Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi görünürken rutin bir keşif yürüyüşü sırasında bir felaket yaşanır. Mekik çarpan bir cisim sonucu paramparça olur. İki bilim insanı uzay boşluğunda yapayalnız kalırlar. Yeryüzü ile iletişimleri tamamen kopmuştur ve sonsuz karanlıkla baş başadırlar. Şimdi korkunun yerini panik alır, üstelik var olan sınırlı oksijenleri de git gide tükenmektedir. İkili eve, dünyaya dönüş yolunu bulabilecek midir?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Trailerın tralierı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfonso Cuaron uzun süredir bu film için çalışıyormuş.

Fragman tek kelimeyle enfes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 13 Haziran 2013; 22:56:56 >

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Daha önce çekilmedi sanırım böyle bir konuda film o yüzden sıcak bakıyorum filme.Clooney'i sevmiyorum nedense hiç ısınamadım şu adama ama oyunculuğu iyi izlenilebilir bir film.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Beklediğim filmler arasında. sandra bullock olmasaydı iyiydi ama alfonso cuaron'a güvenim tam. kafa karıştırıcı şok edici finale sahip bir film olur umarım.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • ilk olarak sandra bullock yörüngede gördüğümde pek bir anlam veremedim.Kendisine geçmişten gelen bir gönül bağım olduğu için iyi veya hötü izleyeceğim.
  • İlgi çekici bir filme benziyor. Sinema'da izleyeceğim.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!

• _____________________________
  • Film RT'de %100
    Metacritic'te 96
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • YÜKSEK ÇÖZÜRLÜK FRAGMAN

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.