Şimdi Ara

Samsung'un Project J konsepti 3 farklı cihaz içeriyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un Project J konsepti 3 farklı cihaz içeriyor olabilir





    Samsung'un bir iki ay içerisinde yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ü tanıtması beklenirken, iddialar bir değil üç farklı ürünün lansmanda karşımıza çıkacağına dikkat çekiyor.




    Sammobile tarafından aksesuar bilgileri temel alınarak verilen habere göre, Samsung'un Project J kapsamında lansmanda Galaxy S4 modelinin yanında Galaxy S4 mini ve Galaxy akıllı saatini tanıtması muhtemel. 




    Galaxy S4 ile ilgili ilk iddialar project J adıyla çıkmıştı. Daha sonra modelin Altius kod adına sahip olduğu belirtilmiş ve GT-I9500 model numarası taşıdığı ortaya çıkmıştı. Aksesuar listesi ise bu isimleri barındırırken, farklı bir cihaz dikkat çekiyor. Samsung'un Galaxy S3 ile birlikte Pebble adlı müzik oynatıcıyı tanıtması ise iddiayı güçlendiriyor.




    Project J Altius adlı cihazın aksesuarlarına bakıldığında 2600mAh batarya, koruyucu kılıflar, kese, arka kapaklar, kablosuz şarj seti ve HDTV adaptörü gibi ürünler göze çarpıyor. Listeye göre Samsung, Galaxy S4 için kablosuz şarj imkanını standart hale getiriyor ve eş zamanlı olarak da şarj cihazını satışa sunuyor. Ayrıca 2600mAh batarya muhtemelen yedek bir ürün ve cihazın orijinal bataryası da bu güçte olacak.




    Project J Mini Serrano ise muhtemelen Galaxy S4 Mini modeline referans veriyor. Samsung, Galaxy S3 Mini modelini de satışa sunduğu için bu uzak bir ihtimal değil. Aksesuar olarak ise arka ve koruyucu kapaklara yer verilmiş. Şimdiye kadar Galaxy S4 Mini ile ilgili herhangi bir sızıntı olmadığı için modelde ne tür bir donanım olacak bilinmiyor. 




    Project J Active Fortius ise kol bandı, kese ve bisiklet kaidesi aksesuarlarına sahip gizemli bir cihaz. Bunun bir akıllı saat olduğu iddia edilse de bir fitness takip cihazı olması kuvvetle muhtemel. 




    Project J ürünlerinin tek bir lansmanda duyurulmasına kesin gözüyle bakılsa da yılın ilk yarısı boyunca Samsung'un bu ürünleri görücüye çıkarması da ihtimal dahilinde. 

     




  • su geçirmezlik + full hd süper amoled plus

    bunlar yeter s4 almak için...

  • Batarya bence yeterli olacaktır. Çünkü OLED zaten çok daha az güç tüketen bir ekran ve yeni işlemci teknolojisiyle beraber bataryanın eksikliği hissedilemez. Benim Samsung'dan istediğim şey kutudan kablosuz şarj cihazı çıkması... Hiçbir firma bunu yapmıyor. Kutudan çıksın 100TL daha pahalı olsun...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    su geçirmezlik + full hd süper amoled plusbunlar yeter s4 almak için...


    Su & Toz geçirmezliğin olmayacağı kesin.
    Ayrıca, birçok kullanıcıya bunlar yetmez.

    Samsung'un kamerayı, tasarımı, malzemeyi, arayüzü, GPU'yu, ekran ve ses kalitesi düzeltmesi lazım.

    Bunlar olmazsa, bu cihaz da S3 gibi hayal kırıklığı yaşar.
    (Kimse bana S3 40 milyon sattı demesin, Samsung'un yapabildiği tek şey pazarlama.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 12 Şubat 2013; 19:28:20 >
  • alalım s4 kış lastiğine gerek kalmaz.çok amaçlı .. ;))

  • S4 mini 4.3 inç 720p super amoled plus (not:480 x 800 piksele plus çıktı ama 720 piksele plus çıkarmadı samsung) güzel olur. S4 4,99 inç full hd iken S4 mini 720 piksel çıkmaz demeyin 4.3 inçte full hd hem çok zor hem de gereksiz:) Söylediğim özellikte çıksa s4 mini alırdım 5 inç hayvani bir büyüklük gibi geliyor bana:)
    oof off daha doğmamış bebeğe don biçiyoruz:)

