Şimdi Ara

Windows 8 Yedeklemesini Yeni Hard Diske Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçenlerde laptopumun hard diskini değiştirdim ve eski hard diskte kurulu Windows 8 ve programlarımın, yeni diskte de aynen devam edebilmesi için, 3. parti bir yazılıma gerek olmadan yeni harddiske nasıl aktardığımı anlatacağım.
    Harddiski değiştirmeden önce;
    1- Denetim Masası/Windows7 Dosya Kurtarma bölümünden, sol üstteki Sistem Onarım Diski Oluştur'a tıklayarak bir Windows 8 sistem onarım diski oluşturun.
    2- Bilgisayarınızı Denetim Masası/Windows 7 Dosya Kurtarma/Şimdi Yedekle yolunu takip ederek bir harici diske yedekleyin.
    Diski değiştirdikten sonra;
    Yedeklemenin olduğu harici diski ve Sistem onarım diskini takıp bilgisayarınızı CD'den başlatın. Gelen ekrandan bilgisayarınızın Klavye düzenini seçip, Devam, Sorun Gider, Kişisel Bilgisayarı Kapatın yazan ekrandan, 'Sorun Gider'e tıklayın. Açılan pencerede Bilgisayarınızı Yenileyin, Bilgisayarınızı Sıfırlayın, Gelişmiş Seçenekler yazan bir ekran gelecek buradan 'Gelişmiş Seçenekler'e tıklayın. Daha sonra Sistem Geri Yükleme, Sistem Görüntüsü Kurtarma, Otomatik Onarım ve Komut İşlemi yazan ekran gelecek buradan, 'Sistem Görüntüsünü Kurtarma'ya tıklayıp gelen ekrandan 'İşletim Sistemini Seçin' yazan yerin altından işletim sisteminizi (Windows 8) seçin ve sonraki gelecek pencereden sistem görüntüsünü seçerek ‘İleri' ye tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Şubat 2013; 20:58:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.