Şimdi Ara

Another World, BlackBerry 10 için indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  


    Eric Chahi'nin 1991 yılındaki Out of World yapımı ve bu yapımdan port edilen Another World oyunu, Android ve iOS da dahil pek çok platformda boy gösterdi.




    Firma şimdi BlackBerry 10 için de seri oyunlarını piyasaya sürmeye başladı. Firmanın ilk BB10 oyunu ise Another World oyunu oldu. 20 yılını geride bırakan yapım, Lester Knight Chaykin adlı fizikçinin yıldırım düşmesi sonucu farklı bir dünyaya geçişi ve bu dünyadaki insansı yaratıklarla mücadele ederek kurtulmaya çalışmasını konu ediniyor. İlerleyen aylarda R-Type yapımı da platform için indirmeye sunulacak.




    Grafikleri güncellenen ve soundtrack müzikleri yeniden elden geçirilen oyun, serinin hayranları için nostalji yaşatmayı amaçlıyor. Oyun 4.99$ karşılığında BlackBerry World üzerinden temin edilebilir.






     

     








  • Sene 2007 Nokia symbian isletim sistemli telefonda oynuyodum bu oyunu.. Trend bu degil.. Nostalji iyidir diyenlere yakisir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu gerginlik içinde pc de ilk çıktığı yıllarda oynardık vay be ne heyecanlıydı :) ama yine de bb bold 9900 ümden devam tabi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.