bu çok yüksek bir limit. en fazla 5 ms olmalı. yani ifade <5ms şeklinde olmalı yoksa göz kırpması diye tabir edilen kesintilerde pc niz resetlenebilir.
-D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n- Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın! µC µP Dsp embedded designer (UPS-KGK Tasarımcısı) özel mesaj için yazdığım mesajdaki resmine tıklamanız yeterli.(profilim kapalıdır)
Merhaba arkadaslar, jazz de-006 dekoderle kullanmak icin bir ups ariyorum. Evdeki voltaj dengesizliği yuzunden acilip kapaniyor. Bir UPS işimi görür saniyorum. Sizden UPS tavsiyesi istiyorum.
KEYSMART 625VA LINE INTERAKTIVE UPS Model: KU-S625
Bu model almayi dusunuyorum. Bana dekoderi sorunsuz calistirsin, ups in varligini unutayim yeterli. YAni surekli alarm vermesin. Yukaridaki urunleri inceledim ama bazilari pahali ve o kadar lusk e ihtiyacim yok, işimi gorse yeteri. Bu konuda acilen bir şeyler yapmaliyim bilgilendirirseniz sevinirim...
Buna ne denir arkadaslar, yoksa hiç bulaşmayıp baska bir UPS mi baksam...
jazz de-006 ne kadar güç çekiyor acaba.üstünde R.M.S. xx watt diye bir şey yazıyor mu?
300 W dan büyük bir rakam yazmıyorsa 625 lik ups yüksek ihtimalle güç ihtiyacınızı karşılayacaktır. Amma velakin ups in elektrikler kesikken ürettiği elektriğin şekli ses sisteminde neler yapar onu tahmin edemiyorum. vınlama yapabilir.
-D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n- Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın! µC µP Dsp embedded designer (UPS-KGK Tasarımcısı) özel mesaj için yazdığım mesajdaki resmine tıklamanız yeterli.(profilim kapalıdır)
sadece jazz 006 ile mi kullanacaksın? eğer öyle olacaksa bu model 375w a kadar çıkış verebiliyo sanırım jazz bu kadar güç çekmez ama elektrik kesintisi sırasıda ups devreye girerken o kısa sürede seste bozulma belki olabilir .
* Model: KU-S625 * Kapasite: 625VA/375W * Giriş Voltaj Aralığı: 86-144V/172-287V * Frekans Aralığı: 50/60HZ 10% Oto * Voltaj Aralığı: 115/230V * Transfer Süresi: 4ms * Pil: Bakımsız kuru akü * Back-up süresi: 3-30 min. (yüke bağlı olarak değişir) * Akıllı Mikroişlemci kontrolü * Bütünleşik AVR * Kolay battery değişimi * RJ11/45 telefon ve network hattı koruması * Doğru akımla direk açılış * CE/UL/cUL/FCC B * RS232 Seri İletişim Arabirimi * Kendi kendini Test Etme * Otomatik Frekans Sensörü * Kolay Değiştirilebilir Akü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 16 Kasım 2006; 15:55:34 >
Aslinda sadece calişmayan decoder onu kullanmak için ama ses sistemi ve dvd playerı da var ses siteminide ekleyebilirim belki. benim için onemi olan decoderide kullanabilmek. Dalgalanmardan korunmasi. Sanirim bu dediğim modelde AVR var gözüküyor. işimi görürü sanıyorum. Almadan once bir sorayım dedim.... Kullananlar varmı memnun mu diye ???
jazz de-006 ne kadar güç çekiyor acaba.üstünde R.M.S. xx watt diye bir şey yazıyor mu?
300 W dan büyük bir rakam yazmıyorsa 625 lik ups yüksek ihtimalle güç ihtiyacınızı karşılayacaktır. Amma velakin ups in elektrikler kesikken ürettiği elektriğin şekli ses sisteminde neler yapar onu tahmin edemiyorum. vınlama yapabilir.
Bana elektrik kesilince çalışması onemli değil. ben elektrikler vaken bile kulllanamiyorum. Başka yerde akşama kadar çalışdı ama evde ve komşuda calışmayıp kapandı. benzen calışıyor 3-5 dk bazen hemen kapanıyor. Regülator lazım kısacası ama pahaliya gerek yok diye dusundum işimi gorecek birşey alayim dedim. Bu Kaysmart in Ups i işimi gorurse onu almak istiyorum. Arkadas yardimci olacaği içn o markayi oncelikle duşünüyorum. Sizce işimi gürür mü ? Dekoder ne kadar guc cekiyor bilemiyorum ama 12 V lik adaptorü var.
Arkadaşlar bu ara UPS alacağım.Tavsiyeye ihtiyacım var. Sistemim:350Watt PSU + Samsung 225BW 22" LCD + Adsl modem Yalnız ileriye dönük bir şey olsun istiyorum,350Watt PSU sistemi yenileyince yeterli olmayacaktır.APC'lere baktım ama fiyat olarak beni aşar.Sistemi öyle çok uzun süreler açık tutması gerekmiyor,şöyle bir 15dk yeter,önemli olan ürün kaliteli olsun,uzun süre sağlıklı kullanabileyim. 100$ civarında ne tavsiye edersiniz?
Bende PowerCom BNT-600A var ve 7 ay sounda 15 saniye içinde kapanıyor.İlk aldığımda 12 dakka civarı dayanıyordu artık 15 saniye civarı.Teknik servisi neredeyse oraya görürüp yaptırıp satacam!tabii yapabilirsem.Yeter yaw bu ne böölee Üstelik elektrik kesik olduğu sırada monitörüm kapalıysa ve açmaya çalıştığım an UPS kaldırmıyor ve RESET atıyor makina:(Fakat yeni çıkan ürünlerini bilmiyorum açıkçası. Ne almalıyım hala tam bilmiyorum. APC veya TUNÇMATİK karar veremedim.