Şimdi Ara

Philips, Lightning bağlantıya sahip hoparlörlü standını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj














  • Philips, Lightning bağlantıya sahip hoparlörlü standını duyurdu



     

    Apple, yeni çıkarttığı akıllı cihazlarında bağlantı yuvasını değiştirdi ve bu değişiklik eski jenerasyon bağlantı yuvasına sahip aksesuarların, yeni cihazları ile kullanılamaz hale gelmesine neden oldu. Ancak firmalar bu yeniliğe kısa zamanda ayak uydurarak, Lightning bağlantı yuvasına sahip ürünlerini piyasaya sürmeye başladılar.

     

    Bu firmalardan birisi olan Philips, DS1155 isimli hoparlörlü iPhone standını duyurdu. Apple'ın yeni jenerasyon iPhone ve iPod modelleri ile uyumlu olan stant, 177x177x100mm ölçülere sahip. Oldukça şık 360° derece bir tasarıma sahip olan DS1155, üzerinde 6W RMS gücünde hoparlöre sahip ve bağlanan cihazları şarj işlemini de gerçekleştirebiliyor. Üzerinde geniş bir de saat barındıran stant, cihazlar bağlandığı zaman otomatik olarak saatleri eşleştirebiliyor ve USB bağlantı yuvası sayesinde başka cihazları da şarj edebiliyor.

     

    Oldukça şık ve kullanışlı bir yapıda hazırlanmış olan Philips DS115, 80$ fiyat etiketi ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor. 

     Philips, Lightning bağlantıya sahip hoparlörlü standını duyurdu

     Philips, Lightning bağlantıya sahip hoparlörlü standını duyurdu



     









  • Philips in ürettiği telefon,mp3 çalar aksesuarlarını başarılı buluyorum.Kalitesini hissettiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım oldukça güzel
  • o kadar büyük ekrana sadece saat koymak yerine

    hatırlatıcı yada özetleyici birşeyler yapabilirdi çok da fark etmezdi fiyatı

    bir saat vardı ebay da satılan onun gibi philips di gene üreticisi

    örnekhttp://yenipad.com/wp-content/uploads/2013/01/5380_0efc9c01d68a4a58b8ce6f21634af3f6.jpg
  • bu Lightning ne ya alt tarafı şarj girişi değilmi herkes buna özel ürünler çıkarıyor

  • Güzel ama artık Lightning li hi-fi sistemler istiyoruz.....

  • Philips son hatırladığım kadarıyla batmıştı bunlar son can çekişleri galiba.





  • Güzel bir ürün. Ben şahsen böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum.Özellikle seyahatlarde benim için faydalı oluyor. Fiyatıda makul seviyede.
  • evveliyatlisi,yenibitmesi her turden elektronik uretici fikir kisirligindan dolayi birbirleriyle amansiz sululuk yarisindalar.
    iPhone yalamalari AR-GE den vazgecmisler,yardakci urun imalatindalar.

  • 30pin versiyonunu 100 liraya almıştım çok memnunum

  • Philips geliyor lightning hoparlörü duyuruyor bir de hani ve bu da donanımhaberde bir haber oluyor. Eski donanımhaber kalmamış yazıklar olsun boş boş haberlerle siteyi twitter a çevirmişler. Sırf Erdi Beyin videoları ve önemli haberler vs olsa takip etmeye devam ederdim de böyle saçma şeyler yüzünden girmeyeceğim bu siteye bir daha

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Philips geliyor lightning hoparlörü duyuruyor bir de hani ve bu da donanımhaberde bir haber oluyor. Eski donanımhaber kalmamış yazıklar olsun boş boş haberlerle siteyi twitter a çevirmişler. Sırf Erdi Beyin videoları ve önemli haberler vs olsa takip etmeye devam ederdim de böyle saçma şeyler yüzünden girmeyeceğim bu siteye bir daha

    Üyeliğiniz kıymetli ki Misafirden girmişsiniz. Bu haberin neyi saçma onu çözemedim. Beğenmeyebilirsin onu anlarım o zaman konuya girmezsin olur biter.
  • Ben bunun eski connector lüsünü kullanıyorum gayette memnunum iki yıldır almayı düşünenler terettüd etmesin 5 e geçsem alırdım ama 4s sahibiyim 5 gereksiz şu an

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri Philips geliyor lightning hoparlörü duyuruyor bir de hani ve bu da donanımhaberde bir haber oluyor. Eski donanımhaber kalmamış yazıklar olsun boş boş haberlerle siteyi twitter a çevirmişler. Sırf Erdi Beyin videoları ve önemli haberler vs olsa takip etmeye devam ederdim de böyle saçma şeyler yüzünden girmeyeceğim bu siteye bir daha
    Üyeliğiniz kıymetli ki Misafirden girmişsiniz. Bu haberin neyi saçma onu çözemedim. Beğenmeyebilirsin onu anlarım o zaman konuya girmezsin olur biter.


    Üyeliğim olduğunu niye düşünüyorsun ki? Siteyi takip etmek için üye mi olmak gerekir. Haberin saçmalığı şu, ya philips olsa bile böyle bir telefon dock'unun çıkması haber mi yapılır? Neyin kafasındasınız siz bir de gelmiş haberin saçmalığını çözemedim diyor. Donanımhaber idi burası, müthiş içerikli haberler yapılırdı diyoruz şimdi gelmiş philips iphone5 için dock yapmış ve daha sadece anons etmiş onu haber yapıyorlar diyorum sen gelmiş ne diyorsun burada. Şimdi iphone5 lightning donanım bu falan diyeceksin tavır yapacaksın ama sorsam ARM işlemcilerin lisanslandırılması nasıl oluyor? ve hard macro lisans nedir desem apışıp kalacaksın.





  • bunun 30 pinlisini almıştım hala sorunsuz kullanıyorum.çok güzel ses veriyor dışarıya, "we will rock you" vb parçalarla almadan önce ses kalitesini sınamış ve hayran kalmıştım. fakat benim aldığım ürün(ki buradakiyle aynı sanırım) çok yalın özelliklere sahip. radyo vs yok.

    sanırım lightnin kablosu çok küçük olduğundan cihazı destekleyen parçayı da büyütme ihtiyacı hissetmişler ki çok yerinde olmuş. hali hazırda bu parça biraz daha küçük durumda.

    almak isteyenler için güzel ve sorunsuz bir aksesuar fakat ben beyazını almıştım, zamanla haliyle biraz sararma oluyor, beyaz yerine siyahı tercih edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.