Şimdi Ara

Bilinçaltı İngilizce Eğitim Sistemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
5
Favori
44.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Busekaratay

    16 paketten oluşan Eğitimde en yeni teknoloji 8 gunduz ve 8 gece modu toplam 306 subliminal english systems bilinçaltı ingilizce eğitim sistemi sadece 99 TL!

    http://www.clupanya.com/showdeal.aspx?dealid=337

    Eğitimde en yeni teknoloji! Bilinçaltı İngilizce Eğitim Sistemi 350 TL yerine 99 TL! 16 paketten oluşan (8 gunduz ve 8 gece) 306 subliminal ders içeren bilinçaltı eğitim programı! 1. seviye Beginner, 2. seviye Post beginner, 3. seviye Elemantary, 4. seviye Second elemantary, 5. seviye Pre-intermediate, 6. seviye Intermediate, 7. seviye Upper-intermediate, 8. seviye Advance.
    Subliminal English- Bilinçaltı İngilizce ile uykunuzda ingilizce öğrenecek, hatta işyerinizde çalışırken dahi mevcut altyapınızı geliştireceksiniz. Yurtdışında yaşayan biri kadar akıcı, hakim olarak anlama yeteneğinizi de geliştireceksiniz. Alfa beta dalgaları, motonik ses kaydı sayesinde bilinçaltının kayıt altına alabileceği bir sisteme sahip olacaksınız. Uykuda İngilizce 16 paketten oluşan (8 gunduz ve 8 gece) 306 subliminal ders içeren bilinçaltı eğitim programı 30 gün gibi bir sürede kalıcı bir altyapıya sahip olacak, 90 gün gibi bir sürede akıcı konuşma yeteneği geliştireceksiniz.
    Bu çok etkili sistem sayesinde İngilizce sizin için korku olmaktan çıkacak; yorulmadan Uykuda İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayacaksınız! Bu son teknoloji ürüne hemen sahip olduğunuzda, Beginner, post beginner, first elemantary, second elemantary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advance seviyelerine sahip olacaksınız.

    Çift Katmanlı Subliminal English- Bilinçaltı İngilizce ile uykunuzda ingilizce öğrenecek, hatta işyerinizde çalışırken dahi farketmeden mevcut altyapınızı geliştireceksiniz. Yurtdışında yaşayan biri kadar akıcı, hakim olarak anlama yeteneğinizi de geliştireceksiniz.
    Sistem Çift Katmanlı motonik ses kaydı sayesinde bilinçaltının kayıt altına alabileceği bir sistemdir.
    Bu çok etkili sistem sayesinde İngilizce sizin için korku olmaktan çıkacak; yorulmadan Uykuda İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayacaksınız! Bu son teknoloji ürüne hemen sahip olun!
    Sistem ingiliz hocalar tarafindan kurgulanmis ve monotonik olarak profesyonel studyoda seslendirilmistir. Ardindan cift katmanli olarak bilincustu ve bilincalti kodlama teknikleri ile yeniden yapilandirilmistir. Kullanicinin genel baslangic altyapisi olmasi veya baslangic seviyesinde egitime devam etmesi tavsiye edilmektedir. Bilincalti ingilizce egitim sistemi; internet panelinde sifrelendirilmis sayfalara girilerek indirilmektedir. Ingilizce gitim amacli ikibine yakin kisi bu sistemden faydalanmakla birlikte; kisisel kapasiteye bagli kullaniminizda sure kisitlamasi yoktur. Sistem bir kurs sistemi degildir, digital ortamda bilincalti kodlamalarla monofonik telkin yontemleri ile olusturulmus cift katmanli ses dosyalaridir ve guncelemelerle birlikte hediye eklentiler de gonderilmektedir. Bilincaltinizda varolanlari farkinda olmadan yuzeye cikarmakla birlikte; mevcut altyapinizi da gelistirerek ustune yapilandirma olusturmaktadir. Farkina varmadan ogrenme teknigi uzerine gelistirilen bir calismanin urunudur.
    Sistemin temeli en cok kullanilan 2500 kelimeyi temel alarak gunluk konusma ve pratik dusunme altyapinizi one cikararak ingilizcenizi gelistirmektir. Gunluk yasamdan is hayatina, seyahatten ikili gorusmelere kadar bir cok alanda zor olan kalip fadeleri beyninize monotonik kodlamalarla kazinacaktir. Sistemi dinlerken farkinda olmadan keyifli bir soru-cevap-dinleme-anlama becerisi gelistireceksiniz. Sistemdeki amac ingilizce konusan herhangi bir ingiliz yaptigi gibi ingilizce dilbilgisinin %25 ini temel alarak gelistirilmis olmasidir. Hicbir sekilde yazili metin icermez, dil bilgisi kurallari yoktur, kendi dilinize ceviri yoktur. Kurdugunuz cumlelerdeki kelimelerden bilmediklerinizi farkina varmadan, tipki bir cocugun anadilini ogrenmesi kadar cabuk ogreneceksiniz. Cocuklar once dinlemeyi, sonra konusmayi, sonra soru sormayi ogrenir; 7 yasindan itibaren okuma ve yazmayi ogrenir. Sizde bilinenin aksine okuma ve yazma yapmadan ingilizce ogrenecek ve gelistireceksiniz.

