Şimdi Ara

Londra'da LCD ekranlı geri dönüşüm kutuları sokaklarda yerini almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Londra'da LCD ekranlı geri dönüşüm kutuları sokaklarda yerini almaya başladı





    Yerleşim yerlerinde insanların günlük ihtiyaçlarına yönelik olarak sunulmuş ekipmanların, teknolojik cihazlara dönüştüğüne şahit olmaya başladık. New York'ta eski telefon kulübelerinin ücretsiz bilgi portalı haline getirilen dokunmatik LCD ekranlarla donatılmasından sonra Londra'da da benzer bir proje hayata geçmeye başladı.




    Proje kapsamında Londra sokaklarında geri dönüşüm kutularına renkli LCD ekranlar entegre ediliyor ve bu ekranlarda farklı haber içerikleri, metroların gecikme bilgileri ve civardaki boş Boris bisikletlerinin sayısı sunuluyor. Darbelere dayanıklı camdan imal edilen ekranlarda ilerleyen dönemlerde reklamlara yer verilecek. Ayrıca herhangi bir bilgi kaynağı olmadan sokakta yürüyen insanlar için de bir bilgi kaynağı olabilecek.




    Kutuları imal eden Renew firması, techno-pod adını verdiği bu ürünleri tüketicilere ücretsiz olarak sunarken, geliri ise reklam yayınlarından elde edecek. Bu sayede reklam verenler için yeni bir alan daha açılmış olacak. 




    Şu ana kadar 100 adet kutu şehirdeki farklı yerlere yerleştirilmişken, yeni kutular da ilerleyen haftalarda yerleştirilmeye devam edecek. 

     








  • Keçiören'e koysunlar bir tane ama başına 10 adam dikmeleri lazım. şu renklere bak bizi tv'den iyi :D

  • Bilgi için teşekkürler, gerçekten güzel bir hizmet.
  • İyice her yerimize giriyor reklamlar.

  • Ne Olacak Bunca Üretilen Panel.Yeryüzündeki En Büyük Teknoloji Çöpü Paneller Ve Anakartlar.

  • haber başlığını gördüğümde lcd ekran dönüşüm kutusu olduğunu düşünüp sevinmiştim.yani kullanılmayan eski arızalı telefonların atılacağı bir kutu...Ama ne yazıkki israfın nerelere vardığını gösteren bi haber.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.