Şimdi Ara

iOS 6.1'de bu sefer de Microsoft Exchange sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iOS 6.1'de bu sefer de Microsoft Exchange sorunu


    Kısa bir süre önce yayınlanan iOS 6.1'deki sorunlar Apple'ın başını ağrıtmayı sürdürüyor.iPhone 4S'in 3.nesil iletişim ağında kullanımı esnasında karşılaşılan sorunlar nedeniyle hızlı bir şekilde iOS 6.1.1 güncellemesini yayınlayan Apple, şimdi de Microsoft Exchange hesaplarının senkronizasyonunda yaşanan problemden ötürü yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

     
    Microsoft cephesinden gelen açıklamalarla birlikte gün yüzüne çıkan hata, temelde Exchange hesaplarının eş zamanlanması esnasında sistemi hatalı sonsuz döngü içerisine sokuyor. Ancak bu eşzamanlama problemi sadece hesapta tekrarlayan etkinliklerin bulunduğu takvimlerden dolayı yaşanırken; sonucunda cihazın belleğinin yoğun şekilde gereksiz kullanımına yol açarak pilin hızla tükenmesine, ayrıca Exchange sunucularına yoğun bir yüke sebep oluyor.
     

    Teknik destek sayfasında hatayla ilgili bir sayfa hazırlayan Apple, sorundan haberdar olduklarını ve yakından yayınlanacak güncelleme ile sorunun giderileceğini belirtirken; kullanıcılardan güncelleme yayınlanana kadar Exchange hesapları altındaki takvimlerin eşzamanlanmasını (Ayarlar > Mail, Kişiler,Takvimler> Exchange Hesabı) kapatarak sorunu geçici olarak gidermeleri tavsiyesinde bulundu.

     
    Apple'ın konuyla ilgili hazrladığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.







  • naabıyon sen iyos yeaa...

  • Kim ne derse desin IOS

  • ''cihazın belleğinin yoğun şekilde gereksiz kullanımına yol açarak pilin hızla tükenmesine,''

    battery problem solved. congrats!!!!!
  • iste fanatiklerin yere gore sigdiramadigi mukemmel telefonun mukemmel yazilimi

  • Exchange kullanan adam takvimi kapattığında mail e niye baksın ki? Steve Jobs bazı şeyleri miras bırakmış herhalde. Sorun yaşıyorsanız kullanmayın mantığı.


  • Ios 6 fiyaskosu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APPLE & IOS TAVSİYELERİ isimli programimizin bu haftaki yeni tavsiyesi ile yine sizlerle birlikteyiz..İste bu haftaki tavsiyemiz ;

    "Apple kullanıcılardan güncelleme yayınlanana kadar Exchange hesapları altındaki takvimlerin eşzamanlanmasını (Ayarlar > Mail, Kişiler,Takvimler> Exchange Hesabı) kapatarak sorunu geçici olarak gidermeleri tavsiyesinde bulundu..."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabil İos'a gel :D

  • Ulan herkes iosa yüklenmiş te yüklenmiş. O kadar övdüğünüz Android herhangi bir sorunda anında güncelleme çalışmalarına başlıyormu. Apple'ın kullanıcılarına yönelik bu sorumlu davranışından dolayı kendisine saygı duyuyorum. Sürekli yeni versiyon çıkarması demek yaptıkları işin arkasında duruyorlar demek. Hatalar kendilerine iletildiği vakit o hataları nasıl çözebiliriz diye çalışıyorlar demek. Farklı farklı bir sürü yazılım çıkartıp farklı telefonlara destek vermek bazılarına vermemek demek değildir en iyi yazılım. Malının garantisini veriyor resmen adamlar.
  • Hep Apple yazılımları PC mizi mi kitleyecek, biraz da Microsoft yazılımları iPhone umuzu kitlesin :D.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

    Ulan herkes iosa yüklenmiş te yüklenmiş. O kadar övdüğünüz Android herhangi bir sorunda anında güncelleme çalışmalarına başlıyormu. Apple'ın kullanıcılarına yönelik bu sorumlu davranışından dolayı kendisine saygı duyuyorum. Sürekli yeni versiyon çıkarması demek yaptıkları işin arkasında duruyorlar demek. Hatalar kendilerine iletildiği vakit o hataları nasıl çözebiliriz diye çalışıyorlar demek. Farklı farklı bir sürü yazılım çıkartıp farklı telefonlara destek vermek bazılarına vermemek demek değildir en iyi yazılım. Malının garantisini veriyor resmen adamlar.

    Komik olan ne biliyomusun ; Batarya iyilestirme diye cikarilan guncellemenin bataryayi somurmesi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iyice bocalamaya başladı. Steve Jobs'dan sonra fena bozdular.

  • Kim ne derse desin Steve Jobs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun bulunmuş üzerin de çalışılıyor. ama nedense bu sadece ve sadece adroit kullanan tayfayı meşgul ediyor.

    bu forumun en nefret edilenleri ve arkasından en çok ...... edilenleri olmak nasıl bir duygu acaba...
  • merhaba,
    benim farklı bir sorum olucak. şirket milimi daha önce exchange üzerinden alıyordum fakat şirkette yapılan bir güncelleme ile zenprise adında bir uygulamaya geçildi ve kısıtlama getirildi. bu uygulamayı kullanmadan yine şirket maillerimi alabileceğim farklı bir çözüm varmıdır? android cihazlar için "touch Down " diye bir uygulama var onun üzerinden işlem yapılabiliyor. İOS içinde program var fakat 30 tl olduğu için alternatif bişey aramaktayım :) bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.