    Eğitimde en yeni teknoloji! Çift Katmanlı Bilinçaltı İngilizce Eğitim Sistemi; duyabildiğiniz seslerle ingilizce anlama yeteneğinizi geliştirirken; en çok kullanılan 2500 kelimeyi bilinçaltınızla öğrenmenizi de sağlar.
    Ingilterede tum okullarda once dinlemenin, sonra konusmanin ogretilmesinin hemde turkce bilmeyen yabanci hocalar tarafindan egitim verilmesinin sebebi de budur. Geleneksel kurslarda ve okullarda sistem ters islemekte, oku, yaz, anlama, unut ve ogrenme sistemi uzerine hatalarla kurgulanmaktadir! Bu maili okuyorsaniz sizde bu nedenle hala ingilizce ogrenmenin pesindesiniz demektir ve siz hala ingilizce ogrenmek istiyorsunuz. Artik ingilizce egitimi bitmeyen bir yolculuk olmaktan cikacak ve siz artik ingilizce ogreneceksiniz.
    Unutmayin! Ingilizce kolaydir, ingilizce zevklidir, ingilizce artik hayatinizda (hayatimda) en onemli hobinizdir (hobimdir), ingilizce en zevkli eglencenizdir (eglencemdir); ingilizce sizssiniz (benim)! Bu cumleleri kendiniz de yuksek sesle tekrarlayiniz!
    Dinleme bolumlerinde gunduz ve gece yuklemeler yapildiginda durmayin dinleyin (durmak yok!). Dinlerken yakalayabildiklerinizi gunduz seslendirin, kacirdiklarinizi umursamayin (anlamaya calismayin). Beyniniz zamanla daha cok seyi yakalamaya ve tekrarlamaya alisacaktir. Ancak boylece akici bir ingilizce ogrenebilirsiniz!
    Unutmayin ingilterede ve ingilizlerle yasamiyorsunuz, ogrenmek icin o sisteme en cok benzeyen en yakin yontem budur. Tipki ingilterede yasiyor gibi! Sistem size ihtiyaciniz olan herseyi en etkili bir bicimde verecektir. Insanlar ingilizce kurslarina gider yillarca calisir ve ingiltereye gittiginde tek kelime konusamazlar. Artik bu tarih olacak, ezbersiz, anlamaya calismadan, taklit ederek, bir konsept gibi bir teori gibi; tipki cocuklugunuzda turkceyi ogrendiginiz gibi. Ingilizce konustugunuzda hicbir kurali bilmek zorunda degilsiniz, tipki turkce konusurken ilkokul sonuna kadar hemen hemen dilbilgisini bilemediginiz gibi. Defalarca dinleyin yakaladiklarini tekrarlayin, uyurken uzerinden gecin! Tipki ingilizce bir parcaniz olana kadar.
    Kurslarin bir faydasini gordunuz mu? Ne kadar hizli ogrendiginiz; ne kadar zeki oldugunuzla ilgilidir. Ancak sistem size maximum olani verir, siz ne kadar alabilirseniz onu alirsiniz. Ancak ne kadar con dinlerseniz o kadar basarili olursunuz. Gunluk yasamda size ne soylendigini anlamak cok onemlidir, ancak asil yapilmasi gereken bunlari ileri bir seviyeye tasimaktir; bu da ancak ileri seviyeleri de olan Bilincalti Ingilizce gibi gelismis bir yontemle mumkundur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld

    Bu arada.


    Bilinç altı mesajları daha çok tohum gibidir. Yani bir eseri oraya direkt yerleştiremezsiniz. Yani bununla ingilizce öğrenmek pek olası değil.


