Şimdi Ara

Galaxy S4'ün klasik Home tuşu ile geleceği iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Galaxy S4'ün klasik Home tuşu ile geleceği iddia ediliyor





    Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ün muhtemel tanıtımına sayılı haftalar kala, yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.




    Galaxy S3 modelinin öncesinden bu yana Samsung'un Home tuşu yerine sanal tuşlara amiral gemi modellerinde yer verileceği iddiaları zaman zaman ortaya atılıyor. Ancak Samsung henüz Home tuşundan vazgeçmiş değil.




    Bir Güney Kore sitesinde yer alan iddialara göre de firma Galaxy S4 modelinde de fiziksel Home tuşunu kullanmaya devam edecek. Tahminen yıl içindeki diğer modellerinde de firma bu geleneği devam ettirecek. Modelin tasarımı ise önceki modelden çok farklı olmayacak.




    Modelin S-Pen teknolojisi sunacağı yönündeki iddiaları yalanlayan site harekete duyarlı bir arayüz kullanacak Samsung'un bu özelliğinin yanlış anlaşıldığını ve stylus desteği sunacağı şeklinde algılandığını belirtiyor. S-Pen teknolojisi sadece Note serisine özel olarak kalmaya devam edecek. TouchWIZ Nature arayüzü ise yine devam edecek diğer bir özellik.




    Site ayrıca modelin Mart ortasında tanıtılacağı konusunda diğer iddialarla hem fikir. Satış için elini çabuk tutacak Samsung'un en geç Nisan başında da modeli pazara sunmuş olacak. 




    Samsung modelin özellik ve tasarımını tamamlarken, prototipi optimize etme aşamasına geçti. Batarya ve ekran bileşenlerinin ay sonunda gelmesi ile birlikte üretim süreci de Mart ayında başlamış olacak. Herşey yolunda giderse ilk ürünler Nisan itibariyle raflarda olacak.




    Modelin bugüne kadar gündeme gelen iddialardaki ortak özellikleri ise Cortex-A15 tabanlı ve 4 çekirdekli Exynos 5 Quad işlemci, Mali-T658 grafik birimi, 2GB RAM, 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 13MP çözünürlükte kamera, göz takibi ile sayfa kaydırabilen Eye Scroll teknolojisi, gözünüzü ayırdığınızda içerik oynatımına ara veren Eye Pause teknolojisi şeklinde sıralanıyor. 

     








  • Daha s3 alanların taksiti bitmedi,samsung biraz dinlensin bence
  • ozaman s4 benden -1 puan alır.
  • beklenti çok teknoloji yetersiz iş yazılımlara kaldı

  • Ben anlamıyorum ,tasarımını ; okuduğum 100'lerce saat boyunca,aylarca tüm dünyanın gözde forum ve sitelerinde S3 ' ün kasa tasarımını özellikle hiç kimse beğenmezken 40.000.000 barajını çoktan aşmış durumda. O değil S4 'ü 100.000.000 satacağını hesaplamış Samsung ve tedarikçi firmalarla ona göre anlaşma yapmış. Yani diyeceğim şu ki ; bir de Xperia Z gibi tasarımı olsaydı ne kadar satardı hayal edemiyorum, aklım almıyor bile...

  • Arkadaslar 5 yildir nokia 6300 kullaniyom. Samsung gs4 e gecmek mantiklimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Ben anlamıyorum ,tasarımını ; okuduğum 100'lerce saat boyunca,aylarca tüm dünyanın gözde forum ve sitelerinde S3 ' ün kasa tasarımını özellikle hiç kimse beğenmezken 40.000.000 barajını çoktan aşmış durumda. O değil S4 'ü 100.000.000 satacağını hesaplamış Samsung ve tedarikçi firmalarla ona göre anlaşma yapmış. Yani diyeceğim şu ki ; bir de Xperia Z gibi tasarımı olsaydı ne kadar satardı hayal edemiyorum, aklım almıyor bile...

    dostum sen forumdaki yorumlara göre telefon alırsan işin zor, xperia z forum balonu, kutu gibi tasarımı var her yerde bağırıyorlar süper tasarım diye, sgs3ün tasarımı gayet güzel
    yani demek istediğim klavyenin başında atıp tutanlarla gerçek hayat bir değil
  • Yerinde bir tercih olmuş ekrana yerleştirilen tuşlar web de gezinirken veya oyun oynarken home ekranına atıp duruyor milleti sinir krizine sokuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Arkadaslar 5 yildir nokia 6300 kullaniyom. Samsung gs4 e gecmek mantiklimi

