Şimdi Ara

Helal Beyler Süpersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpersiniz beyler asmaya kesmeye devam.

Ulan geçen hafta şampiyonluk hesapları yapanlar gelmiş bu hafta Beşiktaş anadolu takımı olmuştur diyo. Hele birisi televizyondan başkaan paran yoksa bırak başkaan diyordu o şerefsize küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi şuan. Bu seneyi silin ne kaybediriz ? Söyleyin bana her 2-3 senede bir şampiyon mu oluyorduk noluyordu sanki önceden? Sezon başında yaşananlar ne çabuk unutuldu? Hani 10. olsak da destek verecektik? Bakın beyler eleştirebilirsiniz, eleştiriyorsanız da adam gibi eleştirirsiniz. Eğer bunu yapamıyorsanız iptirip gidin çünkü ooo çok seviyom ben ölüyom ya sevgili neymiş dediğiniz Beşiktaş'a bu halde zarar veriyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Süpersiniz beyler asmaya kesmeye devam.

Ulan geçen hafta şampiyonluk hesapları yapanlar gelmiş bu hafta Beşiktaş anadolu takımı olmuştur diyo. Hele birisi televizyondan başkaan paran yoksa bırak başkaan diyordu o şerefsize küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi şuan. Bu seneyi silin ne kaybediriz ? Söyleyin bana her 2-3 senede bir şampiyon mu oluyorduk noluyordu sanki önceden? Sezon başında yaşananlar ne çabuk unutuldu? Hani 10. olsak da destek verecektik? Bakın beyler eleştirebilirsiniz, eleştiriyorsanız da adam gibi eleştirirsiniz. Eğer bunu yapamıyorsanız iptirip gidin çünkü ooo çok seviyom ben ölüyom ya sevgili neymiş dediğiniz Beşiktaş'a bu halde zarar veriyorsunuz

Aklı başında adamların yorumları için şu forumdayım.Böyle yorumlarda olmasa bırakacam forumu.Hangi takım olursa olsun.
    +1905

• bugun stad biraz fazla doluydu zaten muhtemelen böyle bi sonuçta olay çıkarmaya gelmişlerdir onun bunun adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

bugun stad biraz fazla doluydu zaten muhtemelen böyle bi sonuçta olay çıkarmaya gelmişlerdir onun bunun adamları

Yeni açığın tamamına yakını onun bunun adamı dolu
  • Bu sene ki beklentimiz avrupa kupalarına katılabilmekti. Şampiyonluk zaten hayal ürünüydü. Gizli hedef te CL. Onun için atıp tutmaya gerek yok beyler.
  • taraftarınız stadda aykut hocanın yeğenin dövmüş daha ne olsun
  • acıyorum böyle anadolu takımı vaz viz konularını gördükçe.. hiç bir takım ne bir maçla dünya takımı olur, ne de anadolu takımı (nasıl bir tabirse)
    elmayla armutu karıştıranların futbola bakış açılarından şüphe ederim. aslolan destektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helal olsun
    5 ay önce açıldı
    Çözene Helal Olsun!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz aksinimi iddia ediyoruz ama elimizde imkan varken yapmıyoruz oynamıyoruz futbolcuların verimi cidden güzel ama teknik hocamız oyun okuyamıyor sen Beşiktaş gibi bir takınsın ne kadar kötü olursan ol ismin var bu 10 kısırlık maclarıda vermiyorsan gelıp bana feda deme alakası yok zaten sende saçmalamışsın burda ki herkes senın kadar düşünüyor bu kulubü ben kendımdan örnek vereydim 4senedır kapalıda kombınem var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftardan var ya cacik bile olmaz. Neymis, dunyanin en iyi taraftariymis. Peh! Kulahima anlatsinlar onu benim. Stad da ipini koparmis dana gibi bogurmekle, pankart yazmakla, merdivenlerden yukari adam kovalamakla buyuk taraftar olunmaz. Buyuk taraftar ariyorsaniz, dortmuntun taraftarina bakin. Buyuk taraftar onlardir. Takimlari kum.e duserken bile 90 bin kisilik stadini dolduranlar, ikinci ligdeyken de ayni destegi saglayanlardir. Sabredenlerdir buyuk taraftarlar. Feda diyecegiz deyip de, uc-bes kotu sonuctan sonra sahada kendi futbolcusunu isliklayanlar degildir. Hocanin yegenini dov, amigoya artislik yapani dov, adamin kafasina mesale at adami yarala, stad da adam bicakla. Bu mudur buyuk taraftarlik. Uc bes capulcunun yaptigi butun bir genele mal edilemez belki ama benim gozumde bizim taraftarin kalitesi artik iyice dusmekte. Bir zamanlar "ahmet dursun, seba gitsin" diyenler, bu kulup su anda sizin eseriniz. Arkanizda biraktiginiz kendiniz kafali taraftar gruplarinizla beraber ettiniz bu tribunlerin icine. O tribunlerde Alen gibi kolpalara musamaha gosterilip bas taci edildikce bu kalite hic bir zaman yukselmeyecek ve gunden gune de dusecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

