Şimdi Ara

Slender: The Arrival'ın Ön Siparişleri Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     İlk başta ücretsiz olarak sunulan bağımsız korku oyunu Slender'in ticari versiyonu Slender: The Arrival için geri sayım başlıyor. Slender: The Arrival'ın hem çıkış tarihi açıklandı, hem de ön siparişleri başladı.

Beş farklı sürümle birlikte ön siparişe sunulan Slender: The Arrival'ı satın aldığınız takdirde direkt olarak beta sürümüne de erişebiliyorsunuz. 26 Mart'ta çıkacak olan korku oyununun ön sipariş sürümleri şu şekilde;

-Pre Order Edition: 9,31 TL
    Oyunun çıkış gününde indirilebilir sürümüne erişebilirsiniz. Ayrıca satın alır almaz beta sürecine de katılabilirsiniz.

-Retail Edition: 18,61 TL
    Pre Order sürümle aynı içeriklere sahip olsa da bağımsız yapımcıları desteklemek ve onlara daha fazla kazanç sağlamak isteyenler için konulmuş bir seçenek. 

-Soundtrack Edition: 27,92 TL
    Beta erişebilirliği ve indirilebilir sürümün haricinde bir de ekstradan oyunun soundtrack albümüne erişebilirsiniz. 

-Special Edition: 46,53 TL
    Yukarıdaki sürümlerin sahip olduğu özelliklerin haricinde 5 adet özel sanatsal çalışma hediyesi.

-Producer's Edition: 111,67 TL
    Yukarıdaki sürümlerin sahip olduğu özelliklerin haricinde bir de oyunun "Emeği Geçenler"(Credits) kısmında adınız yer alacak. 

Daha fazla bilgi için http://buraya tıklayabilirsiniz.
    Teşekkürler, FlukiestFaun150

• Emeği geçenlerde adının yer alması iyimiş ...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EMEĞİ GEÇENLER Mİ!!!!! Alıyorum :D

• 10 TL ucuzmuş alınabilir 1. oyunu alamadım ama 2. oyunu almayı düşünüyorum, nasip olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS

10 TL ucuzmuş alınabilir 1. oyunu alamadım ama 2. oyunu almayı düşünüyorum, nasip olursa

1. oyun zaten bedava dostum. :)

• İyi güzelde ne konuda emeğimiz geçiçek credits sonunda 'Bu arkadaşda 9 tl lik oyuna 111 tl verdiği için onu kutluyoruz filan mı yazıcak :D

• adamlar pahali bir sekilde satmak yerine böyle seçenekli bir sekilde sunmalari çok iyi olmus helal olsun..

• cidden güzel şeyler bunlar :)

• Severim korku oyunlarını. Amnesia'nın yeni oyununu beklediğim gibi bunu da bekliyorum artık. Ön sipariş de verelim, destekleyelim yapımcıyı.

• -Producer's Edition: 111,67 TL

Amnesia :)
  • Keşke kapıda ödeme seçeneği olsaydı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.