Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi görünürken rutin bir keşif yürüyüşü sırasında bir felaket yaşanır. Mekik çarpan bir cisim sonucu paramparça olur. İki bilim insanı uzay boşluğunda yapayalnız kalırlar. Yeryüzü ile iletişimleri tamamen kopmuştur ve sonsuz karanlıkla baş başadırlar. Şimdi korkunun yerini panik alır, üstelik var olan sınırlı oksijenleri de git gide tükenmektedir. İkili eve, dünyaya dönüş yolunu bulabilecek midir?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • oww konusu güzel benziyor izlenir bu film
  • Trailerın tralierı
  • fikri konudışından çalmışlar, geçenlerde böyle bir konu açılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Gravity (2013) | George Clooney
  • Alfonso Cuaron uzun süredir bu film için çalışıyormuş.

Fragman tek kelimeyle enfes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adama bu tip roller yakıştırmıyorum. daha agır başlı rollerde oynamalı bence :)
  •  Gravity (2013) | George Clooney
  • sonunu çok merak ediyorum
  • George Clooney-Sandra Bullock ve konu harika. Trailerin orjinali 5.6 milyon izlenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 13 Haziran 2013; 22:56:56 >
  • Daha önce çekilmedi sanırım böyle bir konuda film o yüzden sıcak bakıyorum filme.Clooney'i sevmiyorum nedense hiç ısınamadım şu adama ama oyunculuğu iyi izlenilebilir bir film.
  • Beklediğim filmler arasında. sandra bullock olmasaydı iyiydi ama alfonso cuaron'a güvenim tam. kafa karıştırıcı şok edici finale sahip bir film olur umarım.
  • Upppp.Filmin çıkış tarihini bilen var mı? George reyiz iyidir.Sandra zaten müthiş İzlenecek film kesinlikle.Neden bu kadar az yorum aldı anlamadım
  • ilk olarak sandra bullock yörüngede gördüğümde pek bir anlam veremedim.Kendisine geçmişten gelen bir gönül bağım olduğu için iyi veya hötü izleyeceğim.
  • İlgi çekici bir filme benziyor. Sinema'da izleyeceğim.

• Film RT'de %100
    Metacritic'te 96
  • YÜKSEK ÇÖZÜRLÜK FRAGMAN

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.