Şimdi Ara

BANKA AİDAT KESİNTİLERİNİN EN HIZLI GERİ ALMA YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
184
Favori
371.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dilekçe yaz ekstre çıkar oraya git buraya git yokmuş walla olursa bu benim için 30 yılın sıcak fırsatı olacak buyrun
    http://www.haberseyret.com/banka-aidatlarini-geri-almanin-en-kolay-yolu.html/

Bankaların müşterilerinden kestiği aidatların internet üzerinden yapılan başvurularla geri alınabilmesi mümkün.

Vatandaştan alınan yıllık kart aidatı ve hesap kesim ücretleri internet üzerinden evrak doldurmadan güvenli bir şekilde geri alınabiliyor.
    İnternet üzerinden yapılan başvuru sonrası kesintiler tüketicinin hesabına iade ediliyor.

Aidatların geri alınabilmesi için Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) başvuru yapmak yeterli.
    başvuru yaparken dilekçenin örneğini ve sonucu buraya paylaşırsak nasıl başvuruyapılması hakkında ortak bir akıl oluşur lütfen başvuru yapmadan önce metni buraya yorum atın lütfen
    dilekçe örnekleri sitede var burda kalabalık etmesinler(not dilekçenizi buna benzer oluşturabilirsiniz yada sadece tc kimlik numaranızla ilgili tüm bankalar diyip geçebilirsiniz aslında önemli olan bankaların bunu yiyip yememesi yoksa elimizde evrağınız yok kesmedik biz öyle bişey diyip savarlarmı savarlar güzel şeyler olması dileğiyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmadenci -- 13 Şubat 2013; 17:40:58 >

• Sayfa bulunamadı

Aradığınız sayfa bulunamadı.

Edit 1:
    Birkaç denemeden sonra açtı, aynı sıkıntıyla karşılaşmamak için linkteki haber:
    Bankaların müşterilerinden kestiği aidatların internet üzerinden yapılan başvurularla geri alınabilmesi mümkün.

Vatandaştan alınan yıllık kart aidatı ve hesap kesim ücretleri internet üzerinden evrak doldurmadan güvenli bir şekilde geri alınabiliyor.
    İnternet üzerinden yapılan başvuru sonrası kesintiler tüketicinin hesabına iade ediliyor.

Aidatların geri alınabilmesi için Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) başvuru yapmak yeterli.

Bunun için BİMER’in

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

internet adresine girerek ekranda çıkan ‘istek’, ‘şikayet’, ‘ihbar’ ve ‘görüş ve öneri’ seçeneklerinden istek butonunu tıklayarak kaşınıza çıkan formu doldurmanız gerekiyor.

Başvuru formunda yer alan bilgileri doldurduktan sonra ‘Başvuru Metni’ bölümüne kesilen aidatlarınızın geri talebine yönelik bir metin yazıyorsunuz.
    Formu BİMER’e gönderdikten sonra, BİMER ve ilgili kurum arasında süreç yürütülüyor ve 1 ay içerisinde hesabınızdan sorgusuzca kesilen ücretler ilgili kurum tarafından hesabınıza geri ödeniyor.

Edit 2: Yaptık bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pileki -- 13 Şubat 2013; 16:18:34 >

• Bulunamadı
  • burdan da bakabilirsiniz ben burdan bulmuştum
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151350692467885&set=a.236403592884.135895.219592922884&type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmadenci -- 13 Şubat 2013; 16:13:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmadenci

dilekçe yaz ekstre çıkar oraya git buraya git yokmuş walla olursa bu benim için 30 yılın sıcak fırsatı olacak buyrun
    http://www.haberseyret.com/banka-aidatlarini-geri-almanin-en-kolay-yolu.

http://www.haberseyret.com/banka-aidatlarini-geri-almanin-en-kolay-yolu.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en kolay yolu ; (iş bankası)
    kartımdan 50TL aidat kesilmiş,ben bugüne kadar böyle bir para ödemedim (hemen iptal edin demeye kalmadan)
    bir saniye kontrol edelim cevabı
    evet,kesinti yapılmış.hemen hesabınıza iadesini gerçekleştiriyorum,bu ay 50TL eksik yatırmanız yeterli olacaktır.
    teşekkür ederim.
    iyi günler

hayatımda ki en kolay iade,toplam bağlanma süresi ile birlikte 2dk geçmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

en kolay yolu ; (iş bankası)
    kartımdan 50TL aidat kesilmiş,ben bugüne kadar böyle bir para ödemedim (hemen iptal edin demeye kalmadan)
    evet,kesinti yapılmış.hemen hesabınıza iadesini gerçekleştiriyorum,bu ay 50TL eksik yatırmanız yeterli olacaktır.
    teşekkür ederim.
    iyi günler

