyelik videoda modelin kısaca dış tasarımı izleyiciye aktarılıyor.




    Modelin nasıl elde edildiği bilinmiyor ancak muhtemelen bir operatör çalışanı veya firmanın test mühendislerinden birisi olduğu ihtimali akla geliyor.




    İnce yapısıyla dikkat çeken modelin iddia edildiği gibi Snapdragon 600 APQ8064T işlemcisi, hızlandırılmış Adreno 320 grafik birimi, 32GB depolama kapasitesi, 2GB RAM, 4.7 inçlik Full HD ekran, 2300mAh batarya ile geldiği böylece doğrulanmış oluyor. Ses seviyesinin ise 93 desibel yani standart ses seviyesinin oldukça üzerinde olduğu da belirtiliyor. İlgili video an itibariyle YouTube üzerinden kaldırılmış durumda.




    Modeli elde eden kişi çok fazla detay paylaşmamış. Belki HTC'nin heyecanı artırmak için izin verdiği bir video olabilir. Çünkü firma resmi Twitter hesabından sürekli model ile ilgili bazı resimler yayınlamaktaydı.




    Modelin detaylı bir ön incelemesini ise Mesut Çevik akşam 21.30'da Londra'dan canlı olarak bizlere ulaştıracak. 

     








  • etkinlik internet üzerinden canlı yayınlanacak mı bu konuda bir bilgi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 19 Şubat 2013; 15:53:05 >
  • 600serisi ile gelmesine sevindim en azından gecen senenin teknolojisi olmıcak ve inşallah hızlandırılış adreno 320 1080p ekrana yeter.

  • super bir telefon olmus s4 te tanitilsin bi hayirlisiyla kararimizi verelim.sony balonu erken patladi hahaha

  • Önü bb Z10 Arkası Xperia P olmuş:)

  • Htc One+ tanıtım tarihi : 15 nisan

  • htc resmen döktürmüş.tasarımı ekranı ozellıklerı hersey 10 numara.zaten kalıte olarak farklıydı şimdi diğerleriyle aradakı farkı ıyıce açmış.pazarlamayı dogru yaparlarsa kı suana kadar basarılılar bu telefon ortalıgı yıkar.
  • Önden tıpatıp blackberry z10'a benzeten tek ben miyim?
    HTC One ile ilgili ilk inceleme videosu ortaya çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Gagalayan -- 19 Şubat 2013; 16:10:25 >
  • Arka tarafı Xperia serisini anımsattı. Umarım Xperia Z'ten daha başarılı bir cihaz olur.(ki bunu için şu anda bir engel gözükmüyor.)

    470ppi'a dayanmış bir ekran kulağa hoş geliyor. Umarım keskinlik dışında parlaklık ve renk-kontrast kalitesi konusunda da aynı başarıyı gösterebilir.

    2300mAh pili oyunlarda hortumlayacaktır bundan hiç şüphem yok. Ancak Snapdragon 600'deki Adreno 320 1080p'de akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi sunabilecek mi merak ediyorum. Zira S4 Pro'daki Adreno 320 yetersiz kalıyor. Umarım beklentileri karşılayacak ve pil süresi de S3 seviyesinde olan bir cihaz olur :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: enaz3posta

    super bir telefon olmus s4 te tanitilsin bi hayirlisiyla kararimizi verelim.sony balonu erken patladi hahaha



    S4 çıkar Htc one'ninde balonu patladı dersin İphone 5s çıkar S4'dün de balonu patladı dersin nedir bugün milletin balon sevdası kullanmadığın bir cihaza süper deyip aynı şekilde daha çıkmamış kullanmadığın bir cihaza balonu patladı diyorsun doğruya siz Sony'den ve Japonlardan daha akıllısınız pardon

  • HTC ne yaparsa yapsin 2011 serisine jb vermezse benim icin bitmiştir...

  • Xperia Z çıkmadan yalan oldu nedense....sanal olarak bitiriyoruz tüm bu sanat eserlerini bir çırpıda.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Xperia Z çıkmadan yalan oldu nedense....sanal olarak bitiriyoruz tüm bu sanat eserlerini bir çırpıda.

    xperia z mükemmele yakın bır cıhaz.ancak 2013 teknolojısınde o ekran gercekten hıc olmamıs.eskı pusku tft ekran kullanan sony bence 4 4luk bı tasarımı olan xperia z yı baya aşağılara çekmış.
  • önce tasarımı hiç beğenmemiştim ancak şu son çıkan görsellerde gördüğüm kadarıyla bu sefer htc yapmış tasarımı... çok güzel görünüyor birde snapdragon 600 eklenince
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..scream..

    önce tasarımı hiç beğenmemiştim ancak şu son çıkan görsellerde gördüğüm kadarıyla bu sefer htc yapmış tasarımı... çok güzel görünüyor birde snapdragon 600 eklenince

    Xperia Z'dekiyle farkı nedir acaba ?
  • 2300 mah şimdiden fiyasko... diğer özellikleri tabiki güzel...

  • Tasarım orjinallikten biraz uzak bence. Bi noktadan sonra hepsi bi şekilde benzeşiyor elbet. Fakat yine de artık ilerleyen yıllarda, donanımların bu kadar birbirine yakın olduğu bi dönemde özgün tasarım yakalayan markaların bir kaç adım öne geçeceğini düşünüyorum.
  • tasarım mükemmel.. ayrıca stereo hoparlör olmasi çok iyi.. emeği geçenleri tbrk ederim

  • 2300 lük batarya korkutuyor beni one x i sıtf bu debepten elden çıkartmıştım :/ gerçi one x + da da böle bi batarya vardı ve durumu toparladı diyodu kullananlar . Çok bişi istemiyorun sabah 8 akşam 8 yamamladın kafi 24 saat fln kaldın gerekmez :))

  • Snapdragon 600 olmasi cok iyi olmus ama 2300 luk pil nasil bir performans gosterir merak ediyorum. Bana su donanima birazcik az geldi.Tasarımı da gayet guzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 19 Şubat 2013; 16:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.