quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* iyi geceler tolga abi la yatarmıyım seni bekliyodum al sana tolga abial
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY iyi geceler... şu heinrich de yabancı gelmiyor pek hangi zevksiz acaba
quote:Orjinalden alıntı: Heinrich quote:Orjinalden alıntı: DESTINY iyi geceler... şu heinrich de yabancı gelmiyor pek hangi zevksiz acaba bu nick daha güzel üstelik ilk defa avatarını beğendim
quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* iyi geceler tolga abi la yatarmıyım seni bekliyodum al sana tolga abial
quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* iyi geceler tolga abi la yatarmıyım seni bekliyodum al sana tolga abial tamam la asma suratını ben senin tolga abinim hadi herkeze iyi geceler
quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* quote:Orjinalden alıntı: t.t quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* iyi geceler tolga abi la yatarmıyım seni bekliyodum al sana tolga abial tamam la asma suratını ben senin tolga abinim hadi herkeze iyi geceler
quote:Orjinalden alıntı: ssaamm Yanlış hatırlıyormuşum www.blogcu.com/ttolqa yaklaştınhttp://www.blogcu.com/pupayelken/ benim blog bu buda son vedam
quote:Orjinalden alıntı: Heinrich ss aldım ilk defa bişeyi beğendiğini gördüm de kıyamet alameti gibi bişe walla şokauğrayanadam.gif ss dedin de aklıma ne geldi bil bakalım cidden nickini de avatarını da beğendim valla, hyrlı olsun italyan
quote:Orjinalden alıntı: *FuRKaN* quote:Orjinalden alıntı: t.t uyuyamadım nam uykum kaçtı @nihat doğan var