Şimdi Ara

TEK RAM 400 ÇİFT RAM 333 MHZ?????çözdük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus k8n-e deluxe anakartta iki adet kingston 512 mb 400mhz işlemci 333 mhz olarak görünüyor. En sonunda bir tanesini çıkardım ve 400 mhz olarak gösterdi. Daha önce buna benzer birşey başıma gelmişti eski anakartımla . Bios güncellemesi olayı çözmüştü ama bu sefer işe yaramadı. Bir fikri olan yardım edebilecek biri var mı? Performans hissedilir derecede düşüyor. Ekran kartım 6800gt ama oyunlarda takılmalar oluyor. Ram yüzünden olduğunu düşünüyorum. Yardım arkadaşlar.Bu ramlerin ikisini de 400 yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekobravo -- 20 Mayıs 2006; 9:37:12 >

• öle bişi varsa ya ramlerden biri standart max ddr333 dür yada ram bölenlerini ayarlaman gerekiyordur.
  • ramler daha önce beraber 400 mhz de çalışıyordu. Ram bölenlerini anlamadım .pardon
  • asus k8n serisinin kıngstonlarla uyusmazlıgı varmıs
    istanbul bogaziçi den aldıgım habere gore anakartın kıtapcıgında hangı cıplerle uyumlu oldugu yazıyor
    bendede tek takınca ddr400 cift takında 333 gosterıyor ama 466 da calısıyor oc sagolsun
    fsb arttıkca oda artıyor ya
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

asus k8n serisinin kıngstonlarla uyusmazlıgı varmıs
    istanbul bogaziçi den aldıgım habere gore anakartın kıtapcıgında hangı cıplerle uyumlu oldugu yazıyor
    bendede tek takınca ddr400 cift takında 333 gosterıyor ama 466 da calısıyor oc sagolsun
    fsb arttıkca oda artıyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: ekobravo

Arkadaşlar asus k8n-e deluxe anakartta iki adet kingston 512 mb 400mhz işlemci 333 mhz olarak görünüyor. En sonunda bir tanesini çıkardım ve 400 mhz olarak gösterdi. Daha önce buna benzer birşey başıma gelmişti eski anakartımla . Bios güncellemesi olayı çözmüştü ama bu sefer işe yaramadı. Bir fikri olan yardım edebilecek biri var mı? Performans hissedilir derecede düşüyor. Ekran kartım 6800gt ama oyunlarda takılmalar oluyor. Ram yüzünden olduğunu düşünüyorum. Yardım arkadaşlar.Bu ramlerin ikisini de 400 yapmam lazım

Hocam mrb,
    En son çıkan Bios sürümü sorunlu!!!Ben en son çıkan bios sürümünü kullanınca aynı sorun bende de olmuştu ve tekrar eski bios sürümüne döndüm.Bu olay Asus forumlarında da çok tartışılmış.
    Altta benim konu ile ilgili olarak açmış olduğum konu var....
    http://forum.donanimhaber.com/m_6994866/mpage_1/key_//tm.htm#7001071

• teşekkürler arkadaşlar. Lawyerzzz 'ın dediği gibi bios 1009 a downgrade ettim ve sorun çözüldü. Cpuz den de kontrol ettim. Daha önceki anakartta upgrade le çözmüştüm bu işi şimdi downgrade. Sorunların çözümü bazen ilginç oluyor. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.