Şimdi Ara

Hi-Level HLV-T1001W?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
10
Favori
86.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurt içi Türkiye'de en ciddi çalışan firma dua edin aras felan değil
  • Herkesin durumu farklı demek ki.. yıllardır yurtiçi ile tam zamanında hatasız olarak kapıma geliyor kargo vede sürekli olarak aynı kargo çok sık geldiği için personel çok iyi tanıyor beni buda avantaj oluyor ilk bana geliyorlar sabah :)
  • Bende verdim siparişi ve kargoya verildi görünüyor akşamüstünden beri fakat takip yapılamıyor. Bence ancak yarın sabaha olur o iş ve bazıları malum sebepten dolayı 15 şubat a sarkabilir.
  • 13.02.2013 08:36:19
    Hepsiburada.com Şubesi
    Gönderi Araca Yüklendi
    13.02.2013 16:06:13
    MARMARA TRANSFER MERKEZİ
    Gönderi Araçtan İndirildi
    13.02.2013 17:42:04
    MARMARA TRANSFER MERKEZİ
    Gönderi Araca Yüklendi

    Kısacası saah 9 da %100 olarak bende geliyo tablet sonunda :)
  • arkadaşlar yurt dışından güzel bir tablet sipariş verdim 425tl ye gelişi var.birde gümrük riski var.tablet güzel yalnız riskli olduğu için iptal etme şsansım var sonuçta çinde şuan bayram var 2-3 gün kaldı bitmesine o güne kadar siparişim işlme konmaz ve iptal edeblirim.yalnız bana acil bu tableti alanlardan detaylı bir inceleme en önemlisi wifi çekimi,büyük oyunlarda performansı,nette sayfa açım hızı,mesela 3-4 tane internet sayfası açınca müzik dinlerken ve resim açtığımızda kasma varmı.hoparlörü nasıl.en önemlisi ise ekran netliği yanlardan bakınca solma kararma oluyormu.hd resim ve video açınca cam gibi görüntü sunuyormu.
    arkadaşlar bu testleri acil bir şekilde yapan arkadaş olursa çok memnun oluurm dua ederim arkadaşa.siparişimi iptal etmem için az zamanın kaldı işleme alınırsa iptal edemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli125 -- 13 Şubat 2013; 23:55:08 >
  • Marka modeli nedir belirtmemişsin?
  • modeli Yuandao N101 II 10.1 fiyat:390 tl yanında aksesuarda aldım deri kılıf vb. o yüzden fiyat 410tl ye falan geldi
  • Yanlış anlama ama bu tabletin 32 gb olması haricinde hi level 1001 den farkı nedir? aynı cpu ve gpu 10,1" ve 1gb ram ne bilim birebir özellikte ikiside neden yurtdışı? bozulsa kimi bulacaksın kime yaptırcaksın. bana mantıksız geldi açıkçası. çin yerine amerikan sitelerinede bir gözat.
  • Kipada aynı özelliklere sahip olan 8" modelini inceledim ve ekran parlaklıgı ve kalitesi düşük geldi gözüme. Kipadaki 8" fiyatı 299 tl
  • Tableti eline ulasan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat önce geldi şuan kullanıyorum full batarya geldi. ekran netliği çok iyi klasik kapasitiflerden çok daha net canlı. bana değişik gelen tökezlediğim sistemin 4,1 oluşu daha önce ki kullandığım sistem 4,0 dı bu biraz daha farklı garip geldi. sesi çok yüksek çıkıyor en azından pratica dan kat kat net ve fazla çıktığını söyleyebilirim. uygulamalar bölümünde 1 sayfa tam dolu oyun program bişiler yüklemişler ama daha inceleyemedim. kameraları iyi gibi duruyor bir kaç foto çektim fena değil cep tel kaliteside 2mp cam yeterli bence. aleminyum arka kapak var oldukça soğuktu elime aldığımda ve kutunda kulaklık otg kablo şarj aparatı kalem çıkıyor. ve oldukça güzel deri kapaklı kılıfa koymuşlar tableti oda beyaz. şimdi biraz inceleyim daha sonra tekrar gidip yaazarım. hız konusunda akıcı hiç kasma yapmadı 1 saat içinde :) full hd klip atmışlar çok netti hiç kasmadan izledim. tabletin ilk açılışı oldukça hızlı gibiydi. devam ederim 1 saatte daha fazla bişi söylemem zor. bu arada tablet kablolu ethernet bağlantısını destekliyor menüde ethernet simgesi gördüm kablosuz ağın altında duruyordu. küçük bir aparat alıp kullanabilinir sanırım buda iyi bişey.

    fikir vermesi açısından bu kılıfa benziyor gelen kılıp hatta aynı ama HI-LEVEL yazıyor ve stand özelliği var istenilen konuma gelebiliyor.
     Hi-Level HLV-T1001W??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king39 -- 14 Şubat 2013; 11:21:53 >




  • hocam güle güle kullan benimki de büyük ihtimal yarın elimde olucak bu ethernet işi olursa süper olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king39

