Şimdi Ara

Windows Phone 8 üzerinde bir metin mesajlaşma hatası ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Mobil işletim sistemleri üzerinde küçük veya büyük çapta hatalara rastlanılması oldukça sık yaşanan bir konu. Bu kez Microsoft'un çiçeği burnunda işletim sistemi Windows Phone 8'de küçük çaplı bir açık ortaya çıktı.




    Açık, ses yoluyla metin mesajı hazırladıktan sonra tekrar düzenlemek isteyince, alıcının soyadı ile mesaja otomatik olarak ikinci bir alıcı eklenmesi ile ortaya çıkıyor. Bu ikinci alıcıda herhangi bir telefon numarası bulunmuyor. Metin gönderilmek istendiği zaman ise bir hata mesajı ile geri dönüyor. Bu hata Portico güncellemesi almış bir Lumia 920 modelinde tespit edildi.




    Microsoft veya Nokia'dan konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Ayarlar menüsünden Uygulamalar ve daha sonra Kişiler menüsü ayarlarına girerek kişileri ilk önce isim sonra soyisim şeklinde değiştirdiğinizde sorun ortadan kalkıyor. Alternatif olarak alıcı adresindeki kişinin soyismini silmeniz de işe yarıyor. 

     








  • Bu ne ki ya ne hatalar var neler var neler gerçekten bazen çok şaşırtıyor :@

  • Ohoo sisteme bak hatası bile akıllıca diyenler damlamasın şimdi :D

    Şaka bi yana Windows Phone'u çok severim. " Son kullanıcı" için yapılmış en iyi işletim sistemi bence, Windows 8'den sonra tabi :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.