    Kelime ezberlemek belki. Ama o konuda da emin olmayın.




    Valla benim deneyip gerçekçiliğini gördüğüm yöntem çağrışım yöntemi. Cidden kelimeler aklınızda kalıyor. Ve unutmuyorsunuz ( Ama yanıltıcı olmasın. Benim normalde de izlediğim şeyler aklıma kalır sonuçta ingilizceyi bile film izleye izleye öğrendim sayılır. :D ).

    Reklamları vardı bir adamın. Cidden yani kelimeler hala aklımda. Bir ara nette de bu setin ilaçlısı vardı ve işe yarıyordu.



    Matematik için olanı da vardı. Böyle 8-10 basamaklı sayıları çarpabiliyorsun kafadan hemde 1-2 saniyede. Ama onun için bile beynine yöntemleri işlemen gerekiyor. Beni bıktırdı açıkçası oku oku bitmiyor yani.


    Kısacası emek harcamak lazım. Bu yöntem belki yardımcı olur ama ingilizce öğretmez. Zaten bildiğin kelimeleri daha kolay hatırlamana yardımcı olur. O da belki.


    Çünkü ciddi bir emek harcanan iş olması lazım.



    En basit şekilde ingilizce öğrenme yolu dizi ve film izlemek. En basidi o. Ama o bile çok uzun bir süre gerektirir.


    Ben misıs brovni lerden ( Malum ilk okul ingilizcesi ) şu anki halime sadece dizi izleyerek geldim. Ama o şekilde bile bu işin eğitimini almış kişiler ile tabiki yarışmam imkansız. Yani o şekilde sadece konuşma olarak öğreniyorsun.


    O da aslında çağrışım yöntemi. Mesela ingilizce "you're welcome" kelimesi. Bunu ilk Smallville dizisinde görmüştüm. Adam kızın hayatını kurtarır. Kız teşekkür eder adam da bu cümleyi söyler. Beyin de " Kız teşekkür etti adam da karşılığında bunu dedi. Demekki bu olsa olsa Rica ederim-Bir şey değil anlamına gelir " diye düşünür.

    Yani en basit örneği ile biri ingilizce teşekkür eder ise bana, aklıma doğal bir tepki olarak "you're welcome" cümlesi gelir. Ben bunu nereden hatırlıyorum diye düşününce ise dizinin o sahnesi aklıma gelir.


    Ama dediğim gibi bu benle de alakalı olabilir. İnsanların beyinleri çok farklı şekilde işleyebiliyor.

    Şu mesaja tümüyle katılıyorum..




  • ben hayatımdeğişti sitesindeki telkinler sayesinde hayatımda birçok şeyi değiştirdim.özgüvenim,çalışma sistemim,hayata bakış açım birçok şey fark edilir bir şekilde değişti.en önemlisi 40 kilo verdikten sonra geri kilo alıyordum bunu telkinler sayesinde önledim.

    beyin en mükemmel ve karmaşık organıımız bilinçaltı nedir bunları bir araştıralım bilmeden şu şöyledir bu böyledir yazmayalım lütfen

    ücretsiz seçenekler kısıtlı ücretliler de bizim bütçeye uymuyor.birde bu site yabancı para iade garantisi veriyor musunuz?diğerleri veriyor

    uzmanlarınız kimler,uzmanlık alanları ne?bunları öğrenmek isterim.bazı şeylerin teminatını sağlarsanız insanlar da size güvenir lütfen sorularımla alakalı bir cevap yazrsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 21 Şubat 2013; 20:42:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    ben hayatımdeğişti sitesindeki telkinler sayesinde hayatımda birçok şeyi değiştirdim.özgüvenim,çalışma sistemim,hayata bakış açım birçok şey fark edilir bir şekilde değişti.en önemlisi 40 kilo verdikten sonra geri kilo alıyordum bunu telkinler sayesinde önledim.

    beyin en mükemmel ve karmaşık organıımız bilinçaltı nedir bunları bir araştıralım bilmeden şu şöyledir bu böyledir yazmayalım lütfen

    ücretsiz seçenekler kısıtlı ücretliler de bizim bütçeye uymuyor.birde bu site yabancı para iade garantisi veriyor musunuz?diğerleri veriyor

    uzmanlarınız kimler,uzmanlık alanları ne?bunları öğrenmek isterim.bazı şeylerin teminatını sağlarsanız insanlar da size güvenir lütfen sorularımla alakalı bir cevap yazrsanız sevinirim.

