Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
42.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emosis

    Visture filan hikaye orjinal romu daha stabil ve ram kullanimi daha az. Ben ilgilenmedigim programlari devre disi biraktim talkback google talk vs angarya programlardan bahsediyorum. Arka plan uygulamalarini kapadigimda 450 mb bos ram cikiyor bazen 470 civari da oluyor dusuk olsa da stabil olduktan sonra ramin kac mb bos oldugu sizi ilgilendirmez. Bu aradaarayuz olarak apex klavye olarak da saf android klavye kullaniyorum. Tabletin turkce klavyesi çok kötü türkçe karakterler bunda da var sonuçta..

    Aynen dediğin şeylere birebir katılıyorum visture V5 hd rom atılmasına gerek yoktur ( ek olarak o 2gb için olan bir rom) arka planda çalışan programları durdurun ben sitesinden güncelleme yapmıştım ve ayrıca launcher değiştirebilirsiniz birde saatin olduğu yere çok tıklarsanız yazılımsal bir sorun olduğu için ramde boş yer kalmıyor ve tablet mevcut programları kapatıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir arkadaşım getirip önüme koydu bu tableti. ekran desenini yanlış çizdiği için kilitlenmiş cihaz. 2 saattir internette arıyorum factory reset nasıl yapılır bulamadım. Recovery modda bile açamıyorum bu şeyi (Ses açma,kısma+power falan işe yaramıyor).

    Nasıl yapabileceğimi bilen var mı acaba?
  • Kestenbetsa K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle kolay gelsin diyorum. Tıklayınız Bu sayfadan R9730 "21012013" e tıklayarak en güncel sürümü indir öncelikle. Daha sonra TIKLAYINIZ buradan RKTOOL. programını indir ve kur. Zaten bu sayfalarda seni adım adım yönlendirecek bilgiler var. Olmazsa pes etme başa dön. Eğer ben anlamıyorum bu işlerden diyorsan bir arkadaşından yardım al.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

    Arkadaşım öncelikle kolay gelsin diyorum. Tıklayınız Bu sayfadan R9730 "21012013" e tıklayarak en güncel sürümü indir öncelikle. Daha sonra TIKLAYINIZ buradan RKTOOL. programını indir ve kur. Zaten bu sayfalarda seni adım adım yönlendirecek bilgiler var. Olmazsa pes etme başa dön. Eğer ben anlamıyorum bu işlerden diyorsan bir arkadaşından yardım al.

    Teşekkür ederim dostum.

    Dark'a e-mail'de göndermiştim, senin verdiğin cevabı gönderdiler bana. Uyguladım ve hallettim.

    Yalnızca bu tableti almayı düşünenlere benim tavsiyem şu: Anlaşıldığı üzere cihazda recovery'ye giriş için bir yöntem yok. cihaz herhangi bir şekilde kilitlenirse tek yöntem söylediğin yöntemle yazılımı yeniden kurmak. Recovery'ye girilemeyen bir cihaz almayın arkadaşlar.




  • Kestenbetsa K kullanıcısına yanıt
    Aslında cihaz kilitlendiği zaman on/off tuşu ve ses açma/kısma tuşuna birlikte basıldığında reset atıyor. Ama ekran kilidini işaret çizerek açma uygulaması bu sorunu yaratmış olabilir. Benim ki de bir iki defa kilitlendi ama yukarıda bahsettiğim şekilde reset atarak sorunu çözdüm. Zaten Android programı yapısı gereği bir süre sonra şişiyor. Kullanıma bağlı olarak 3 Ay - 1 yıl periyodunda yazılımını yeniden yüklemekte fayda var.
  • Bir çok mesajı uzun uzun okudum öncelikle paylaşımda bulunan herkese teşekkürler. Dark Evopad R9730 almayı düşünüyorum bende, şuanda fiyatı 330 TL ye kadar inmiş durumda bu fiyata alınabilecek bir tablet gibi duruyor ama paranızı çöpe atmayın diyen bazı kişiler de kafamı karıştırıyor.
    Aranızda bu tableti uzun süredir kullananlar var şuanda ki durum nedir diğer çin malı tabletler gibi kullan at mı yoksa hala iş görüyor mu ?
    Ben ev içinde internette gezmek, pdf okumak, office dökümanlarını değiştirmek belki arada internetten dizi izlemek için kullanacağım. Ağır oyunlarla veya programlarla işim yok.
    Superonline'nın wifi modemi, tableti kullanacağım odanın yanındaki odada. aramızda yaklaşık 7 metre olacak ve bir duvar bu sıkıntı olur mu ?
    Eğer tableti tavsiye ediyorsanız şuanda deneyipte en stabil bulduğunuz rom,launcher,klavye programı vs. vs. şeyler hangileri ?
    Kısacası uzun süredir kullanılan bir tablet için amerikayı baştan keşfetmek istemiyorum bir an önce en stabil ve kullanımı keyifli hale getirecek romu launcherı yükleyip rootlayıp gereksiz uygulamardan da kurtulmak istiyorum.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.




