Şimdi Ara

GS BONUS PARACARD VE EK KARTLARLA İLGİLİ GÜNCEL BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ek kart ve paracard'ın önceliğinin kalktığına dair sürekli bilgiler dolaşıyor, klüp sürekli bu önceliğin şuanlık kalktığını ileride gelebileceğini söylüyorlar,

henüz klüple yeni bir görüşmem oldu,

kendisi önceliğin devam ettiğini, yanlış bilgiden dolayı özür dilediğini söyledi...

---

yani ortada saçma sapan bir durum var, cuma günü gelmeden anlayamayacağız olayı o kesin oldu. normalde yarın tüketici heyetine gidiyordum bu bilgi ile ertelemek zorunda kaldım cuma günü kesin bilgiyi bir şekilde alacağız.

• Ben gs paracard i bugun iptal ettirdim, o yillik aidatini yok yere odeyecek degilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şeklinde mail attılar bana.bakalım görelim ne olacak.

Steady as she goes..
  • Ben 2 hafta önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Önceliğin kalktığını söylediler.

-Kartına ait üyelik/şifre bilgileri gelmeyen taraftarları Schalke 04 maçında mağdur etmemek için yarın tüm taraftarlara bilgileri göndereceklerini söylediler.

-TARAFTAR PARACARD VE GS BONUS EK KARTLAR İÇİN BUGÜN GELEN HABERE GÖRE KESİN VE NET OLARAK ÖNCELİKLİ DÖNEMDE SATIŞ İMKÂNI SUNULACAKTIR.

Steady as she goes..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dakika önce aradım 4441905 i. Paracard ve ekkartlara öncelik kalkmıştı ama bugün itibari ile düzeltildi dedi ve bilet@galatasaray.org a mail atıp taraftar no ve şifremi istememi söylediler.

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlar 444 1905 ile konuşalı 7-8 dakika oldu. Bu sefer konuştuğum görevli gayet ciddi konuştu benimle, söyledikleri;

-Kartına ait üyelik/şifre bilgileri gelmeyen taraftarları Schalke 04 maçında mağdur etmemek için yarın tüm taraftarlara bilgileri göndereceklerini söylediler.

-TARAFTAR PARACARD VE GS BONUS EK KARTLAR İÇİN BUGÜN GELEN HABERE GÖRE KESİN VE NET OLARAK ÖNCELİKLİ DÖNEMDE SATIŞ İMKÂNI SUNULACAKTIR.

ben bugün paracard iptal ettirdim bu şaka olmalı

• Hocam arayıp iptali iptal ettirmeyi dene.

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

5 dakika önce aradım 4441905 i. Paracard ve ekkartlara öncelik kalkmıştı ama bugün itibari ile düzeltildi dedi ve bilet@galatasaray.org a mail atıp taraftar no ve şifremi istememi söylediler.

hangi bilgileri veriyoruz mail atarken acaba ?

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

5 dakika önce aradım 4441905 i. Paracard ve ekkartlara öncelik kalkmıştı ama bugün itibari ile düzeltildi dedi ve bilet@galatasaray.org a mail atıp taraftar no ve şifremi istememi söylediler.

1905 ile başlayan numara.
    tc kimlik no
    telefon numarası
    mail adresi

bunları yazıp bilet@galatasaray.org a yolluyosun. taraftar no ve şifremi istiyorum diyosun. yarın cevap verirler dedi telefondaki görevli bakalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

1905 ile başlayan numara.
    tc kimlik no
    telefon numarası
    mail adresi

bunları yazıp bilet@galatasaray.org a yolluyosun. taraftar no ve şifremi istiyorum diyosun. yarın cevap verirler dedi telefondaki görevli bakalım.

teşekkürler. inşallah sorun çıkmazda bilet alabilirim

• -------

Verdiğim bilginin doğruluğundan emin olabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz. Bu projenin başındayım ve ikinci mailinizden sonra müşteri hizmetleri Operasyon Müdürü, Kulüpten sorumlu kişi, takım lideri ve bütün temsilcileri arayarak tek tek bilgilendirdim. Bu şekilde bir bilgi bizim tarafımızdan kendilerine verilmedi ve neye dayanarak böyle bir bilgi verdiklerini inanın anlamadım. Tekrar kulübüm adına özür dilerim.

Ayrıca bu yanlışı geçte olsa düzeltmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

----------

mail trafiğimizin son gelen yazısı bu.

benim ilk alttığım mail'den sonra belli ki çağrı merkezine vs ulaşılmış artık doğru bilgiler verilmeye başlanmış,

birsürü telefon param gitti ama hallettik sonunda meseleyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

-------

Verdiğim bilginin doğruluğundan emin olabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz. Bu projenin başındayım ve ikinci mailinizden sonra müşteri hizmetleri Operasyon Müdürü, Kulüpten sorumlu kişi, takım lideri ve bütün temsilcileri arayarak tek tek bilgilendirdim. Bu şekilde bir bilgi bizim tarafımızdan kendilerine verilmedi ve neye dayanarak böyle bir bilgi verdiklerini inanın anlamadım. Tekrar kulübüm adına özür dilerim.

Ayrıca bu yanlışı geçte olsa düzeltmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

----------

mail trafiğimizin son gelen yazısı bu.

benim ilk alttığım mail'den sonra belli ki çağrı merkezine vs ulaşılmış artık doğru bilgiler verilmeye başlanmış,

birsürü telefon param gitti ama hallettik sonunda meseleyi :D

Hangi mail adresi ile mailleştin acaba ? Bana daha önceden galatasaray.org dan bize yazın bölümü ile şikayetlerinizi yazın demişlerdi. Ordan da cevap falan gelmedi.

Didier Yves Drogba Tébily

• Dün gece attığım maile şöyle bir yanıt geldi;

quote:

Eksik GS bonus dataları ile yeni temin edilen kredi kartlarının datalarını bankalardan talep ettik. Bilgi tarafımıza ulaştığında otomatik olarak kullanıcı hesaplarına tanımlanacaktır.

Bilginize.

Yarına yetişip yetişmeyeceğini sordum şimdi cevap bekliyorum.

• arkadaşlar benim mailime cevap geldi taraftar numaramı ve şifremi yolladılar. siteye o şifreyle giriş yapınca direk isim soyisim çıkıyo. yani öncelikten faydalanabilicez ekkart ve taraftar kartlılar olaraktan :D

arkadaşlar benim mailime cevap geldi taraftar numaramı ve şifremi yolladılar. siteye o şifreyle giriş yapınca direk isim soyisim çıkıyo. yani öncelikten faydalanabilicez ekkart ve taraftar kartlılar olaraktan :D

Dostum bana halen cevap gelmedi . Kafayı yemek üzereyim.

bilet.galatasaray.org a mail atmadın mı ? Ben de buraya mail attım ama dün gece halen daha cevap yok. Telefonla arıyorum gönderim yapılmıyor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

arkadaşlar benim mailime cevap geldi taraftar numaramı ve şifremi yolladılar. siteye o şifreyle giriş yapınca direk isim soyisim çıkıyo. yani öncelikten faydalanabilicez ekkart ve taraftar kartlılar olaraktan :D

Dostum bana halen cevap gelmedi . Kafayı yemek üzereyim.

bilet.galatasaray.org a mail atmadın mı ? Ben de buraya mail attım ama dün gece halen daha cevap yok. Telefonla arıyorum gönderim yapılmıyor diyorlar

bilet@galatasaray.org

bilet.galatasaray.org değil kardo.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.