    Brsdrgn; oncelikle pozitif bilgilendirmeler icin tesekkurler. Beynin gercekten muhtesem oldugunu bunun uzerine uzmanlastigimizi soyleyebilirim.
    Sistemi kurgulayan uzmanlarimiz NLP egitimcileri. Kendileri zaten yasam koclugu, motivasyon, bilincalti kurgulama, hipnoz ve telkin uzerine calisan yontemciler. Halihazirda bircok kurs ve egitim kurumuna egitimcilik ve danismanlik yapan kisiler. Gunluk 9 saatten olusan 5-7 gun icerisinde hizlandirilmis bilincalti ingilizce egitimleri de veriyorlar. Bu platformlari olusturabilmek icin, profesyonel ingiliz hocalar nezaretinde kendi deneyimlerini de birlestirerek; yukarida da yazdigim gibi populer sanatcilarin cd kayitlarinda da kullandiklari ozel studyolarda monotonik ses kayitlari hazirlandi. Bu ses kayitli farkli mhz ses boyutlarinda da katmanlandirilarak, bilincalti ingilizce egitimi icin yeniden duzenlendi. Halen egitimlerde ve hizlandirilmis hipnoz temelli egitimlerde de bu sistem kullanilmaya devam ediyor. Sadece 5-7 gunde gunluk 9 saatlik hipnozlu uygulanan yontemdeki konsantrasyon normal yasamda saglanamadigi icin; 60-90 luk uyanik ve uyku moduna gore duzenlenmis bir sisteme donusturuldu. Uzmanlarimizin gorusu; temel ingilizce alt yapisi olan veya olmayanlara gore hazirlanmis sistemler, 60-90 gunluk duzenli dinleme (uyanik ve uyku modlarinda) neticesinde tam performans veriyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Busekaratay

    quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    ben hayatımdeğişti sitesindeki telkinler sayesinde hayatımda birçok şeyi değiştirdim.özgüvenim,çalışma sistemim,hayata bakış açım birçok şey fark edilir bir şekilde değişti.en önemlisi 40 kilo verdikten sonra geri kilo alıyordum bunu telkinler sayesinde önledim.

    beyin en mükemmel ve karmaşık organıımız bilinçaltı nedir bunları bir araştıralım bilmeden şu şöyledir bu böyledir yazmayalım lütfen

    ücretsiz seçenekler kısıtlı ücretliler de bizim bütçeye uymuyor.birde bu site yabancı para iade garantisi veriyor musunuz?diğerleri veriyor

    uzmanlarınız kimler,uzmanlık alanları ne?bunları öğrenmek isterim.bazı şeylerin teminatını sağlarsanız insanlar da size güvenir lütfen sorularımla alakalı bir cevap yazrsanız sevinirim.

    Brsdrgn; oncelikle pozitif bilgilendirmeler icin tesekkurler. Beynin gercekten muhtesem oldugunu bunun uzerine uzmanlastigimizi soyleyebilirim.
    Sistemi kurgulayan uzmanlarimiz NLP egitimcileri. Kendileri zaten yasam koclugu, motivasyon, bilincalti kurgulama, hipnoz ve telkin uzerine calisan yontemciler. Halihazirda bircok kurs ve egitim kurumuna egitimcilik ve danismanlik yapan kisiler. Gunluk 9 saatten olusan 5-7 gun icerisinde hizlandirilmis bilincalti ingilizce egitimleri de veriyorlar. Bu platformlari olusturabilmek icin, profesyonel ingiliz hocalar nezaretinde kendi deneyimlerini de birlestirerek; yukarida da yazdigim gibi populer sanatcilarin cd kayitlarinda da kullandiklari ozel studyolarda monotonik ses kayitlari hazirlandi. Bu ses kayitli farkli mhz ses boyutlarinda da katmanlandirilarak, bilincalti ingilizce egitimi icin yeniden duzenlendi. Halen egitimlerde ve hizlandirilmis hipnoz temelli egitimlerde de bu sistem kullanilmaya devam ediyor. Sadece 5-7 gunde gunluk 9 saatlik hipnozlu uygulanan yontemdeki konsantrasyon normal yasamda saglanamadigi icin; 60-90 luk uyanik ve uyku moduna gore duzenlenmis bir sisteme donusturuldu. Uzmanlarimizin gorusu; temel ingilizce alt yapisi olan veya olmayanlara gore hazirlanmis sistemler, 60-90 gunluk duzenli dinleme (uyanik ve uyku modlarinda) neticesinde tam performans veriyor.

