Şimdi Ara

Sporcular için giyilebilir yapıda bilgi ekranı,”Screeneye X”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Sporcular için giyilebilir yapıda bilgi ekranı,”Screeneye X”



     

    Sporcular için özel olarak geliştirilmiş olan Screeneye X, sporcuların aktif olarak çalıştıkları durumlarda ihtiyaç duydukları bilgilere, anlık olarak erişmelerine imkan verebilen bir teknoloji.




    O-Synce firması tarafından geliştirilmiş bir ürün olan Screeneye X, giyilebilir bir şapka şeklinde tasarlanmış bir bilgi ekranı. Üzerinde göz hizasında bir ekran bulunan cihaz, bu ekran sayesinde tur zamanı, sıcaklık ya da farklı zaman bilgilerini anlık olarak gösterebiliyor. O-Synce firmasının farklı “Heart2fell x” ve “Maxrun” isimli sensör ürünleri sayesinde çalışma sırasındaki kalori yakma durumu, kalp atışı, koşma hızı gibi faydalı bilgileri de verebilen cihaz, ekranı üzerindeki tuşlar sayesinde kontrol edilebiliyor ya da ayar yapılabiliyor. Çalışmalar sonucunda ortaya çıkan veriler şapka üzerindeki MicroUSB üzerinden bilgisayar ortamına aktarılabiliyor ve kayıt altına alınabiliyor. Şarj edilebilir bir yapıda olan cihaz, MicroUSB bağlantısı üzerinden şar edilebiliyor ve tam şarj ile 40 saat kullanım sağlayabiliyor.




    Sporcular için oldukça faydalı özellikler sunabilen Screeneye X 200$, Heart2fell  x 80$ ve Maxrun  95$  fiyat etiketi ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor.




    http://www.o-synce.com/en/products/running-fitness/data4vision-series/screeneye-x.html

     

     Sporcular için giyilebilir yapıda bilgi ekranı,”Screeneye X”

    Sporcular için giyilebilir yapıda bilgi ekranı,”Screeneye X”









  • bence işe yaramaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbkaya

    bence işe yaramaz


    Yapımcılara mail attım. Ürünü tamamen iptal ediyorlarmış. Teşekkürler yorumunuz için.
  • şöyle tepesini kapalı yapıp bide güneş paneli yerleştirseler daha iyi olurmuş. Şu cabrio şapkaları da anlamış değilim :)

  • Bence teknolojinini gayet güzel bir şekilde kullanılduğı bir ürün..
    Bir sporcu için ideal bildirimler söz konusu, özellikle şarj halindeki kullanım süreside gayet kabul edilebilir. Ancak spor sırasında dikkat dağıtıcı bir etkende olabilir bildirim ekranı bu unsurda göz önünde bulundurulmalı satın alınacaksa. :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.