Şimdi Ara

PES 2013 4 Büyükler Stadyum Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2013 4 Büyükler Stadyum yaması full peslerde kullanılabilir. Pes 2013 Galatasaray TT Arena stadyum yaması, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyum yaması,
    Beşiktaş Fi-Yapı İnönü stadyum yaması ve Hüseyin Avni Aker Stadyum yamasını içeren pes 13 4 büyükler stadyum yama paketidir ...

Pes 2013 3 Büyükler Stadyum Önizlemeleri

TT Arena

Şükrü Saraçoglu

Fi-Yapı İnönü

Letitbitten Nasıl Süper Hızda Dosya İndirebilirim? Premium üyelik almanız lazım.

Nasıl Premium Sahibi olacağım?

Avea,Turkcell ve Vodafone hatlı telefonunuzdan SMS göndererek premium üyelik alabilirsiniz.

90 Günlük Letitbit Premium üyeliği için LET90 yazıp 7979‘a sms atınız. (Ücret: 45 TL’dir)
    30 Günlük Letitbit Premium üyeliği için LET30 yazıp 7979‘a sms atınız. (Ücret: 20 TL’dir)
    14 Günlük Letitbit Premium üyeliği için LET14 yazıp 7979‘a sms atınız. (Ücret: 15 TL’dir)
    Bir Günlük Letitbit Premium üyeliği için LET1 yazıp 7979‘a sms atınız. (Ücret: 6 TL’dir)

Pes 13 4 Büyükler Stadyum Paketi indir

Letitbit

Kitserver13 gereklidir buradan indirebilirsiniz...

Kitserver13 indir

Yukardaki linke tıklayın, açılan sayfada sağ alttaki,

"Daha önceden satın almış olduğunuz premium anahtarınız mevcutsa eğer buraya tıklayınız" yazan yere tıklayın,

Telefonunuza gelen PİNi doğru bir şekilde boş kutucuğa girin ve Dosyayı indire tıklayın

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 için 4 Büyükler Stadyum Paketi, Camp Nou, Old Trafford, Signal Iduna Park ve Santiago Bernabéu stadyumlarını oyununa ekleyen bir stadyum yamasıdır. Bu stadyumlar, PES 13 oyun deneyimine gerçekçilik ve ayrıntı katarak maçların daha sürükleyici geçmesini sağlar.

PES 2013 4 Büyükler Stadyum Paketi, stadyumların her birini yüksek ayrıntı düzeyinde yeniden oluşturur. Çimlerin dokusu, koltukların renkleri ve kalabalığın tepkileri, gerçek hayattaki muadillerini kusursuzca yansıtır. Ayrıca, her stadyumun kendine özgü atmosferi, maçlara heyecan ve tutku katar.

Bilmeniz Gerekenler:

• PES 2013 4 Büyükler Stadyum Paketi, oyunun PC sürümü ile uyumludur.
    • Paketi yüklemek için PES 13 oyun dosyalarına erişiminiz olması gerekir.
    • Paket, diğer stadyum yamalarıyla uyumlu olmayabilir, bu nedenle yüklemeden önce mevcut yamaları devre dışı bırakmanız önerilir.

PES 2013 oyununu bir sonraki seviyeye taşımak ve maç deneyimini geliştirmek istiyorsanız, PES 2013 4 Büyükler Stadyum Paketi mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alıntı yaptığını niye söylemiyorsun? Türkçespiker de paylaşıldı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Alıntı yaptığını niye söylemiyorsun? Türkçespiker de paylaşıldı bu

orda da ben paylaştım zaten

• Arkadaşlar kitserver uyguladıktan sonra oyun açılmıyor; nasıl çözeceğiz bu sorunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kademoglu

Arkadaşlar kitserver uyguladıktan sonra oyun açılmıyor; nasıl çözeceğiz bu sorunu?

sağ tık yönetici olarak çalıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Arkadaşlar kitserver uyguladıktan sonra oyun açılmıyor; nasıl çözeceğiz bu sorunu?

:) Güzel söyledin ama olmuyor denedim herşeyi 3.00 1.03 kullanıyorum bu arada
  • quote:

quote:

quote:

Kitserver versiyonu kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kitserver versiyonu kaç

En son çıkanı jenkeyblog'dan aldım.

• en son çıkan kitserver konuya eklendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.