Şimdi Ara

Bazı iOS 6.1 kullanıcıları batarya ve aşırı ısınma sorunları ile karşılaşmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Apple'ın kısa süre önce indirmeye sunduğu ve en hızlı yüklenen iOS güncellemesi olarak kayda geçen 6.1 bununla birlikte bazı sorunlara yol açmaya başladı.




    Küçük bir kullanıcı grubunda ortaya çıktığı düşünülen sorun, bir süredir Apple destek forumlarına gönderiliyor. Sorun bataryanın daha çabuk tükenmesi ve cihazın aşırı ısınması şeklinde ortaya çıkıyor. Daha önce de ortaya çıkan bu sorunlar iOS 6 sürümünde bazı güncellemelerle giderilmeye çalışılmıştı. Ancak tam olarak sorunun giderilmediği görülüyor.




    Bilgiler çift bant WiFi teknolojisinin arka planda devamlı ağ taraması yapması sonucunda bu sorunların ortaya çıktığını belirtiyor. Apple'dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.




    Ayrıca iPhone 4S modellerinde de iOS 6.1 güncellemesi 3G bağlantı problemlerine yol açıyor. Vodafone, iPhone 4S müşterilerine yeni yama gelene kadar iOS 6.1 güncellemesini kurmamaları konusunda mesajlar gönderiyor.




    Güncellemedeki diğer bir hata ise AOL kurumsal müşterilerinin örneğin takvimlerindeki bir kaydı silmelerinde bile cihazın sunucular ile iletişime geçmesi ve bu nedenle kurum sunucularında yoğun bir trafik ve kilitlenme yaşanması ile ortaya çıktı. Sunucu yetkilileri iOS 6.1 cihazları sunucu erişiminden çıkarırken, Apple'a da konu ile ilgili bilgi gönderildi. 




    Apple'ın iOS 6.1.1 güncellemesinin betasına başladığı biliniyor. Hali hazırdaki sorunların bu güncelleme ile giderilmesi bekleniyor. 

     







  • Bir bilmecem var cocuklar
    -hadi sor sor
    Her guncellemede gelir
    -acaba nedir nedir?
    Problem deyince akla
    -tamam simdi buldum
    Her an onu adı gelir
    -APPLE APPLE APPLE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Bir bilmecem var cocuklar -hadi sor sor Her guncellemede gelir -acaba nedir nedir? Problem deyince akla -tamam simdi buldum Her an onu adı gelir -APPLE APPLE APPLE


    gülmedim

  • İyi ki apple ürünü kullanmıyorum. Her yazılımı her ürünü ayrı sorunlu. Şimdi gelir ifanlar buraya yok öyle bir şey yaav diyerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi benim cevremdeki kullanalari (iphone ipad) etkilemedi. Ipad demindede bir sorun yok fakat apple ne yapiyor boyle demeden kendimide alamiyorum. Ios un bir cok konuda eksiklerini stabilitesi yuzunden gormemezlikten geliyoruz fakat her guncellemede her yeniliginde sorun cikartmasi sacmalik...

  • 5.1.1 den beri bi sorunsuz güncelleme yapamadılar arkadaş

  • Apple ne zaman sorunsuz bi güncelleme verdi ki 5.1.1 den sonra ?
  • Bende bir problem yok valla :) Siz gidin birde android'i görün yıllarca android kullandım ben öyle eziyet çekmedim hayatımda..

  • 3 gün önce güncellendim , güncellenmez olaydım telefonu iPad olarak kullanıyorum normalde 2 gün giden pil yarım güne düştü ve pil aşırı ısınıyor...

    Eski sürüme dönme imkanım varmı ???

  • ios 6 yükledım rehberim silindi 250 kişi lıstem vardı şimdi kımse yok yedegını almıstım yedegını alıyorum geri yükleme yapıyorum kişi listem gelıyor sonra 2 dk ıcınde tekrar kımse yok kaç kısye gösterdım kımse çözemedı allah belasını versın iosunda ipohenunda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Bir bilmecem var cocuklar
    -hadi sor sor
    Her guncellemede gelir
    -acaba nedir nedir?
    Problem deyince akla
    -tamam simdi buldum
    Her an onu adı gelir
    -APPLE APPLE APPLE

    Bazı iOS 6.1 kullanıcıları batarya ve aşırı ısınma sorunları ile karşılaşmaya başladı
    Apple bu hatayı Düzeltmeye çalışacaktır Şahsen Günde 7-8 Saat FULL Ekran Parlaklığı ve 3G ile Isınma yaşamadım.
    Bu kadar Fandroid olmayın Apple IOS 6.1.3 Çıkarır Hatayı giderir. Android 4.1.2'de Oluşacak bir Hatada Kısa sürede 4.1.3 Yayınlar hatayı giderir Google Kendi telefonlarına verir. 1 Ay Sonra Sizin O Övdüğünüz Cihazlar alır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 13 Mart 2013; 0:53:41 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.