Şimdi Ara

Dead Space 3'te Aksiyonun Artması Gerekliydi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      İlk Dead Space oyununun yazarı olan Antony Johnston serinin aksiyoa kayması konusunda fikirlerini açıkladı. Kendisinin eski tarzdaki korku oyunlarının büyük bir hayranı olduğunu, bu nedenle Dead Space projesine girdiğini söyleyen Johnston, Dead Space serisinde aksiyonun artması konusunda ise şu açıklamayı yaptı:

"Dead Space 3'ün aksiyona odaklanması hayran kitlesini genişletmek için hoşumuza gitmese de gerekliydi. Bu konuda dengeyi sağlamak oldukça zor. Bence Visceral denge konusunda takdire değer bir çıkardı"

Anlaşılan işin içine büyük şirketler girince her oyunun 1-2 milyondan çok daha fazla satması gerekiyor. Aksi takdirde bu seriler ya ortadan kalkacak, ya da olduklarından farklı bir hale gelecekler.

• ben beğendim oyunu kim ne derse desin ilk bölüm biraz yavan geldi sonradan açıldı oyun...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun güzel bence hard da oynayında göreyim casualı oyun felaket zorluyo kendi silahını kendin yapıon yaratıcılık ta var oyunda daha ne olsun

• oyunu aksiyon yönünden yeterli seviyedeydi ama korku yönünden 2. oyundaki gerilmeyi hissedemedim bence bunun en büyük nedeni yarıtıkların sayısı artması bi yerden sonra arıtık sıkıyor yani yarıtıkları takmamaya başlıyorsunuz

• Bence aksiyon yerindeydi.İlk önce haberlerden CoD gibi bişi yapcaklar sandım sonra oyunu oynayınca gördüm ki aksiyon sahneleri hikayeyle gitmiş.İnsan öldürmeyi oyuna uydurabilmişler.Bence iyi yapmışlar bu oyunu da.

• Dead Space 3 çok daha özüne dönük bir oyun olabilirdi.Frosbite 2 motoru ile çok daha korkutucu bir oyun olmalıydı.Fakat şu anda güzel grafikle yapılmış canavarlarla dolu bir aksiyon oyunu.Aksiyon oyunu olarak düşünürsek güzel bir yapım olabilir,ama serinin ilk başından başlayan insanlar oyunu sevmemekte haklılar.Güzel bir aksiyon oyunu herkes yapabilir.Önemli olan yapılan 2. yada 3. çıkan oyunun ilk oyundan aldığımız tadı vermesi.
  • Oyun müthiş olmuş beklediğimden bile kat kat iyi.level 11 den sonra oyun dahada güzeleşiyor craft sistemi çok güzel.gerilim dojacı çok yüksek olmayabilir ama gayet yeterli yani kısacı çok başarılı silah çeşitliği bol bir oyun olmuş puanım 9.5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce oynamamış olmama rağmen bu oyun çok hoşuma gitti. Korkunun arka planda olmasının da büyük bir payı var bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy

Daha önce oynamamış olmama rağmen bu oyun çok hoşuma gitti. Korkunun arka planda olmasının da büyük bir payı var bunda.

Abicim senin dediğin türde trilyon tane oyun var git cod oyna mesela bu youn korku oyunu olarak özgün ve güzeldi şimdi oda sırdanlaştı tamam oyun başarılı ama bir oyunun bir sonraki oyunu başarısız olacağı bilinse bile özünden kopmamalı

• Oyunu bitirdim gayet dengeliydi..ilk yayinlanan videolarda sanki cok fazla aksiyon dolu oldugu saniliyordu ama hicte okadar abartildigi kadar degilmis 2. Oyundan biraz daha fazla ama dengeyi iyi kurmuslar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

beyler totalda kaç chapter var ?

19

• beyler bende ilk açtığımda bu ne böyle dedim ama sonra devam edince oyuna hoşuma gitmeye başladı bence güzel olmuş 1 ve 2 nin yeri ayrı tabi..
  • Action olmasından mutlu olan kişilerde var.Çoluk çocuk sevindirmek için yapmayın bunu

• _RevO_

19 chapter var credit'in sonundada ekstra bir video var
  • Para için aksiyona kaydık desene kardeşim yok hayran kitlesiymiş falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sherlock66

quote:

Daha önce oynamamış olmama rağmen bu oyun çok hoşuma gitti. Korkunun arka planda olmasının da büyük bir payı var bunda.

Abicim senin dediğin türde trilyon tane oyun var git cod oyna mesela bu youn korku oyunu olarak özgün ve güzeldi şimdi oda sırdanlaştı tamam oyun başarılı ama bir oyunun bir sonraki oyunu başarısız olacağı bilinse bile özünden kopmamalı

Özünden koptuğu yok ki oyunun. Sadece biraz arka planda kaldı. Oynarken hiç korkmadığını iddia eden varsa buyursun gelsin.
  • oyunda aksiyon var ama bi çok yerinde baya gerildim ve tırstım :) ilk oyundaki kadar değil tabi ama aksiyonu oyuna güzel yedirmişler bence. hard modda oynarken biraz stres yaptım nedense ölmemek için diablo 3 hardcore geldi aklıma :) oyun güzel olmuş hem aksiyon hem korku var denge iyi olmuş ama oyunu orjinal almadım 1. ve 2. oyunu orjinal almıştım 3. oyun ne bilim para verilmez dedim işte. önceki oyunlar gibi olsa alırdım ama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sherlock66

quote:

Özünden koptuğu yok ki oyunun. Sadece biraz arka planda kaldı. Oynarken hiç korkmadığını iddia eden varsa buyursun gelsin.

Ben hiç korkmadım !

• Ben oyunu single player olarak en zorda oynuyorum 15. bölümdeyim ama yemin ediyorum sinir hastası oldum insan her yaratık karşılaşmasını insan 10 kere oynayabilir mi? Evet.Ama oyun yine de çok güzel kimse bana imposible de oyna demedi ya.
  • "sherlock66
    10.02.2013 12:48:11"

Bende hiç korkmadım Call Of Space olmuş oyun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.