Şimdi Ara

Analiz : 2017 yılı sonunda mobil cihaz sayısı insan nüfusunu geride bırakacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Analiz : 2017 yılı sonunda mobil cihaz sayısı insan nüfusunu geride bırakacak






    Cep telefonları ile ilk tanıştığımız dönemlerde kullanıcı başı bir telefon normal görülmekteydi. Ancak teknoloji geliştikçe iki hatta üç telefon taşımak ihtiyacı duyanlar olmaya başladı. Buna bir de tablet cihazları eklenince kullanıcı başı üç veya dört cihaz taşır hale geldik.



    Cisco tarafından yapılan bir araştırmaya göre tüketicilerin mobil cihaz ihtiyacı sürekli artış gösteriyor ve 2017 yılı geldiğinde global mobil veri trafiği 13 kat artacak ve internet bağlantılı mobil cihaz sayısı da 10 milyara yükselecek. Bağlantı hızları ise yedi kat artacak.



    Geçen yıl internet bağlantılı tablet sayısı 2.5 kat artarak 36 milyona çıkarken, her tablet ortalama akıllı telefondan 2.4 kat daha fazla veri trafiği üretti. Android akıllı telefonlar ABD ve Batı Avrupa'da iPhone'dan daha fazla veri trafiği üretti.



    Geçen yıl veri trafiği de katlandı. Önceki yıla göre iki kat artan veri trafiği 2000 yılına göre ise 12 kat artış gösterdi. Veri trafiği içerisinde ise en büyük payı yüzde 51 ile video içeriği aldı.










  • Bu kadar teknolojik aleti kendimizi ve toplumu geliştirmek için kullansak.. Ama tek derdi, sanal alemda sosyalleşmek olan birçok insandan bunu beklemek güç.
  • terminator: rise of the machines :)))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    Bu kadar teknolojik aleti kendimizi ve toplumu geliştirmek için kullansak.. Ama tek derdi, sanal alemda sosyalleşmek olan birçok insandan bunu beklemek güç.


    oncelikle insanlarin cogunun toplumu gectim kendine gelistirme gayretinde bile bulunmyan sig bireyler oldugu gercegini kabul etmek lazim. aci ama gercek bu. her devirdede boyleydi. teknolojinin degistirdigini bir sey yok. kendi acimdan bakarsam insanligin tum bilgi birikiminin hemen cebimin icinde hazir bekliyor olmasindan gayet memnunum.

  • Böyle olacağını herkes biliyor 1 kişinin birden fazla telefonu var normal yani

  • Geri dönüşümede önem verilmeli buğüne kadar satılına telefon sayısı zaten insan nufusunu geçer önemli olan eski modelleri geri dönüştürüp piyasaya kazandırmak olmalı.Böylece istafında ve maddi giderin önüne geçilebilr

  • tuketim cilginligi iste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.