Şimdi Ara

Web Tasarım İşinde Para Var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
14.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • delete



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun1077 -- 28 Kasım 2015; 15:38:23 >



  • kazanırsın, iyi tasarımlar çıkartırsan daha çok iş yakalarsın. web programlama üzerinede kendini geliştirirsen iyi ekmek yersin.
  • Webmaster olarak yazıyorum 7 yıldır serbest olarak bu işi yapıyorum önceleri gerçekten iyi sayılırdı şuan ayağa düşmüş vaziyette Çünkü; facebook gibi sosyal sitelerde ki sayfaları bir çok kullanıcı websitesi olarak görüyor hazır şablonlar zebil gibi 50 60 tl web sitesi yapılıyor evet belki berbat oluyor ama zaten anlayan biri olmadıkları için çokda sorun olmuyor web sektörü şuanda berbat bir geçiş döneminde küçük bir firma ile artık birşey yapamazsın sağlam bağlantıların olmalı iş yapmayı bilmekten ziyade ağzın çok iyi laf yapmalı vede dürüst davranmalısın çok sıkıntılı bir iletişim var açıkcası ümidim var fakat bu konuda hiç birşey basit değil zaten 500tl yaptığınız web sitesinin ömür boyu sorumlusu oluyorsunuz ve insanlar hiç para vermek istemiyor mutlaka bir akrabaları tanıdıkları vardır yapabilecek açıkcası incelediğimde kodlama bilgimiz berbat ama görseller web sitesi tabi ki önce okulunu bitir mutlaka bir mesleğin olsun diploman da elinde olsun sadece lise diplomasına güvenme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcenter -- 8 Şubat 2013; 22:59:44 >
  • İnternet ortamı anlık olarak değişen ve gelişen bir yer eğer bu değişim ve gelişime ayak uydurabilirsen ve sadece tasarıma yoğunlaşmak yeride web programlamada da kendini geliştirirsen bu sektör çok karlı bir sektör. Hedeflerini yüksek bu işin okulunu okuyorsun bu senin için mükemmel bir avantaj çünki piyasadaki web tasarımcıların ve programcıların bir çoğu bu işi kendi kendine öğrenmeye çalışan kişiler. Dediğim gibi hedeflerini yüksek tut profosyoneller herzoman kazanır
  • Ticaret kafası var diyorsun arada kaldım diyorsun.
    bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi hedeflerini yüksek tut bu işe sadece tasarım olarak bakma tasarım işin hobi kısmı madem ticaret kafası var ozaman ticari olarak bak.

    örneğin bir site kurup bu siteyi ticari anlamda geliştirebilirsin. Örneğin haber siteleri milliyet ,hürriyet, mynet bu siteler bu işi ticaret olarak yapıyorlar ve maaşlarını bu sitelerden çıkartıyorlar. Reklam gelirleri , tanıtım gelirleri ve daha bir çok işin dalavere tarafları var adamların sitesinde video izlesen bile adamlar kazanıyor videolarda reklamlar var reklamı izlemeden videoyu göremiyorsun. tabi bunlar zaman ve emeğin ürünüdür ticaret yapmak istiyorsan en kıral ticaret internet dünyasıdır. Bak mesela google ve facebook adamlar 2012 senesin bir birlerini geçmek için satın almadıkları şirket kalmadı almaya doyamadı adamlar nerde şirket bulsalar satın alıyıyorlar ve ikisininde çıkış noktaları geldikleri yer belli dandik bir web sitesi olarak başladılar şimdi dünya devi oldular. Tabi bu anlattıklarım belki insana çok uzak birşeymiş gibi gelebilir ama eğer insan işinin hakkını verirse , yaratıcı düşünüp yılmadan işini en güzel şekilde yaparsa hep kazanır.



    Adam okuldaki manitalarla sohbet etmek için facebook.com u kuruyor sonra aradan yıllar geçiyor bi bakmışsın dünyanın bir numarası :)


    biraz çok çene yaptım galiba ama bu tür konularda sohbet etmeyi severim. :)
  • web sitesi işi bir arkadaşın belirttiği gibi zor bir geçiş döneminde. Hazır işlere yönelen kesim zaten bu işe para yatırıp orjinal birşeyim olsun düşüncesinde değildir. Hedef kitle bana özgü olsun ve altyapısı sağlam, şirketime yakışır bir site olsun olmalı. Tabi bunun için de sağlam bir pazarlama yeteneği lazım. Peşinat almadan iş yapmamak ve bunu yaparken karşındakine "ben bu işi biliyorum" imajını verebilmektir. Yoksa bu işleri basite indirgeyen bolca insan var ve sizi elemanı gibi görebiliyorlar.

    Herşeyden önce üniversite okumama düşünceni gözden geçirmeni tavsiye ederim.
  • Şu anda iş tasarımcılardan çok yazılımcılara kaydı çünkü internetten hazır template bulan herkes tasarımcı oluyor. Eğer aklın varsa Şu anda C# ASP.NET PHP iOS Developer Java gibi dillere yoğunlaş. Arkadaşım bu arada üniversite düşünmüyorum diyorsun da bu dönemde istersen en iyi yazılımcılardan ol o diploma olmadığı sürece hiçbirşeysin. Ancak Facebook gibi bir devi kuracaksın ama o da ....
  • Var.Ancak işini iyi yaparsan.
  • Çok para varmı zihniyetiyle girersen beş kuruş kazanamazsın.

