Şimdi Ara

iRiver'dan 7-inç ekranlı ve Nvidia Tegra 3'lü Android tablet: WOWtab

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iRiver'dan 7-inç ekranlı ve Nvidia Tegra 3'lü Android tablet: WOWtab


     

    MP3 çalar ve taşınabilir medya oynatıcı gibi ürünleriyle ülkemizde yakından tanınan iRiver, Android 4.1 ''Jelly Bean'' işletim sistemini kullanan ilk tableti WOWtab'i tanıttı.


     

    Google Nexus 7 ve Acer Iconia Tab A110 ile aynı segmenti paylaşan WOWtab, 194 mm uzunluğunda, 122 mm genişliğinde, 10.6 mm kalınlığında ve yaklaşık 338 gram ağırlığında tasarlanmış. Tablet, yukarıda belirttiğimiz her iki modelden de daha hafif. Tabletin ön yüzünde, 2 megapiksel çözünürlüğünde kameraya ve 7-inç büyüklüğünde, 1280 x 800 piksel (WXGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekrana yer verilmiş. Ekrana, gerçeğe yakın renkler ve geniş görüş açıları vadeden IPS (In-Plane Switching) panel teknolojisi eşlik ediyor. Android'e özel menü tuşları ise fotoğraflarda görüleceği gibi ekranın üzerine yerleştirilmiş durumda.

     

    40 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen, 1.2 GHz saat hızında görev yapan 4+1 çekirdekli Nvidia Tegra 3 platformunun, 12 çekirdekli grafik işlem biriminin ve 1 GB DDR3 RAM'in güç verdiği WOWtab, 16 GB'lık dahili depolama alanıyla geliyor. Dahili depolama alanının zamanla yetersiz kalabileceği düşünülerek microSD kart girişi unutulmamış.


     

    Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, GPS ve Bluetooth 4.0'a ev sahipliği yapan tabletin batarya kapasitesi ise 4000 mAh. WOWtab'in 21 Şubat'tan itibaren Güney Kore pazarına, 248.000 Won seviyesinde giriş yapması bekleniyor. Bu meblağın kendi para birimimizle karşılığı yaklaşık 405 TL. Tabletin, Güney Kore sınırları dışına çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.


     


    iRiver'dan 7-inç ekranlı ve Nvidia Tegra 3'lü Android tablet: WOWtab


     


    iRiver'dan 7-inç ekranlı ve Nvidia Tegra 3'lü Android tablet: WOWtab








  • Yeri Değil Ama ; Msi GE 620Dx Notebook'umdaki Gt635M Nvidia ve Masaüstü Bilgisayarımda, Benim İçin Büyük Bir Önem Ve Değer Arz Eden Kıymetli Calibre Serisi Sparkle 8800 Gts Nvidia Kartlarımın Peş Peşe Aynı Sorunu Vermesinden Dolayı Nvidia dan Artık Soğudum.Grafikte Öncülüğü Oynayan Ve Devamlı Yeni Teknolijiler Geliştiren Bir Firmayı Elbette Benimsememek Mümkün Değil,Fakat Artık Yeter..Tegra 2-3 Ve 4 de de (Bahsedildiği Üzere) Batırdığından Ziyade,Nvidia'nın Isı Problemine Çözüm Bulması Lazım Artık,Ben Mecbur Değilimki Pcb'nin Gpu'yu Tutan Lehimleri Eridi Diye Her İki Karta 400 TL Bayılmaya..Ki Görseniz Karta Birşey Olacak Diye Abartılacak Seviyede O/C'de Yapmıyorum/Yapmamıştımda.Bu Anılardan Sonra Nvidia'lı Ürünleri Tercih Etmek Yerine GPU'da AMD veya Amd Fusion Ailesiyle Gelebilen Herhangi Bir AMD İşlemci Alıp Makinemi Toplayacağım.Tablette İse Androidin Donanımı Ne Kadar Optimize Kullanamadığı Aşikar.Apple'ın (Kazıkçı Olsalarda)Düşük Donanımlı Makineleri Dahi Ios'larda Mükemmel Optimizasyon Sağlarken ,Androidde Bu Kadar Yüksek Donanıma Rağmen Hala Uyuşmazlıklar Var.Gerçekten Düzelmesi Gereken,2 GB Ram'e Rağmen Kasmaması Gereken Bir Android Sürümüne İhtiyaç Var.Velhasıl Bunlar Devam Ededursun Benim Kişisel Düşüncem Windows 8 Çıktığından Buyana Hareketlenen Ortalık'da,Ben de Amd Fusion Ailesini Kullanan Win 8 x86 Tabanlı Güzel Bir Tablet Bekliyorum.Çıkarsa Tadından Yenmez.Almaya Niyetliyim.

    Not: Hiç Bir Markanın Fanı,Destekçisi Yada Bunun Adı Herneyse Savunucusu Değilim,Sadece Sony'e Küçük Bir Sempatim Var,Adını Ve Japon Olmasını Seviyorum :)

    İyi Forumlar Dostlar.





  • Güncelleme ve destek konusunda sıkıntılı olan Iriver'ın, bu tip güncelleme ve destek gerekebilecek cihazlara hiç bulaşmamasını dilerdim. Basit basit mp3/mp4 playerlar yapıp, sorunlarını görmezden gelerek yoluna devam edebilirmiş ama belliki kaşınmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 19 Şubat 2013; 13:58:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.