    bunu deneme gibi bir şansımız olsaydı düşünürdüm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

    İnsanların zaaflarından faydalanmanın bir başka yolu ...
    Saatlerce ders almak, okumak, yazmak, aylarca hatta senelerce uğraşmak gereken bir konu dil öğrenme mevzusu ...
    İnsanlara hiç uğraşmayacaksın hemde 99 lira dersen ... Azımsanmayacak kadar kişi "ne olcak canım 99 lira vereyim bir deneyeyim" diyecektir ....


    Genel dolandırıcılık yöntemi.

    Büyük miktarda bir kişiyi dolandıracağına. Küçük miktarda binlercesini dolandır. Yarısı itiraz etse bile süründürme politikası ile o kısmın da yarısını bezdirirsin. Yani dolandırılanların %25 inin parasını geri verirsin. Aldığın %75 yanına kar kalır. üstelik iade istediniz de biz mi vermedik diye savunurlar ondan sonra kendilerini.



    Sigara bırakma ürünü. Radyoda vardı işte. Baktım bedava diyor ( Tanıtım olarak diyor. Yani sonuçta eti den ülker den az bedava bisküvi almadık hem de koli koli eve teslim. ). Hani biliyorum da altından bir bk çıkacak gene aradım verdim siparişi.


    Kurye geldi işte dedi 49TL.

    Dedim radyoda ücretsiz diyordu.

    Bu kargo ücreti dedi. ( Oha istanbul içi lan altı üstü. Japonyadan gelmiyor. )

    Almıyorum o zaman dedim.

    Dedi abi o zaman 15TL vereceksin.

    Dedim o niyeymiş.

    Kargo ücreti.


    Dedim kargo ücreti demin 49TL idi. 49TL kargo ise 15TL ne. 15TL kargo ise geri kalan 34TL ne? Vermiyorum para falan. Teslim almadığım şeye ne kargo parası vereceğim.

    Dedi ben buraya kara kaşına gelmedim senin.


    Ben de dedim ki ücreti firmadan alacaksın. Ürün teslim alınmayınca dünyanın hiçbir yerinde kargo ödenmez. Kural budur. Diyor ki senin adın yazıyor.


    Ulan sipariş verirken isim soy isim adresten başka bir şey alınmadı. Zaten ürün ücretsiz olması gerektiği için başka bilgiye gerek yok. Yani o zaman ben uyuz olduğum kişiye 1000 tane içi boş kargo göndereyim. Karşı tarafa zorla ödeteyim parayı.


    Var mı lan öyle şey !!!



    Yani aman kardeşim uzak durun.


    Bu yok yakıt tasarruf cihazı olayı var. Adam bir de radyoda atıyor da atıyor. Yok para iade falan vb. Burada forumda arkadaş diyor işte bir faydasını görmedim. İade etmek istedim ama paranın hepsini geri vermediler montaj ücreti diye bir kısmını kestiler falan diyor.


    Bir de ölüyorum ya. Adam telefonla bağlanıyor güya; Filo sahibi. Adamın 300 tane tırı varmış onlara taktırmış. Tavsiye ediyormuş acayip kar ettiriyormuş.


    Ulan.

    1 - 300 tane tırı olan adamın senin radyonu aramakla ne işi var.

    2 - Hadi diyelim yiyeceğimiz bir bahane attın. Bu işte maliyet önemli. Adam niye rakiplerine nasıl fazla kar edeceklerini anlatsın. Şirket sırrını ifşa etsin.



    Güya bir iki dua dinleyeyim dedim onlara da el atmışlar. Dini radyo güya. Orada da bu ürünün satışı. Abi bir de Ayet veriyor bu adi ya. Falanca Ayet :" Yiyin için ama israf etmeyin " Tamam var var olmasına da ne bu şimdi.???



    Ondan sonra TV lerde adam kıçı kırık telefonu 600TL den indirdik 199TL diye satıyor. Çin malı tuşlu telefon lan işte. SMS atmayı kendileri icat etmiş gibi özellikten sayıp ballandıra ballandıra anlatıyorlar.