    1 saat önce geldi şuan kullanıyorum full batarya geldi. ekran netliği çok iyi klasik kapasitiflerden çok daha net canlı. bana değişik gelen tökezlediğim sistemin 4,1 oluşu daha önce ki kullandığım sistem 4,0 dı bu biraz daha farklı garip geldi. sesi çok yüksek çıkıyor en azından pratica dan kat kat net ve fazla çıktığını söyleyebilirim. uygulamalar bölümünde 1 sayfa tam dolu oyun program bişiler yüklemişler ama daha inceleyemedim. kameraları iyi gibi duruyor bir kaç foto çektim fena değil cep tel kaliteside 2mp cam yeterli bence. aleminyum arka kapak var oldukça soğuktu elime aldığımda ve kutunda kulaklık otg kablo şarj aparatı kalem çıkıyor. ve oldukça güzel deri kapaklı kılıfa koymuşlar tableti oda beyaz. şimdi biraz inceleyim daha sonra tekrar gidip yaazarım. hız konusunda akıcı hiç kasma yapmadı 1 saat içinde :) full hd klip atmışlar çok netti hiç kasmadan izledim. tabletin ilk açılışı oldukça hızlı gibiydi. devam ederim 1 saatte daha fazla bişi söylemem zor. bu arada tablet kablolu ethernet bağlantısını destekliyor menüde ethernet simgesi gördüm kablosuz ağın altında duruyordu. küçük bir aparat alıp kullanabilinir sanırım buda iyi bişey.

    fikir vermesi açısından bu kılıfa benziyor gelen kılıp hatta aynı gibi.
     Hi-Level HLV-T1001W??


    Hayırlı olsun hocam. İncelemelerinizi biraz daha detaylı yaparak ve resimli bir şekilde aktarırsanız seviniriz.




  • hocam benim kargom gelsin videolu anlatım yaparım ama tabi bir elime alabilsem :)
  • Hocam size zahmet bilgi verebilirseniz, özellikle de şu anda elinde olan king39 nick li arkaşıma sormak istiyorum; wi-fi hızı iyi mi internette kesilme var mı ve özellikle soruyorum çekim kalitesi nasıl diğer odalarda, modemden uzaklaştıkça nasıl oluyor belirtirsen çok sevinirim. Senden acil haber bekliyorum. Çünkü br kaç tablet araştırdım çok kötüymüş yorumlarını okudum. Saygılarımı sunarım herkese...
  • Ayarlar bölümünde kablosuz ağ , bluetooth ve ethernet ibarisi kullanmışlar yani piyasada bir kaç liraya ethernet aparatı çok rahat bulabilirsiniz ve sanıyorum tablet destekliyor etherneti yoksa neden koysunlar. ekranda koruyucu jeletin var ama o kadar başarılı yerleştirmişler ki yok sandım :) 1 tane bile kabarcık kalmadan yerleştirilmiş jelatin olduğu kenarlardan anlaşılıyor hafif kalkık kalmış kenarları. işçilik çok kaliteli sayılmaz ama yinede ekranda ışık sızması yok bu daha önce ki hi levellerde olan bir sorundu bunda göremedim ve dikkatli inceledim ölü pixelde göremedim. sesi tekrar yazıyorum son derece başarılı ve net vede oldukça yüksek çıkıyor çok şaşırdım bu kadar net ve yüksek çıkmasına pratica tablette cep telefonu gibi çıkıyordu ama bunda masaüstü pc deki kolonlardan çok daha net yüksek çıkıyor :) . oyun oynarken ses fena çıkıyor :)) video izlerkende mp3 dinlerkende aynı şekilde yüksek. ayrlar bölümünde HDMI çıkışı için ayarlar var ve istenilen çözünürlük ayarlanabiliyor. masaüstüne animasyonlu duvar kağıdı atılabiliyor bu çok hoşuma gitti.

    Kablosuz ağı şimdi deneyecem bilgi veririm buradan not şeklide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king39 -- 14 Şubat 2013; 11:51:27 >




  • @king39

    iyi günlerde kullanın hayırlı olsun!
    Belkide 3g modeminiz yoktur eğer yoksa tabletin yanında gelen dökümanlardan 3g modem ile ilgili bilgileri bize aktarabilir misiniz? Varsa denemeniz mümkün müdür? Avea 3g modem benim için önemli. Son olarak olursa internette ki flash player deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • king39 hocam anlatımlarından anladığım kadarıyla iyi bir tercih yapmış hissiyatına kapıldım. :) Resim koymanız mümkün mü acaba?
  • Malesef 3g yok. ben eve gelen kablosuzu tekrar kablosuz ile access point yaparak dağıtıyorum yani kablosuz olarak giriyorum wifi üzerinden. şuan onu ayarlıyorum uzun zamandır kullanmıyordum ap özelliğini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thefurious67

    30 TL hediye çeki dediğiniz, şu an 200 lira üzeri alışveriş yapınca size sonradan verecekleri çek mi, yoksa şu an fiyattan direk olarak düşebileceğimiz başka bir çek var mı?

    Evet 200 Tl üzeri 30 TL çek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.