Bildirim
2si1: 'Yeni Nesil Teknoloji ve Oyun Programı' Apple, Cumhurbaşkanı'mız ile neden görüştü? Assassin's Creed 4 ve fazlası video şov
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam da Cips almistim iyi oldu bu -
mutlu olma zamanım geldi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: samedl
mutlu olma zamanım geldi :)
Her daim inşallah. -
2si 1 şuan BSC de değil !!111!!!
-
Çayımı aldım geçtim pcnin başına :) Hadi bakalım
-
hocam oy potansiyeli sebebi ben bile oy verecem demiştim tablet verecez dediklerinde...
-
En sevdiğim video serisi emekleriniz için teşekkürler :)
-
Eski video oynatıcınız videoyu ileri sarma vb. yönden daha iyiydi bu arada video için teşekkürler ailecek izliyoruz
-
artık şu tabletlerden alan karda okula gidemiyen çocuklar skype'tan konferans ders yapar ...
-
Şuna bakın ya fatih projesine 8 milyar tl ayrılmış... Vallahi şaka gibi ya... İlkokuldaki veletler tabletleri kırsın ya da oyun oynasın diye devletin ayırdığı bütçeye bakın... Hocalarımız inanılmaz kaliteli, ders kitaplarımızın içerikleri çok yeterli, okulun temizliği ve ısıtma sistemleri tam takım sadece tabletimiz eksik.....
Bu projeyi birçok gelişmiş ülke halihazırda denedi zaten. Başarılı olabilselerdi onlar çok rahat başarırlardı bu işi. Ancak bizdeki hiçbir değer bilmeyen öğrencilere böyle tabletler dağıtılacak ve boşa gidecek onca para.
Halbuki onun yerine Üniversite öğrencileri için araştırma geliştirme merkezleri kurulabilir, lise de bulunan öğrenciler için proje yapım hibesi olabilir ve daha neler neler. Bilmiyorum ama benim yorumum bu tablet işi mercimek, ekmek, kömür niyetine gibi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 8 Şubat 2013; 22:09:13 >
-
video açılmıyor
-
aciler ben sağlık meslek lisesinde hemşirelik okuyorum. devlet bizim kitaplarımızı karşılamadığı için her yıl 100-200 tl kitap parası veriyoruz. okulda 500-600 öğrenci olduğunu farz edersek ve alan var alamayan var az bir para değil. devlet 8 milyarlık bir yatırımla bizim gibi meslek liselerininde kitaplarını karşılasa daha iyi olur. devlet sadece anadolu, fen ve düz okuyanların kitaplarını veriyor.
-
Assassin's Creedin her sene çıkması açıkcası beni mutlu etmedi. Assassin's Creedin gerçekten çok derin bir konusu var ve arka planda ise tarihin gizli kalmış bazı gerçeklerini oyun içine serpiştiren bir yapısı var. Açıkcası her sene çıkarsa o derinliği kaybederler. Bu arada uzak doğuda geçeceğini sanmıyorum, dediğim gibi Assassin's Creed gerçek tarihi olayları kurgulayıp önümüze sunan bir oyun. Mesela Assassin's Creed revelations 'ın İstanbulda geçmesi bir tesadüf veya oyunu daha ilginç kılmak için alınan bir karar değildi. -
LG güncelleme veriyor.Başımıza taş yağıcak
-
oynatıcınızın eksikleri var abi. ileri ve geri sarmalarda takılmalar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
Assassin's Creedin her sene çıkması açıkcası beni mutlu etmedi. Assassin's Creedin gerçekten çok derin bir konusu var ve arka planda ise tarihin gizli kalmış bazı gerçeklerini oyun içine serpiştiren bir yapısı var. Açıkcası her sene çıkarsa o derinliği kaybederler. Bu arada uzak doğuda geçeceğini sanmıyorum, dediğim gibi Assassin's Creed gerçek tarihi olayları kurgulayıp önümüze sunan bir oyun. Mesela Assassin's Creed revelations 'ın İstanbulda geçmesi bir tesadüf veya oyunu daha ilginç kılmak için alınan bir karar değildi.
sen ne diyorsun bre asıl tarih uzak dogudadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 9 Şubat 2013; 0:12:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darknesss45
quote:
Assassin's Creedin her sene çıkması açıkcası beni mutlu etmedi. Assassin's Creedin gerçekten çok derin bir konusu var ve arka planda ise tarihin gizli kalmış bazı gerçeklerini oyun içine serpiştiren bir yapısı var. Açıkcası her sene çıkarsa o derinliği kaybederler. Bu arada uzak doğuda geçeceğini sanmıyorum, dediğim gibi Assassin's Creed gerçek tarihi olayları kurgulayıp önümüze sunan bir oyun. Mesela Assassin's Creed revelations 'ın İstanbulda geçmesi bir tesadüf veya oyunu daha ilginç kılmak için alınan bir karar değildi.
:/ İyi de güzel kardeşim, bu oyunda işlenen konu masonluk, uzak doğu ile masonluğun bağdaştığı bir nokta varsa aydınlat bizi ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darknesss45
quote:
:/ İyi de güzel kardeşim, bu oyunda işlenen konu masonluk, uzak doğu ile masonluğun bağdaştığı bir nokta varsa aydınlat bizi ?
"Bu
arada uzak doğuda
geçeceğini sanmıyorum,
dediğim gibi Assassin's
Creed gerçek tarihi olayları
kurgulayıp önümüze sunan
bir oyun." uzak dogudaki tarih yalan mı :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dopdolu bir program olmuş emeğinize sağlık.21:55 te zırt zırt diye ses geliyor devreler yandı sandım:)
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- x beğenileri gizleme
- whatsapp yeni özellik
- snapchat hesap silme
- sunum hazırlama programları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X