Şimdi Ara

Sony MDR-1RBT bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuyu açması benden devamı sizden,kullanan tecrübe sahibi arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşınız belki bir bose 15 değil ama eksik bir yanıda yok,sony elinden geleni yapmış diyorum.mac bilgisayarıma ve nokia telefonuma sorunsuz bağladım.nfc desteğinide kullanıyorum buda kulaklığa ayrı bir hava katıyor.ses kalitesi iyi,baslar tizler inişler ve çıkışlar yerinde.piyasadaki en iyi bluetooth kulaklık bu olabilir.ya zik yada sony mdr-1rbt ikisinden biri.ben zik kullanmadım o yüzden yorum yok. zik tecrübesi olan arkadaşlarda buraya yazsın, bekliyoruz



  •  Sony MDR-1RBT bluetooth kulaklık
  •  Sony MDR-1RBT bluetooth kulaklık
  • bilgisayara baglarken nasil olacak kablosuz Wireless olarak nasil baglanacagim cigazin baskabir aparat olmasi gerekmiyormu ?
  • Arkadasim bir sey sorucam. Diyelim ki bunu bilgisayara bagladim ve oyun oynuyorum. Mikrofonuda kullaniyorum. Seste bir gecikme oluyor mu? Soyle ki benim bluetooth oto teybine telefondan muzik iletince 1 saniyelik bir gecikme oluyor. Oyun oynarken olmuyorsa o zaman harika olur. Bir deneyiminiz var mi?

    Tesekkurler.
  • hipicik H kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır foruma bakmamıştım.sorunuzu yeni gördüm.kulaklık bilgisayara bağlanmak için bir aparata ihtiyaç duymaz.bluetooth özelliği olan herhangi bir cihaza eşleşme yoluyla bağlanır.müziğin kaliteside yayın yapan cihaza göre değişir.iyi cihaz iyi ses demektir
  • bluecry2000 B kullanıcısına yanıt
    ben bilgisayarda video izlerken bir geçikme yaşadığımı hatırlıyorum.ama oyunlarda nasıldı tam hatırlıyamıyorum.senin için denerdim fakat kulaklığı arkadaşıma sattım tam bir bilgi aktaramıyorum.dediğim gibi izlediğim müzik videolarında bir geçikme yaşanıyordu...kulaklığın ses kalitesi güzel olduğundan ben bunu dert etmedim...eğer bir bluetooth kulaklık arıyorsan bunu al tavsiye ederim...en takdir ettiğim özelliği dışarıya gram ses vermemesi..benim kraterlerimde bu önemli bir özellliktir..şunuda eklemek istiyorum zannediyorum bu geçikme kullandığım iphone telofonda yaşanmıyordu stabil bir akış vardı diye hatırlıyorum..umarım yardımcı olabildim.tamam
  • Aldim gercekten fevkalade bir kulaklik. Sokakta yururken astronot gibi hissediyorum kendimi, spor salonunda da kullanmaya kiyamadim daha terlerim bozarim aleti diye...

    Tek kusuru sicak havalarda kulaklari terletiyor, ve bluetooth ile bilgisayara baglaninca ses biraz gecikmeli geliyor. Hizli oyun ve filmlerde senkronize sorunu olur. Onun icinde kablosu var zaten.

    Ama mukemmel bir alet, tesekkurler.
  • kulaklık ses kalitesi nasıl özellikle bass lar?
  • havva3333 H kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi ciddi anlamsa sizi tatmin eder ama bass istiyorsanız biraz daha xb910 gibi bir kulaklık bakmanızı öneririm.
  • ben sennheiser hd650 kullanıyorum bluetooth kulaklık istediğimden bunu almak istedim.senheiser hd 650'ye göre nasıldır bass lar.
  • Mdr-1 serisi dengeli bir seridir. Basslar olduğu gibi duyulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim merak ettim bir kulaklık ancak aklıma takılan bazı sorular var.
    Ben bu kulaklığı televizyona kablosuz bağlayıp film izlemek için almak istiyorum. En önemli nedeni ise kablosuz olması.
    Öncelikle film izleyeceğim için yukarıda bir arkadaş senkronize sorunundan bahsetmiş. Her filmde yapıyor mu yani ses her filmde çok mu geriden geliyor?
    Dts ve dolby digital sesli filmlerde denediniz mi? denediyseniz 5.1 veya 7.1 gibi surround filmlerde sorrund etkisi nasıl onu hissettirebiliyor mu?
    Ayrıca wma-flac gibi kayıpsız müziklerde detayı duyabiliyor musunuz?
    Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevaplar için.

    @bluecry2000 @travers @mavi 13
  • rydberg R kullanıcısına yanıt
    Müzik konusunda sizi tatmin edecektir detay konusunda özellikle. Ama film konusunda birşey diyemem hiç deneme fırsatım olmadı. Ama ben mw600 kullanıyorum bluetooth olarak, hiç senkron sorunu yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rydberg R kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Bu kulaklık telefon ve tabletlerle iyi bir uyum içerisinde çalışmakta..bilgisayarda ise görüntünün akabinde sesin bir kaç saniye geriden gelmesi söz konusudur...televizyon tecrübem bulunmamakta fakat sony aş nin radyo frekansıyla çalışan sinema ve televizyon odaklı kablosusuz kulaklıkları var...bu modeller içinde cızırtı şikayetleri olduğunuda eklemek isterim...televizyonda uzak bağlantı yapmak için televizyonunuzda bluetooth tarayıcı özelliği olup kulaklığı bulması gerekir.kulaklığın üzerinde bir tarayıcı yoktur ancak karşı cihazdan yapılacak bir taramayla eşleşebilir...şimdi ben bu kulaklığı kullanmıyorum bir süredir fransız menşeili parrot zik kullanıyorum ve oldukça memnunum...vaktim olunca iki kulaklığın artı ve eksilerini belirten küçük bir kıyaslama hazırlayacağım...umarım yardımcı olabildim
  • Merakla bekliyorum :)

    @mavi 13
  • Rock - metal müziklerde detay, enstrüman ayrımı ve sahne için htc one m7 ile nasıl bir performans verir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgec -- 22 Eylül 2014; 0:42:31 >
  • tgec T kullanıcısına yanıt
    Detay konusunda rakiplerinden gömlek gömlek üstündür. Htc rahat bir şekilde besler kulaklığı. Birde detay istiyorsanız bu mp3lerle değil flac wav gibi formatlarla olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. ben kulaklığı nokia lumia 1520 için kullanıcam. kullanan arkadaş sesinin yüksekliği hakkında bilgi verirmi? yeterli yüksek ses çıkartıyor mu? yoksa hemen almak istriyorum yolda kabloyla gerçekten uğraşamıyorum. teşekkurler.
  • dauvnsvl kullanıcısına yanıt
    Selamlar.ben size bu kulaklığı almanızı tavsiye ediyorum.son ses düzeyi yeterli ve tatmin edicidir.eğer ios yada android kullansaydınız size öncelikli olarak parrot zik önerirdim.söylemeliyimki eski bir nokiacı olarak iyi bir kombinasyon olacağı kanısındayım.zannediyorum üründe biraz ucuzladı.mesela hepsisony.com oradaki fiyatlarada bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.