    Önce kendini geliştirmeye odaklan para sonraki iş.
  • Bu devirde herkes web tasarımı yapabiliyor hemen hemen. Artık şuan çağımızda en önemli olan en az php dili dahil bir kaç dil bilmek. Bakın HTML & CSS & JQUERY bunları saymıyorum bile. Eğer Web Tasarım + Photoshop vb programlar + Üstüne programlama dillerinide bilirsen. Evin & Araban & İşin hazır. Hadi kolay gele.
  • siteyi yapmak kolay ilgi cekmesi zor artık herkes kendince birşeyler yapıyor

    işte bende hiç bilmeden bu siteyi yaptım amacım para kazanmak değil kendimi denemek



    www.durusayfa.com
  • Var ama sıranı beklemen lazım. Önce biz bir kaymağını yiyip sıyıralım sonra sizlerede sıra gelecek ;)
  • Hazır Web Sitesi Adı altında iki farklı web sitesinden bahsedeceğim :
    1-) Hazır Site Sihirbazı
    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler


    Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir. Bu hazır web sayfasını edinebilmek için ürünün resmi sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647
    DOMAİN + HOST + HAZIR SİTE + TEKNİK DESTEK YILLIK ÜCRETİ = 47,24 TL.

    Start paket hazır site Hosting ücreti kdv dahil 23.60 domain ücreti :23,64 = toplam yıllık 47.24 lira. Bu fiyata Hem host hem domain hemde hazır site edinmek kolay değil.

    2-) Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi
    Web Sitesi Nasıl Kurulur?


    Benim size asıl Tanıtmak istediğim Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi dir. Bu sistemle hakikaten çok güzel web sayfalar edinebilir kendi web sayfanızı kurarak istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Hazır web sayfasının artısı kodlarla uğraşmadan hazır site üzerinde sadece değişiklikler yaparak Web sayfası sahibi olabilmenin yanında kişilere yaptırılan Web sayfalarında şu gibi bir tehdit olma ihtimali vardır ki bu da kodlamada site yapımcısı sizin göremeyeceğiniz bi yerlere kod atarak dilediği zaman sizin sitenize müdahale edebilir. Böyle bir durumda da size özel bir web sayfasından bahsetmek mümkün değildir. Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ise Ticari bir ürün olduğu için bu gibi tehditlerden söz edilemez Kesinlikle tavsiye ederim.http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647 Ayrıca Hiçbir web sitesi kurma rehberinde bu kadar bonus u bir arada göremezsiniz. + ÜCRETSİZ DOMAİN + TEKNİK DESTEK + ÜCRETSİZ GÜNCELLEME Buradan da anlaşıldığı gibi satıcı al bu Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ni ne yaparsan yap demiyor başından sonuna kadar sınırsız hizmetler sunuyor benim en çok hoşuma giden kısmlardan birisi de bu Web sayfan güncel olacak demek senin aldığın bu Web sayfasını bi iki yıl sonra değiştirme ihtiyacı olmayacak demektir bu da bizi extra bi tane daha web sayfası alma ihtiyacını giderecek. Alan Arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun… http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647
  • Kardeşim sen para kazanmak istiyorsan biz içecek tozu bayiliği veriyoruz 300 gr lık içecek tozunu 1,50 den sana vereceğim 2,00 tl den sen satarsın düşünürsen ilk aylarda para kazanamazsın müşteri alıştırcaksın ama ileriki aylarda çok karlı bir iştir eğer düşünürsen bana mesaj at.
  • Bereket versin kendimizi geçindiriyoruz bu işten kampanyalar yapıyoruz. Şu anda da var kampanyamız bu linkten bakabilirsin.http://www.ceobilisim.com/web-tasarim Çok yüksek kazananlarda var. Güzel bir ekibin olması gerekli. Doğru ve dürüst çalışırsan başarılı olursun.
  • Yıl 2019

    Yukarıda "işini iyi yaparsan iyi kazanırsın" diyenlerin fikirleri hala aynı mı?

    Tabi ki olamaz!

    Bunun nedenlerini anlatmak yerine, neden böyle olduğuna dair işin temeli hakkında bir örnek vereyim:

    Bir kısım yaratık, eğitimin öneminden bahsetmiş. Hadi ya! Angular, React, Razor, MVC, Core, ... dediğinde ne dediğini anlamayan eğitimcilerin, okulun son dersinde öğrettikleri şey <form method = "post">... iken mi?

    Önünüze bir pc koyup iş bekleyen sermaye sahipleri sizi tabi ki tamirciden farksız görecekti. Onlardan intikam almak ve onları yok etmek için template kullanın, evden çalışın. O zaman kazanmaya başlarsınız.
  • İşi bilene tabiki para var lakin sektörü bitirdi ölücüler.
  • para her yerde var güzel kardeşim yeter ki sen çalış ve kendini geliştir. sen paranın arkasından koşma bilginin peşinde koş ki bilgiyi arayan insanlar seni bulsunlar... Web tasarım işi gerçekten çaba ve özveri isteyen bir iş...şu an çok fazla hazır tasarımlar üzerinden ucuz fiyatlara yapılan site sloganları yükseliyor ama uzun sürmeyecektir...
  • Benim bir arkadaşım bu işe başladı. İşini temsil eden yapabildiği tüm hizmetleri sunduğu bir website açtı. İlk başlarda hiç iş gelmedi internetten üzerinden, daha sonra çevresine tanıttı, birkaç esnafa website tasarımı yaptı, derken ünü okuduğu şehire yayıldı, baya bir tasarım yaptı. Seo üstüne yoğunlaştı Türkiye çapında hizmet veriyor şimdi. en son 12 kişilik bir ekip kurmuşlardı. İşleri şuanda tıkırında.
    Bir fikrin olsun yaptıkları web site tasarımlarını inceleyebilirsin.
  • Her sektörde para vardır. Web yazılım & seo için de sabır, istikrar ve bilgi (tecrübe/deneyim) gerekir. Maaşlar ve detaylar için seo uzmanı bir incelemeniz gerekebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustrank -- 17 Ocak 2021; 1:26:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.