Şimdi Ara

Nikon'dan, Retro görünümlü aynasız bir fotoğraf makinesi gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Nikon'dan, Retro görünümlü aynasız bir fotoğraf makinesi gelebilir



     

    Retro ya da klasik görünümlü fotoğraf makineleri günümüzde kullanıcılar tarafından oldukça fazla talep edilen modeller oldular. Retro görünümleri içinde oldukça yeni teknolojik sistemler barındıran bu fotoğraf makineleri, büyük firmaların da ilgisini çekmeyi başardı. Bu doğrultuda Nikon'un da bu tarz bir fotoğraf makinesi üzerine çalıştığına dair dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

     

    Nikon'un kısa zaman içerisinde birçok ülkede eş zamanlı olarak yapacağı toplantı ve sonucunda yapılması muhtemel fotoğraf makinesi duyurusu herkes tarafından merakla bekleniyor. Daha önce Nikon D7000 modelinin yenileneceği tahmin edilen bu toplantılar da, Nikon Rumors'a göre üst seviye bir Retro görünümlü aynasız fotoğraf makinesi duyurulacak. Oldukça kısa ve şifreli bir bilgi aldığını belirten site, 16.2MP DX CMOS sensör ve 28mm F/2.8 ya da F/2.0 diyafram değerinde EXPEED 2 işlemciye sahip Retro görünümlü bir fotoğraf makinesinin gelebileceğini belirtiyor.

     

    Kesin bir bilgi olmasa da Nikon'dan üst seviye aynasız yeni bir model dedikoduları uzun zamandır yapılıyor. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda her şey kesin olarak belli olacak. 

     

    http://nikonrumors.com/2013/02/18/nikon-to-announce-a-high-end-compact-camera-16mp-dx-sensor-28mm-f2-8-lens-expeed-2-processor.aspx/#more-54092 

     

     








  • Piyasada "dev" dediğimiz firmaların diğer firmalardan esinlenerek ürün çıkarması enteresan. Eos-M, V1, şimdi de bu makina. Büyükler yatıyor :)
  • X-Pro 1 Kopyası olmuş bu. 2 Haftadır x-Pro 1 sahibiyim, inanılmaz bir makine. O hibrit vizör zaten taklit edilmek zorunda.

  • fotoğraf temsilidir diye düşünüyorum
    artık canikon gözümde taş kafa metalciler gibi.
    ortalık gün geçtikçe yenilikçi firmalara kalacak olympus fuji sony gibi ve bu oldukça sevindirici.
    pentax da garibim yenilikçi olmaya çalışıyoda oda fazla radikal kalıyor
  • Fotoğraf temsili tabiki. Daha kesin birşey yok haberde de yazdığım gibi
  • Bu segmentte Fujifilm en çok emek harcayan ve en başarılı olan firma

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.