    Yok kardes custom rom at rahatina bak ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Arkadaslar 5 yildir nokia 6300 kullaniyom. Samsung gs4 e gecmek mantiklimi


    gerek yok,100 kontör at içine devam et...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Arkadaslar 5 yildir nokia 6300 kullaniyom. Samsung gs4 e gecmek mantiklimi


    Dümdüz git sağa dön 100 metre ileride simitçinin yanında Simbian Huzur evi var işte geldiiiiiiiiin

  • Fiziksel tuş olursa su dayanıklılık spekülasyonlarının hikaye olduğu ortaya çıkıyor. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi sanal tuşlara yanlışlıkla basığ oyundan çıkılıyor ama sanal tuşlar ekrana yerleştirilmek zorunda değil. Aynı s3 teki gibi yerleştirilir ama home butonu da sanal olur. LG senelerdir bunu yapıyor ve bence daha şık duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Ben anlamıyorum ,tasarımını ; okuduğum 100lerce saat boyunca,aylarca tüm dünyanın gözde forum ve sitelerinde S3 ün kasa tasarımını özellikle hiç kimse beğenmezken 40.000.000 barajını çoktan aşmış durumda. O değil S4 ü 100.000.000 satacağını hesaplamış Samsung ve tedarikçi firmalarla ona göre anlaşma yapmış. Yani diyeceğim şu ki ; bir de Xperia Z gibi tasarımı olsaydı ne kadar satardı hayal edemiyorum, aklım almıyor bile...


    Sgs3 çıktığında da tasarımı güzel demiştim halen de güzel diyorum. Malzemesi kötü dediler. Doğru düzgün şikayet eden ya da alıp da malzeme kalitesinden yakınanı görmedim. iPhone4-4s-5 malzemesi süper kaliteli ama alan herkes kılıf ile kullanıyor. 2500TL'lik telefonun dış görünümünü 20-50TL arası para verip aldığınız kılıf belirliyor. "Arka kapağı plastik"miş. iPhone'a aldığın 20TL'lik kılıf daha mı kaliteli malzemeden? LAf eden arkadaşlar kılıfsız kullanabildiğin dakika da gel alnından öpeyim.

    Tasarıma gelince, mobilya değil ki devrim niteliğinde bir değişiklik yapılsın tasarımda. Dikdörtgen bir ekranın etrafına kasa yapıyorsun ne kadar değişiklik olabilir ki? Ses açma kısma, tuş kilidi, home tuşu dahil hiç bir fiziksel tuş koymazsın, gelir dersin ki "Kara Şimşek gibi tasarım yaptık, süper oldu" diye tanıtırsın. 105 üzerinde IQ'su olmayan bir adam da çıkar "kiprit kutusu gibi olmuş la bu" al sana eleştiri.

    O yüzden neymiş... Sevgililer gününüz kutlu olsun :))





  • Tasarım aynı olursa hayal kırıklığına uğrayacağım.
  • Menü tuşu koysunlar da o tasarımı da değiştirsinler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nekroses

    Menü tuşu koysunlar da o tasarımı da değiştirsinler.

    Çok afedersiniz birde uzansınlar istiyorsanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekayisdag


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nekroses

    Menü tuşu koysunlar da o tasarımı da değiştirsinler.

    Çok afedersiniz birde uzansınlar istiyorsanız

    />
  • Sakın hicbirzamanda kaldirmasin Home tusunu.Beylet xperia z diyip duruyorsunuz tam olarakhhatırlamıyorum ama ya shiftdelet yada donanimhaberde ilk vidyoda kucuk duaua yasamis telefon hemen zarar gormus.Daha kullanima baslamadan denerken bulun vidyoyu izleyin.Galaxy s3 neyi var kasa kasa diyorsunuz 10 numara Kasasi var guven veriyor beni yere dusurirsen hicbitsey olmaz bana diye ee ayfon ayfon diyorsunuz farketmiyor arka onuyle farketmez dussun yere bakalim ne oluyor veya xperia saniyorsunuz cokmu dayanikli xperia nasil olsa drop testler duser yakinda youtubeye o zaman izleriz xperia z yi.Unutmayin beyler hickimse galaxy s seriai telefonum yere dustu kasasi kirildi diyemez cunku oyle birsey yok onda!

  • Home tuşu olmalı.Sonuçta çarşıda pazarada otobüste heryerde yanımızda ,kolay erişilebilir olmalı

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.