Şimdi Ara

Analiz : En popüler 10 Android cihazından 8'i Samsung'un

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Analiz : En popüler 10 Android cihazından 8'i Samsung'un





    Galaxy serisi ile Android macerasına başlayan Samsung, hem mobil sektörde lider firmalardan birisi haline geldi hem de Android dünyasına büyük ivme kazandırdı. Google arama sonuçlarında bile Galaxy eğiliminin Android eğilimine yetiştiği ve artık Samsung'un cihazlarında Android işletim sisteminden ziyade Galaxy ifadesini ön plana çıkarmaya başladığı şeklinde bilgiler geliyor.




    Satış istatistiklerinde de Samsung cihazlarının ezici bir üstünlüğü göze çarpıyor. Localytics tarafından yapılan bir analize göre, pazarda satışta olan en iyi 10 Android cihazından sekizi Samsung'a ait. İlk altı sıranın ise tamamı Samsung'a ait.




    Galaxy S3, Galaxy Note II, Galaxy SII, Galaxy Ace, Galaxy Y ve Galaxy Note modelleri ilk altı sırayı paylaşıyor. Listede kalan iki sıra ise Kindle Fire ve Motorola Droid Razr modellerine ait. Galaxy S3 yüzde 9.2 pazar payına sahipken, Galaxy SII yüzde 8.2 pazar payı elde etmiş. Galaxy Ace yüzde 3, Galaxy Note yüzde 2.6, Galaxy Note II modeli yüzde 2 şeklinde sıralanıyor.




    Tablet sözkonusu olduğunda ise Samsung liderliği Kindle Fire modeline kaptırıyor ve Galaxy Tab 2 7.0 ile ikinciliğe yerleşiyor.




    Toplam oranlara bakıldığında Samsung'un bu 8 cihazından yüzde 29.6'lık bir pay elde ettiği görülüyor. Dünya çapında ise Ocak ayında Samsung'un Android cihaz pazarından yüzde 47'lik bir pay kaptığı belirtiliyor.




    Samsung'un ilk 10'daki bu ağırlığı Nexus 7, HTC One X+, Nexus 4 gibi modelleri liste dışına iterken, ilk 20 sıralamasında bu modellerin yer aldığı dile getiriliyor.

     

     








  • Kim ne derse desin Apple



























    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analiz: En çok model çıkaran marka HTC
  • tablo bana çok abartı geldi ama yine de şuradaki cihazlar yerine daha fazla ellerde dolaşan başka cihaz aklıma gelmiyor.

  • Bende bir galaxy ace kurbanıyım o kadar satan telefona daha çok destek verilmeli şu tüm amiral telefonlar çıksın seçmece yapıcaz artık :(

  • piyasadaki çoğu iyi telefon onun eseri bu analiz normal

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armelin

    Kim ne derse desin Apple


    Bak arkadaşım :) sen tüketicisin bu zihniyette olmamalısın
    kim iyi urun cıkarırsa o demeliyiz.

  • Demek ki neymiş Samsung a bir sürü telefon çıkarıyor diye bu kadar satıyor diyenler .Analiz ortada Samsung un sattığı toplam telefonun yüzde 84 ü ile 83 arası amiral gemisiymiş.Vıdı vıdı yok bilmem kaç modelmiş neymiş onlar listeye bile girememiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armelin

    Kim ne derse desin Apple


    eksi yememek için boşluk bırakmış :D

  • Samsung yavaş yavaş uygulama üstünlüğünü de ele geçiriyor
  • Nerde Galaxy Nexus serisi :-)

  • Samsung hem kaliteli hem şık hem sağlam telefonlar çıkarıyor. şaşmamak lazım bu duruma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem Çukurca Android işletim sistemli bir cihaz düşünüyor bence :)))

  • o degilde sII Efsane oldu hala top !

  • galaxy y kullanıyorum çokda memnunum parasını sonuna kadar hakediyor

  • Haberdeki "pazarda satışta olan en iyi 10 Android cihazından sekizi Samsung'a ait." cümlesinde en iyi yerine başlıktaki gibi en popüler kelimesi kullanılırsa daha doğru olur. Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armelin

    Kim ne derse desin Apple


    Bu sayfaya haber okumaya geliyorum. Asagi yukari okudugum/takip ettigim 7 sayfa var. Bilgisayar, telefon, tablet ve bu anlamda teknoloji meraklisiyim. Okudugum sayfalarin 4tanesi almanca, 2 tanesi ingilizce ve son olarak Donanimhaber'i okuyorum. Genellikle yorumlari okumayi da seven birisiyim. Farkli kisilerin farkli düsüncelerini okumak hosuma gidiyor ve farkli acilardan görüs sagliyor. Afedersiniz ama bu kadar kötü ve gereksiz yorum yapilan bir sayfa görmedim. Tek üye oldugum sayfa burasi ve bunu genel olarak söylemek gerekirse yorum bölümüne yazilan seylerin haberle ilgili düsünceler ya da degisik fikirler olmasini savunmus biriyim, ama senin yazdiginin hangi amaca yöneldigi tartisma konusu. Insanlar yazdiklari yorumlarla zeka ve düsünce seviyesini ister istemez gösterirler. Senin hakkinda ne düsüneyim sasirip kaldim.
    Simdi cikip arada "akilli" olan sahislar, "Androzortcu, Samci" diyen öten lavuklar olursa onlari bu arkadasla ayni seviyeye koymam gerekecek. Her haberin altinda, bilmem "Iponecu, Xperiaci, AMD mali, Kazikci InteL".. (bu liste uzun kisa keseyim), diye okumaktan biktim. Artik sayfanin adminleri mi bu konuya el atar kim el atar bilmem, ama cekilmez oldu, gereksiz ve akilsiz insanlarin, yorumlara baktigimda "zeka fiskiran" o yorumlarini okumak.

    Habere gelirsek:
    Samsung'un Galaxy Note serisinin S3'ü takip ettigini düsünmüstüm hep, ama görülen o ki, alici kitlesi o kadar büyük degilmis. Sasirtici olan ise Nexus'un hicbir modelinin listede ilk 10'a girememis olmasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DantevsVergil -- 9 Şubat 2013; 9:18:45 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonRe4

    Samsung hem kaliteli hem şık hem sağlam telefonlar çıkarıyor. şaşmamak lazım bu duruma


    kalite sağlam ? güleceğim yokdu :D :D

  • Her şey iyi güzelde şu dandik kasayı ve tasarımı bırakın sırf bunun için htc alıyorum

  • Diğer firmalarında sağlam hamleler yapması lazım. Hiç bir firmanın tekel olması bize yaramaz.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.