doğru kardeşimde benim yıllardır alamadığım paralar var uğraşamadım bir türlü ekstreleri topladım tüketici heyetine gidemedim oraya ugradım ekstreler yanımda yoktu başvurumu yaptım eğer bu haber doğruysa hükümet benden 10 puan alır böyle hizmet yok ama inşallah olur.
  • Finansbankda o numara yemiyor artık.
  • Açıkcası bu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum ama eğer böyle bir şeyin doğruluk payı varsa gayet güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmadenci

quote:

teşekkür ederim.
    iyi günler

doğru kardeşimde benim yıllardır alamadığım paralar var uğraşamadım bir türlü ekstreleri topladım tüketici heyetine gidemedim oraya ugradım ekstreler yanımda yoktu başvurumu yaptım eğer bu haber doğruysa hükümet benden 10 puan alır böyle hizmet yok ama inşallah olur.

aslında anlatmak istediğim şu ;
    ben bugüne kadar hiç ödemedim kart parası,seneler sonra durup dururken çıktı 50TL..ben her ekstreyi dibine kadar incelediğim için sorun olmadı ama yaptıklarının tam karşılığı ''yerse''..ben ekstreye bakmıyor olsaydım 50TL'yi çoktan ödemiş,farkına bile varmamış ve ödemediğimi zannediyor olacaktım.

• Peki 5-6 sene önceki kesilen ücretleri geri alabilir miyiz acaba? Zamanında İş Bankası 25 TL mi yemişti, çorba param çıkar . Bir de Garanti, Teb, YKB bunlardan belli bir tutar harcama sözü karşılığı kart ücreti kadar puan almıştım, ama tabi kart ücretini ödedikten sonra. Bunları da istesek acaba banka yamuk yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 13 Şubat 2013; 16:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzubesti

Finansbankda o numara yemiyor artık.

EVET ben de itiraz edince ya harcama sözü verin ya da fix karta geçirelim diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bankasında 500 tl yakın alacağım yıllık üyelik bedeli bulunmakta tüketici hakem heyetine gidecektim bi burayı deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

EVET ben de itiraz edince ya harcama sözü verin ya da fix karta geçirelim diyorlar

benim ki blöf değildi zaten,maaş hesabımın bulunduğu banka zaten aidatsız kk veriyor..çok umurumda değildi o yüzden ki zaten ben iptal edin deme fırsatı bulamadan onlar iade etti.
  • banka adı falan vermek gerekiyormu.şuşu bankalar vs diye.

Başvuru Tarihi : 13.02.2013 Başvuru Sayısı : 121473

hayırlısı :)

en son garantiden arkadaş dava yoluyla almıştı.iyi oldu bu haber .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Şubat 2013; 16:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Geçen kartı kapatmak için aramıştım. 15 tl puan verdiler 6 ay açık kalması şartıyla. Bende nasıl olsa iadeleri de alacağımı düşünerek iptal etmedim. Ki şimdi 3 yıl geriye dönük bimer e yazdım bakalım.

Ayrıca daha kart ücreti kesilmemiş işbankası içinde dün iptal talebinde bulundum bugün aradılar. Aktif müşterimizsiniz ücret kesilse bile bir telefon ederseniz iade ederiz deyip üstüne bir de 25 tl puan tanımladılar.

• bimerden kaç güne dönüş olur bilen varmı?
  • quote:

teşekkür ederim.
    iyi günler

İş bankası, benim hem benim maaş hesabımdan, hem öğrenci hesabımdan, oldukça şüpheli bir şekilde, çok küçük miktarlar halinde yıl içine yayılmış olarak 2 yıl boyunca hesap işletim ücreti kesmişti, itirazlarım vs sonuç vermedi, çeşitli yerlere şikayetlerim sonucu, vergiler hariç iade ettiler, vergileri iade edemiyoruz dediler. Haram olsun demiştim, kimliğimle işlem yapmayı reddeden kişi işten atıldı, hesabımın, işyerim tarafından maaş hesabı olmaktan çıkarıldığını iddia eden kişi de işten çıkarıldı, vergileri iade edemiyoruz diyen kişi ise sürgün yedi.

Maaş hesabım hala İş bankasında, ama maaşım yatar yatmaz tüm ödemeleri yapar, kalanını da hemen çekerim, içeride kuruş bırakmam. Ne olur ne olmaz.

• Valla yazıp yolladım formu,deneyelim bi şansımızı.Teşekkürler ayrıca.
  • quote:

Kim yemiyor hem de nasıl yiyor yöntemi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.