  • tsugayu T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 330 TL. fiyat için tam bir f/p aleti. Alalı 2.5 sene olmasına rağmen oldukça iyi çalışıyor. Bu süre içerisinde forumda yer alan rom lardan birisini yükleyerek 6 ay kadar da kullandım. Ancak Dark'ın sitesindeki kendi Rom'u belki daha yavaş ama daha stabil geldi bana. Yani oyun oynarken falan kilitlenme sorunu kendi Rom'unda minimum da kaldı. Mesela kızımın favorisi CandyCrush'ı APPMGR3 ile hafıza kartına taşıdığım durumlarda oyun bir süre sonra hata verip sıfırladı. Şu an hafıza kartına taşınmamış durumda hiçbir sorun yaratmadan çalışıyor. Halbuki hafıza kartı da 16 Gb'lık Class10 serisi oldukça hızlı ve kaliteli bir kart. Angry Birds te hafıza kartında ama o sorun yaşatmıyor. Kullandıkça dilinden anlamaya başlıyorsun kısacası. Wi-Fi olarak belirttiğin şartlarda sıkıntı yaşamayacağını tahmin ediyorum. Şu an 7 Mbit speedtest hızı olan bağlantı ve 150 mbit lik Airties modem ile kullanıyorum. Sabah mutfakta kahvaltı ederken Star, Show ve Fox TV'nin Android uygulamalarını bazen donma olsa da genel olarak sorunsuz izleyebiliyoruz. Yapacağın Root işlemi garantisini sıfırlayacaktır. Yeni aldığın bir tablette buna gerek yok bence. Zaten gereksiz uygulama da fazla yok. Yine de sana kalmış.




  • Cevap için teşekkür ederim. Gereksiz uygulamalar çok değilse root için acele etmeme gerek yok o zaman. Bu pazartesi siparişini vereyim inşallah sorunsuz bir ürün gelir.
  • Bende bu üründen ilk çıktığında bu işlerden anlayan birinin ısrarlı tavsiyesi üzerine almıştım ama çok memnun kalmadım.Geçen hafta elimden düştü dağıldı ve tarih oldu.Ortalamanın altında bir ürün.Parasına göre performansı orantılı esasında.Belkide benim beklentilerim daha yüksekti.Sanırım firma da duyduğuma göre batmış..

    Ben herkesin tablete ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.Ama ihtiyacım var diyenler bence isim yapmış markaların ürünlerine yönelmeli özellikle tablet konusunda.
    Diğer yandan binbir heves ve iştahla markalı ürün alan arkadaşlarımda tablet gibi cep telefonları yüzünden çok daha verimli kullanabilmiş değiller..
    Her teknoloji ürününe sahip olmak zorunda değiliz.İhtiyaca ve bütçeye göre davranmak esas olmalı bu konularda.

    sözün özü,bu ürün çok iyi değil ama çok da kötü değil.




  • Bengamazi B kullanıcısına yanıt
    Mayıs 2013'te 598 TL.ye almışım. Birbuçuk yıl olmuş. Fiyatı neredeyse yarı yarıya düşmüş. Hala verimli bir şekilde kullanılıyor. Yukarıda okuduysan kendi ROM'u ile şişme kasılma yapmadan devam ediyoruz. Aldığımız günlerde bir tablet çılgınlığı vardı. Artan talep fiyatları suni olarak şişirmiş olabilir. Daha sonra çıkan büyük ekranlı cep telefonları tabletlere olan ilgiyi oldukça azalttı. Halen çocuklar için oyun oynayacağı bir alet olarak daha fazla rağbet görüyor. Zaten piyasanın değişimi tabletin ithalat/montajcısı DARK'ı 6"lik cep telefonlarına yöneltti. Halen 3 model cep telefonu ile değil batmak daha da gelişerek devam ediyor. Merak ediyorsan Linki burada TIKLAYINIZ Bu tableti aldığımda iPad 1500 TL civarıydı. Yani neredeyse 3 katı. Halen fiyatları 1500 TL. yani bizim tabletler yarıyarıya değer kaybederken, iPad aynı fiyatta kalmaya devam etmiş. Keza Samsung'larda da aynı durum söz konusu. Sonuç olarak ucuz alıyorsun. İşini görüyor. Zaten çok hızlı değişen bir teknoloji. Yıllarca kullanmak için alınamıyor maalesef.




  • Tableti hala kullanan var mı? Bende pdf'ler için bakıyorum da almayı düşünüyorum ancak nette bu tableti hiçbir sitede bulamadım. Hala satışı var mı?
  • İyice eskiyince artık şu arctablet sitesindeki Custom Rom'u denemeye karar verdim hem Memory Leak sorunu çözülmüş hem de uygulama alanı 2 GB'a çıkarılmış. ROM'u sorunsuzca tablete yüklemeyi başardım ve şu anda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Sanki yeni tablet almışım gibi gayet akıcı, RAM 2 gün oldu açık ama hala dolmadı, takılmadı. Hala kullanan varsa tavsiye ederim.
  • Merhaba.
    Yıllar sonra konuyu hortlatıyorum ama bu cihaza ait firmware bulamadım hiçbir yerde. Dark ın sitesinde firmware yok. Müşteri hizmetleri desteğin kalktığını söylüyor. Elinde firmware olan var mı.
  • konuyu hortlatmak zorundayım. bu tabletlerin android sürümünü yükseltme şansımız yok mu ?


    zamanında 200 dolar a aldık hiçde bir halta yaramıyor. bari Dark bunlara sahip çıksa. toplasan bunca sene olmuş 50 kere kullanmışımdır. tertemiz jelatini bile duruyor yüzünde ama hiçbirşey yüklenmyor youtube programını bile açamıyor android 4.4.1

  • blueice32 kullanıcısına yanıt

    aynı sorun android sürümü yüzünden hiç bir şey kyllanılmıyor...bilgisi olan varsa payalaşabilirmi nasıl sürüm yükseltebiliriz

  • yaralı ceylan kullanıcısına yanıt

    bence artık çöp.. 10 inç tablet benimki jelatini üzerinde gerçekten de. ama çöp.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.