  • Bu arada mesajımda belirtmeyi unuttum. Resimdeki temsili s4 gerçek çıkarsa hiç şaşırmayacağım her yerde bu resim var:)

  • Galaxy S IV donanım olarak Exynos 5 Quad olur Galaxy S IV mini ise Exynos 5 Dual olur muhtemelen ve 2013 ü samsung bu cihazlar ile devam ettirir yıl sonuna doğru NOTE III ü ekler ve 2013 yılı samsung için biter

  • galaxy s4 4.99'' full hd süper amoled ekranın yanında exynos 5 octa cpu ile çıkarsa hem pil tüketiminde hemde performans anlamında rakipsiz olur.sony xperia z hem eski nesil s4 pro ile çıktı hemde 3 yıl öncesinin teknolojisi olan TFT ekrana sahip.arka tarafıda cam olduğu için işlemcinin sıcaklığınıda bir güzel hissedecek xperia z kullanıcıları.

  • şu tasarım ve birazda dayanıklılık olayına el atılırsa bence s4 almamak için bir neden yok... çünkü zaten yeni çıkan cihazlarda birçok özellik ortak olacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    su geçirmezlik + full hd süper amoled plusbunlar yeter s4 almak için...


    Su & Toz geçirmezliğin olmayacağı kesin.
    Ayrıca, birçok kullanıcıya bunlar yetmez.

    Samsung'un kamerayı, tasarımı, malzemeyi, arayüzü, GPU'yu, ekran ve ses kalitesi düzeltmesi lazım.

    Bunlar olmazsa, bu cihaz da S3 gibi hayal kırıklığı yaşar.
    (Kimse bana S3 40 milyon sattı demesin, Samsung'un yapabildiği tek şey pazarlama.


    samsung ve apple dışındaki firmalar sizin deyiminizle ''S3 gibi hayal kırıklığı'' bile yaşamaya çok uzak cihaz bence gayet güzel. herkesin isteği farklı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    su geçirmezlik + full hd süper amoled plusbunlar yeter s4 almak için...


    full hd super amoled olacak ama plus olacağını zannetmiyorum. Olsa super olurdu ama s3'te bile super amoled var plus s2 ile tarihe gömüldü:(

  • s4 ile ilgili aklımdaki tek soru işareti malzeme kalitesi.gerisinini samsung gayet iyi yapıyor zaten.

  • Samsung kameraya ve kasaya önem vermeli artık.. Umuyorum ki bu konuda müşteri geri dönüşlerini ciddiye alıyorlardır..
  • Onu bunu boşverinde ben en çok yeni OLED ekranı merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam diamonds dizilime geçeceklerdi. 5"de 480ppi üzeri değer vermesi bekleniyordu ki yine kırıp geçirecektir ortalığı.

    Ekleme: Samsung eğer esnek akıllı saatler çıkartırsa piyasa allak bullak olur söylemiş olayım

    Ellerinde bu imkan ve teknoloji var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 12 Şubat 2013; 19:51:28 >
  • E250 kullanıp samsung kameraları kötü diyenlere s3 ve note2 tavsiye ediyorum

  • samsung rekabetçi bir telefon yapma istiyorsa öncelikle yekpare bir kasa yapmalı. iphone ve htc lerin bu kadar ince olmasının sebebide bu. kapak sökme takma çok kalitesizleştiriyor görüntüyü.



    iphone lar daha çıkmadan en küçük vidasına kadar görüntülenirken samsung un görüntülenememesi çok ilginç.

  • Akıllı saat işi bana hayal gibi geliyor. Zira Günümüzdeki batarya teknolojisinin, bu tür küçük cihazlara imkan vereceğini hiç zannetmiyorum. Kocaman bataryaları olan tablet ve telefonların durumları malumumuz.

    Ne olacak akıllı saatler çıkınca? saat başı kol saatimiz şarj mı edeceğiz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Onu bunu boşverinde ben en çok yeni OLED ekranı merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam diamonds dizilime geçeceklerdi. 5de 480ppi üzeri değer vermesi bekleniyordu ki yine kırıp geçirecektir ortalığı. Ekleme: Samsung eğer esnek akıllı saatler çıkartırsa piyasa allak bullak olur söylemiş olayım Ellerinde bu imkan ve teknoloji var.


    Bende en çok amoled ekranını merak ediyorum nasıl bir görüntü sunacak.Ha birde işlemcisi :)

  • soldaki note 2 değilmi yahu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.