Bizim taraftardan var ya cacik bile olmaz. Neymis, dunyanin en iyi taraftariymis. Peh! Kulahima anlatsinlar onu benim. Stad da ipini koparmis dana gibi bogurmekle, pankart yazmakla, merdivenlerden yukari adam kovalamakla buyuk taraftar olunmaz. Buyuk taraftar ariyorsaniz, dortmuntun taraftarina bakin. Buyuk taraftar onlardir. Takimlari kum.e duserken bile 90 bin kisilik stadini dolduranlar, ikinci ligdeyken de ayni destegi saglayanlardir. Sabredenlerdir buyuk taraftarlar. Feda diyecegiz deyip de, uc-bes kotu sonuctan sonra sahada kendi futbolcusunu isliklayanlar degildir. Hocanin yegenini dov, amigoya artislik yapani dov, adamin kafasina mesale at adami yarala, stad da adam bicakla. Bu mudur buyuk taraftarlik. Uc bes capulcunun yaptigi butun bir genele mal edilemez belki ama benim gozumde bizim taraftarin kalitesi artik iyice dusmekte. Bir zamanlar "ahmet dursun, seba gitsin" diyenler, bu kulup su anda sizin eseriniz. Arkanizda biraktiginiz kendiniz kafali taraftar gruplarinizla beraber ettiniz bu tribunlerin icine. O tribunlerde Alen gibi kolpalara musamaha gosterilip bas taci edildikce bu kalite hic bir zaman yukselmeyecek ve gunden gune de dusecektir.

• quote:

Bizim taraftardan var ya cacik bile olmaz. Neymis, dunyanin en iyi taraftariymis. Peh! Kulahima anlatsinlar onu benim. Stad da ipini koparmis dana gibi bogurmekle, pankart yazmakla, merdivenlerden yukari adam kovalamakla buyuk taraftar olunmaz. Buyuk taraftar ariyorsaniz, dortmuntun taraftarina bakin. Buyuk taraftar onlardir. Takimlari kum.e duserken bile 90 bin kisilik stadini dolduranlar, ikinci ligdeyken de ayni destegi saglayanlardir. Sabredenlerdir buyuk taraftarlar. Feda diyecegiz deyip de, uc-bes kotu sonuctan sonra sahada kendi futbolcusunu isliklayanlar degildir. Hocanin yegenini dov, amigoya artislik yapani dov, adamin kafasina mesale at adami yarala, stad da adam bicakla. Bu mudur buyuk taraftarlik. Uc bes capulcunun yaptigi butun bir genele mal edilemez belki ama benim gozumde bizim taraftarin kalitesi artik iyice dusmekte. Bir zamanlar "ahmet dursun, seba gitsin" diyenler, bu kulup su anda sizin eseriniz. Arkanizda biraktiginiz kendiniz kafali taraftar gruplarinizla beraber ettiniz bu tribunlerin icine. O tribunlerde Alen gibi kolpalara musamaha gosterilip bas taci edildikce bu kalite hic bir zaman yukselmeyecek ve gunden gune de dusecektir.

