Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'ün 14 Mart'ta tanıtılacağı iddiası Eldar Murtazin tarafından ileri sürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy S4'ün 14 Mart'ta tanıtılacağı iddiası Eldar Murtazin tarafından ileri sürüldü




    Samsung'un yeni amiral gemi akıllı telefonunu 2012 ikinci çeyreğinde tanıtılan Galaxy S3'ün aksine daha erken bir tarihte gün yüzüne çıkaracağını ilk kez geçtiğimiz Eylül ayında ileri süren The Korea Times'ın iddiası ortaya atılan yeni söylentilerle doğruluk kazanıyor. Birkaç hafta önce Sammobile, Güney Koreli kaynaklarından elde ettiği bilgiler ışığında 15 Mart tarihine işaret etmişti. Şimdi ise; mobil sektörün meşhur analisti Eldar Murtazin, Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarla tanıtımın 14 Mart'ta gerçekleşeceğini bildirdi. Herhangi bir dayanağı olmayan bu bilginin son dönemde internette yankı bulan diğer iddialar ile örtüşmesi, MWC 2013'te büyük bir etkinlik düzenlemeyeceğını açıklayan Samsung'un Mart'ın ikinci yarısında kendi ev sahipliğinde bir basın konferansı organize etme ihtimalini yükseltiyor.

     

    4.99 inçlik Full HD çözünürlük ve 440ppi piksel yoğunluğuna sahip yeni nesil Super AMOLED ekranı bünyesinde barındırmasına kesin gözüyle bakılan dördüncü Galaxy S akıllı telefonu, uluslararası bir marka haline gelen Galaxy ailesinin en güçlü modeli olarak birkaç ay içerisinde çok sayıda ülkede, yüzlerce operatör ile birlikte satışa sunulacak. Önceki nesil sürümlerde olduğu gibi Galaxy S4 de üreticisinin geliştirdiği Exynos serisi bir çipset, dahili hafıza, sistem belleği gibi donanım elemanlarını yapısında barındıracak. Henüz hangi teknolojilerle bezeneceği ve nasıl bir kasa yapısına sahip olacağı bilinmeyen telefonun medyaya sızmaması için her zamankinden çok daha sıkı güvenlik önlemleri alınıyor. Geçen yıl birden fazla prototip üzerinde araştırma-geliştirme çalışmaları yürüterek yeni tasarım anlayışını uzun süre saklı tutmayı başaran Samsung, bu yıl çok daha başarılı bir iş çıkartarak amiral gemisini sır gibi saklamaya devam ediyor.

     

    2012'de çok sayıda iddia ileri sürerek sanal alemde büyük ilgi gören, ancak yalanlanan bazı paylaşımları sebebiyle saygınlığını kaybetmeye başlayan Eldar Murtazin, uzun bir aranın ardından bugün yeni bir iddia ile teknoloji gündeminin merkezine yerleşti. Galaxy S serisinin ilk üyesini San Francisco'daki CTIA 2010 fuarında tanıtan uzak doğulu firma, sonraki yıl Barcelona, MWC 2011 ve 2012'de ise Londra'daki özel bir etkinlikle üst düzey mobil telefonlarını basının beğenisine sunmuştu. Üç yıl sonra tercihini yeniden Amerika'dan yana kullanacağı rapor edilen Samsung, muhtemelen Mart ayında kapılarını davetlilere açacak konferansını New York şehrinde konumlandıracak. Satış rakamlarının 100 milyonu aşacağı öngörülen telefon, her geçen yıl hitap ettiği tüketici kitlesini genişletmeyi başaran Galaxy S serisinin en çok beklenen üyesi olarak bahar aylarında tüm dünyayı etkisi altına alacak. Cihazın tanıtımıyla alakalı ilk resmi detayların Şubat sonunda açıklanması bekleniyor.







  • Bu kadar erken tarihte çıkacaksa en azından dedikodu niteliğinde görseller sızması gerekmiyormuydu?

    en çok merak ettiğim tasarımı nasıl olcağı

  • Eee ne yapalım ölelim mi yani tanıtılacaksa ? Çok da tın...