    Efendim tablet satıyorlar. Ki Google a bu adamın anlattıklarını video ile yollasan altından donunu alırlar eminim. Ulan diyor ki 150 liralık çin malı tableti kendileri icad etmiş gibi pazarlıyorlar. Ufff uffff ufff hele bir OTG kablo olayı var ki sorma gitsin.

    Bir de enerji tasarruf cihazı var ki onu hiç sorma.

    Allah a havale ediyorum bunları ne diyeyim.

    Üslübuna dikkat et. Bu kadar mesajla bu üslupla nasıl geldiysen bu seviyeye...




  • arkadaşlar böyle şeylere sakın inanmayın süper yalan;

    bizzat denedik bunu bir arkadaş ile üniversite yurdunda hatta şöyle diyeyim, yapı statiği dersi notlarını kasede aldık dinletmek amacı ile,

    ulan dedik harbi olur mu diye araya arkadaş beşiktaş tarihi ile ilgili bilgiler sıkıştı neyse biz arkadaşla açtık teyibi koyduk kaseti o zaman mp3 çalar yok :) yapı statiği boru gibi bir ders başladık dinlemeye

    haliyle uyuduk sonra sabah oldu kaset bitmiş bir şey hatırlamıyoruz

    ayrıca bunun deneyini de yıllar sonra efsane avcıları yaptı onlarda da aynı şekilde tırt

    inanmayın arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliaht41 -- 26 Mart 2013; 17:07:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihto

    quote:

    Orijinalden alıntı: DigitalWorld

    Bu arada.


    Bilinç altı mesajları daha çok tohum gibidir. Yani bir eseri oraya direkt yerleştiremezsiniz. Yani bununla ingilizce öğrenmek pek olası değil.


    Kelime ezberlemek belki. Ama o konuda da emin olmayın.




    Valla benim deneyip gerçekçiliğini gördüğüm yöntem çağrışım yöntemi. Cidden kelimeler aklınızda kalıyor. Ve unutmuyorsunuz ( Ama yanıltıcı olmasın. Benim normalde de izlediğim şeyler aklıma kalır sonuçta ingilizceyi bile film izleye izleye öğrendim sayılır. :D ).

    Reklamları vardı bir adamın. Cidden yani kelimeler hala aklımda. Bir ara nette de bu setin ilaçlısı vardı ve işe yarıyordu.



    Matematik için olanı da vardı. Böyle 8-10 basamaklı sayıları çarpabiliyorsun kafadan hemde 1-2 saniyede. Ama onun için bile beynine yöntemleri işlemen gerekiyor. Beni bıktırdı açıkçası oku oku bitmiyor yani.


    Kısacası emek harcamak lazım. Bu yöntem belki yardımcı olur ama ingilizce öğretmez. Zaten bildiğin kelimeleri daha kolay hatırlamana yardımcı olur. O da belki.


    Çünkü ciddi bir emek harcanan iş olması lazım.



    En basit şekilde ingilizce öğrenme yolu dizi ve film izlemek. En basidi o. Ama o bile çok uzun bir süre gerektirir.


    Ben misıs brovni lerden ( Malum ilk okul ingilizcesi ) şu anki halime sadece dizi izleyerek geldim. Ama o şekilde bile bu işin eğitimini almış kişiler ile tabiki yarışmam imkansız. Yani o şekilde sadece konuşma olarak öğreniyorsun.


    O da aslında çağrışım yöntemi. Mesela ingilizce "you're welcome" kelimesi. Bunu ilk Smallville dizisinde görmüştüm. Adam kızın hayatını kurtarır. Kız teşekkür eder adam da bu cümleyi söyler. Beyin de " Kız teşekkür etti adam da karşılığında bunu dedi. Demekki bu olsa olsa Rica ederim-Bir şey değil anlamına gelir " diye düşünür.

    Yani en basit örneği ile biri ingilizce teşekkür eder ise bana, aklıma doğal bir tepki olarak "you're welcome" cümlesi gelir. Ben bunu nereden hatırlıyorum diye düşününce ise dizinin o sahnesi aklıma gelir.


    Ama dediğim gibi bu benle de alakalı olabilir. İnsanların beyinleri çok farklı şekilde işleyebiliyor.

    Şu mesaja tümüyle katılıyorum..

    bu mesaja bende tümüyle katılıyorum + rap




  • Böyle birşey bence mümkün ama bu sefer de uykuda ingilizce ile meşgul olacak beyin ve dinlenemedigi için fonksiyonları aksayacaktır her şeyin bi yolu yordamı var fazla kasmamak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.