Dortmund'un yanına Newcastle'ı ekle.

• quote:

o yüzden zaten ülke olarak da takım olarak da hakettiğimiz yerdeyiz.

bi ihtimal bu başarısızlıklar kemoterapi etkisi yapıp bunları takımdan uzaklaştırır. fazla iyimser ama belki barcelona taraftarı olurlar seneye.

• quote:

Daha iyi anlatılmazdı heralde bu durum.

• Beşiktaş yeni ve zorlu bir dönemden geçiyor.Ben ilk yarıda böyle mükemmel oynayacaklarını hiç tahmin etmiyordum.Zaten her hafta bir adamınız sakatlanıyor.Sene sonu Samet hoca hariç bütün teknik ekip değişir bence.Bu sezon şampiyonluk uzaktı zaten size ama iyi futbol oynayınca şampiyon olacağınızı sandınız.

Ben bu sezonu,gelecek sezon için yatırım diye görüyorum.Seneye tartışın Anadolu kulübü mü değil mi diye.Büyük takımın büyük taraftarı takımına sahip çıkar.Köstek olmayın destek olun la.
  • Futbolda her zaman 1nci olmak diye kural yoktur takimin 47 gol atmişsa otur maçini izle keyifine bak şuanda ligdeki konumda 1nci olan biziz ama futbolumuz iyimi? Hayir bala kaldik kaç hafta.Beşiktaş'ın kadrosu oturmaya başladi ve bu yil 2nciliği alirsa seneye dahada iyi yerlerde olcak şampiyonlar liginin getirisi sizi çok rahatlaticak genç kadro çok iyidir.Yönetime laf söyleyenlere sadece gülerim Fernandes'i elinde tutsun o yönetim dahada rahatlıcak Türkiye'de 2 tane başarili solbek vardi onlari kaptiniz dahada gerek yoktur heralde sakatlar toparlansin o zaman dahada iyi yerlerde olcak takiminiz.
  • maçtan sonra bende çok kızıyorum ama 9 tane de sakat var, almeida, pektemek, necip, oğuzhan... neredeyse şampiyonluğa oynayan bir takım kurulur 9 sakatla...niang kale çizgisinin 2 karış gerisinde topa vuramıyor, ibb maçında doka topu elle alıyor şut çekiyor sivoktan sekip gol oluyor...bazı maçlarda hakem bizi doğruyor bazı maçlarda da şansızlık yakamızı bırakmıyor.

üzerimizde acaip bir şansızlık var, biraz da şansızlığa kızıyorum ben...fb trb maçında bamba fenere 2 gol atıyor fener maçı kazanıyor mesela...top da sevecek biraz orası net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Futbolda her zaman 1nci olmak diye kural yoktur takimin 47 gol atmişsa otur maçini izle keyifine bak şuanda ligdeki konumda 1nci olan biziz ama futbolumuz iyimi? Hayir bala kaldik kaç hafta.Beşiktaş'ın kadrosu oturmaya başladi ve bu yil 2nciliği alirsa seneye dahada iyi yerlerde olcak şampiyonlar liginin getirisi sizi çok rahatlaticak genç kadro çok iyidir.Yönetime laf söyleyenlere sadece gülerim Fernandes'i elinde tutsun o yönetim dahada rahatlıcak Türkiye'de 2 tane başarili solbek vardi onlari kaptiniz dahada gerek yoktur heralde sakatlar toparlansin o zaman dahada iyi yerlerde olcak takiminiz.