  • Tam Nexus 4 alıcaktım oldumu bu şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bu kadar erken tarihte çıkacaksa en azından dedikodu niteliğinde görseller sızması gerekmiyormuydu? en çok merak ettiğim tasarımı nasıl olcağı


    Sammsung'un Galaxy S3'te neler yaptığını gördük, zaten kendileri de açıkladı nasıl önlemler aldıklarını. Bu yıl çok daha sıkılar, görsel anlamda ciddi bir sızıntının son günlere kadar gerçekleşeceğini sanmıyorum. Belli olmaz tabi kimin ne yapacağı.

  • akıcı ve güzel bir anlatım olmuş, açıkçası rakiplerinin iddialı modellerinin dünya genelinde bu kadar popüler bir hava yakaladığı dikkate alındığında 14 Mart tarihi çokta gerçekçi duruyor.
    Hatırlarsanız Xperia S ve HTC One X şimdi HTC One ve Xperia Z kadar etkili olmamıştı. Samsung'un rakiplerine müşteri kaybetmemesi adına lasnman tarihini erkene çektiğini düşünüyorum.

  • amiral gemisi nedir ya ?

  • Bahsedilen özelliklerle gelirse olay olur.
  • Sony Xperia z ve htc öne dan sonra tutustular herhalde

  • Bende büyük bir heycanla bekliyorum ve sabirla bir Telefon sahibi olmak icin bakalim neler olacak Googelen IQ konferansinida beklemek gerek orada büyük bir ihtimal yeni android sürümü tanitilacak bakalim bizleri neler bekleyecekkk hadi bakalimm

  • Ne zaman çıkacağı değil ama teknik özelliklerini ve gorselini erkenden sizdirmalari iyi olur böylelikle xperia z gibi telefonların hedef kitlesini de kendi tarafina çeker zaten kemik bir kitle var galaxy serilerinin takip ve tercih eden satışları böylelikle iyice artar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talerk

    Sony Xperia z ve htc öne dan sonra tutustular herhalde


    He tutuştular, Yav htc nin telefonu daha tanıtılmamış onu geçtim.

    Xperia z'nin neyi varda samsung tutuşacakmış?

    ne ekran kalitesi güzel ne oyun performansı güzel ne internette gezme hızı güzel değil o telefon sadece şişirilmiş bir balon.

    alanların elinde patlayacak, sırf şık tasarımı var diye alanlar bir süre sonra tasarımdan sıkılınca bu sorunları daha iyi anlayacaklar.

  • Xperia Z ve türevi telefonlarla rekabeti kolaylaştırmak için de söylenmiş olabilir.Ben daha geç çıkacağını tahmin ediyorum
  • S3 üme iyi fiyatla alıcı bulup sattım bi iki ayda küçük küçük kenara para atar bekleri S4 ümü
  • Daha çok gelişir teknoloji. Bilgi için teşekkürler.
  • Boş iddialar bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S4'ün 14 Mart'ta tanıtılacağı iddiası Eldar Murtazin tarafından ileri sürüldü


    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksın, millet hurra deyip 1.5-2 kat para verip alsın. 2-3 ay sonra gayet iyi bir fiyata alırım. Hem cihazın neyi neymiş, ne derdi var nerede nasıl iyice anlaşılmaya başlar. Erken alacam diye o kadar kasmaya gerek yok bence.



    2 şeyde tam emin değilim. Birisi gpu yeterli olacak mı (S3'e Mali400 yetiyor ve sorunsuz kullanılıyor. Aynı akıcılık ve deneyim olacak mı?) Diğeri de ekran camının S3'ten dayanıklı olup olmayacağı. 2600mAh pil, kasa, yazılım, Ekran kalitesi, ses kalitesi, destek, cpu gücü konusunda yine en tepeye oynayacaklarından şüphem yok.

  • http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iv-5125.php

    Gelecek cihaz büyük ihtimalle bu özelliklerde olacaktır. Bu işlemcinin GPU su Mali t658 dir. Başkası büyük bir süpriz olur. Samsung 2011 sonlarında 5250 ve 5450 yi tanıttığı zaman 5250 için t604 gpuyu 5450 de ise t658i kullanacağını deklare etmişti. 5250 li Nexus10 tablet t604 ile geldi sıra 5450 ve t658 de.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dun gereksiz yorum yapanlarin yorumu silindi bakiyorum hala ayni seyleri yazanlar var.birakin gereksiz fanatizmi ayrica mart gelsin o zaman cikip cikmayacagi anlasilir.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.