Şimdi Ara

The Drowning'in kontrol şemasının sergilendiği yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Battlefield'in eski yapımcısı Ben Cousins'ın kurduğu Scattered Entertainment tarafından geçtiğimiz yılın aralık ayında mobil platformlar için duyurulan fps oyunu The Drowning'in kontrol şemasının sergilendiği yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.




    Yapımın kontrol mekanizmasının detaylı bir şekilde resmedildiği bu videoda Ben Cousins, günümüzde birçok mobil fps oyununda kullanılan dual stick kontrol şemasına değinerek, bu kontrol sisteminin mobil cihazlar için kötü bir tercih olduğunu belirtiyor. The Drowning'in kontrol şemasını tasarlarken, dokunmatik ekranlarda kullanılan kaydırma, yakınlaştırma ve dokunma gibi hareketlerden esinlendiklerini dile getiren Cousins, The Drowning'in kontrol şeması sayesinde silah değiştirme ve mermi yenileme gibi fps unsurlarının kolayca gerçekleştirilebileceğini ifade ediyor.




    Ateş etmek için hedefin üzerine sadece iki parmakla dokunmanın yeterli olduğu yapımda; etrafa göz atmak için tek parmağı dokunmatik ekran üzerinde sağa veya sola kaydırma, ilerlemek için tek bir dokunuş yetiyor. Dürbünlü silahlardaki yakınlaştırma işlemi ise sayfa yakınlaştırma hareketi ile sağlanırken, tüm bunlar birleştiğinde diğer mobil fps'lere örnek olabilecek bir kontrol sistemi ortaya çıkıyor.




    Şimdilik iOS platformu için geliştirilen yapımın bu yıl içerisinde yayınlanarak ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor. Ayrıca, oyunun Android versiyonunun da planla dahil edilebileceğini de belirtelim.















  • ne yaparsaniz yapin controllerde oynanabilen oyunlari dokunmatik ekranda oynayamassiniz. unutun artik bu sevdayi. dokunmatige anca rayman, angry birds, osmos gibi oyunlar gider.

  • Mevcut çift el aktif kullanımlar daha keyifli değil mi buna nazaran?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: slymn_54

    ne yaparsaniz yapin controllerde oynanabilen oyunlari dokunmatik ekranda oynayamassiniz. unutun artik bu sevdayi. dokunmatige anca rayman, angry birds, osmos gibi oyunlar gider.

    Fare harici gerisi yalandır fps'lerde.

    Ayrıca haberden de hiç güzel değil. Ateş ederken durmak zorunda mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Şubat 2013; 23:56:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı bir kontrol sistemi olmuş. kapasitif ekranda fps en güzel böyle oynanır. diğer türlü keyif alınamıyordu.

  • Geri geri gidemicez anlaşılan. Geri gitmek için arkaya dönüp gideceğin yeri tıklayıp sonra hareket halindeyken yeniden öne dönmen lazım :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.