ne güzel konuşmusun hacı içimi ferahlattın tabi gönül istiyor ikinci değil şampiyon bitirmek; zor tabi o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Futbolda her zaman 1nci olmak diye kural yoktur takimin 47 gol atmişsa otur maçini izle keyifine bak şuanda ligdeki konumda 1nci olan biziz ama futbolumuz iyimi? Hayir bala kaldik kaç hafta.Beşiktaş'ın kadrosu oturmaya başladi ve bu yil 2nciliği alirsa seneye dahada iyi yerlerde olcak şampiyonlar liginin getirisi sizi çok rahatlaticak genç kadro çok iyidir.Yönetime laf söyleyenlere sadece gülerim Fernandes'i elinde tutsun o yönetim dahada rahatlıcak Türkiye'de 2 tane başarili solbek vardi onlari kaptiniz dahada gerek yoktur heralde sakatlar toparlansin o zaman dahada iyi yerlerde olcak takiminiz.

ne güzel konuşmusun hacı içimi ferahlattın tabi gönül istiyor ikinci değil şampiyon bitirmek; zor tabi o ayrı

Beklentilerin bitmesi 10 numara bişeydir takımı ateşliyor yahu BJK bu yıl gösterdide son maçlarda çok saçmadınız skoru bi koruyamadınız gerçi sizde oluyorda bizde olmuyormuş gibi yazdım bizdede çok oluyor Şampiyonun kim olcağı hiç belli değil baktığımızda FB,GS tökezleyerek ilerliyor siz istikrar yakalasanız kapcaksınızda sakatlar perişan etti takımı bence 2nci bitirirsiniz gibi geliyor

• quote:

quote:

quote:

Beklentilerin bitmesi 10 numara bişeydir takımı ateşliyor yahu BJK bu yıl gösterdide son maçlarda çok saçmadınız skoru bi koruyamadınız gerçi sizde oluyorda bizde olmuyormuş gibi yazdım bizdede çok oluyor Şampiyonun kim olcağı hiç belli değil baktığımızda FB,GS tökezleyerek ilerliyor siz istikrar yakalasanız kapcaksınızda sakatlar perişan etti takımı bence 2nci bitirirsiniz gibi geliyor

inanılmaz puanlar kaybettik bu yıl; normal şartlarda lider bile olabilirdik. o şöyle olsaydı bu böyle olsaydı demiyorum ama, kaybettiğimiz puanlar gerçekten inanılmaz en yakın örneği de bu hafta ki maç. bunun gibi çok maç var bu yıl; örnek eskişehir, karabük ilk aklıma gelen yakın örnekler.

eğer maçları izlediysen zaten hak verirsin demek istediğime :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

inanılmaz puanlar kaybettik bu yıl; normal şartlarda lider bile olabilirdik. o şöyle olsaydı bu böyle olsaydı demiyorum ama, kaybettiğimiz puanlar gerçekten inanılmaz en yakın örneği de bu hafta ki maç. bunun gibi çok maç var bu yıl; örnek eskişehir, karabük ilk aklıma gelen yakın örnekler.

eğer maçları izlediysen zaten hak verirsin demek istediğime :)

Eses maçını biliyorumda Karabük bilmiyorum iki maçtada 2 0 felan ilerideyken geriye düştünüz diye biliyorum futbolunuz gerçekten iyide bazı futbolcıuların yetersizliği skora etki ediyor yada yanlış tercihler inşallah seneye Avrupa'ya katılırsınız umarım Samet Aybaba'nın fişi felan çekilmez bu skorlardan dolayı adam açık fark yarattı takımda bazı maçlarda kötü tercihler yaptığı doğrudur ama düzeltir.Şuan tek istediğim takipçinin hakkıyla puanlar alması yani BJK ligde 2nci görmeyi çok istiyorum umarımda derbiden mutlu sonla ayrılan taraf siz olursunuz birçok taraftar inanmıyor ama ben GS olarak inanıyorum işin ilginç yanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.