Şimdi Ara

Her yıl yeni bir OUYA pazara sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Her yıl yeni bir OUYA pazara sunulacak






    Kickstarter üzerinde rekor bir kapanışla hayata geçen ve konsol segmentinde önemli bir dönemi başlatan OUYA, bununla birlikte pazarlama konusunda standart konsol stratejisini değil, mobil cihaz stratejisini izleyecek




    Firma patronu Julie Uhrman tarafından yapılan açıklamada, mobil stratejiye yakın bir strateji izleyeceklerini ve her yıl yeni bir OUYA modelinin olacağı belirtildi. Yeni OUYA 2 ve OUYA 3 şeklinde isimlendirmeler yapılacak.




    Uhrman ayrıca daha hızlı ve daha iyi işlemcilerin avantajlarından faydalanacaklarını ve maliyetteki düşüşleri de yansıtacaklarını sözlerine ekledi. Eğer imkan varsa OUYA içerisinde 8GB kapasiteden fazlası sunulacak.




    Bununla birlikte bilindiği gibi devamlı yeni model pazara sunulması eski sürüm kullanıcılarının tepkisine yol açabiliyor. OUYA bu konuda da tedbirini almış ve oyunların geçmişe dönük olarak uyumlu olacağının altını çiziyor. Oyunlar donanımdan ziyade kişiye bağımlı olacak.




    OUYA'nın bu kararında mobil dünyada işlemci konusunda hızlı gelişmelerin yaşanması yatıyor. Konsol dünyasında 6-7 yıl bir üründe oyunlar oynamak mümkünken, Tegra 3 işlemci taşıyan OUYA düşünüldüğünde bir iki yıl sonra dönemin gerisinde kalması muhtemel. Bu bakımdan sürekli bir yenileme zorunlu hale geliyor.




    OUYA'nın dahili batarya yerine prizden güç alması nedeniyle saat hızı konusunda cömert davranan firma, hızı 1.6GHz seviyesine çekerek piyasadaki en iyi Tegra 3 cihazını elde etmeyi başarmış. 




    99$ fiyat etiketine sahip OUYA, Haziran ayında satışa sunulacak.


     








  • Herkez tepki göstermiş tegra 4 lü niye cıkımıyor diye suan tegra3 piyassaki tüm oyunları oynatabilen bir işlemci birde batarya sorunu olmadığı için son derece performanslı çalışacağını düşünüyorum

  • şu cihaz da bir çıkamadı.

  • Geç kaldılar tegra 4 duyruldu haziranda çoktan piyasada olur. Kim tegra 4 varken tegra 3 lü bir cihaza yönelir. Tamam ucuz ama bence tutmaz.

  • güzelmiş

  • bu ürünü 1 ay önce çıarmaları şarttı mart ayında yeni gpular göreceğiz tegra 3 eskii diyebiliriz ama hele bir çıksın öyle yorum yaparsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanatilgan

    Geç kaldılar tegra 4 duyruldu haziranda çoktan piyasada olur. Kim tegra 4 varken tegra 3 lü bir cihaza yönelir. Tamam ucuz ama bence tutmaz.


    Herkez en iyisi bende olsun düşüncesinde değil. F/P oranı güzel olursa çok iyi satış da yapabilir. Birde tegra4'ün hayal kırıklığı olup olmayacağını bile bilmiyoruz daha.

  • İyide bir türlü çıkmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol çeşitli oyun olursa gerçekten bir konsol olabilir ama şu oyun konusunda çok dar bir pencere var bu aşılmadıkça hiçbir cihaz konsol olamaz.

  • Sadece lafta bu cihaz çıkmaz

  • Beni gibi eleştirilen arkadaşlar bir konuda haklı oda Tegra 3 olması. Tegra 3 şuanki oyunlar için yeterli evet ama şuanki oyunlar için kim ister aldığı konsolun 1 yıl sonra çıkacak oyunları çalıştırmamasını bizim kızdığımız nokta Tegra 3 zaten beklentileri karşılayamayan ve beklenen performansı veremeyen bir platfor. Bu tarz konsollar çıktığı dönemin en iyi Soc yani çipsetleri ile gelmeli. Tegra 4 Snapdragon s4 pro seneye Tegra 5 Snapdragon 800 gibi ilerlemeli. Fiyatta öyle katlanmaz. Tegra 4 olsa en fazla 129 dolar olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufflee

    Herkez tepki göstermiş tegra 4 lü niye cıkımıyor diye suan tegra3 piyassaki tüm oyunları oynatabilen bir işlemci birde batarya sorunu olmadığı için son derece performanslı çalışacağını düşünüyorum


    iyide ne alaka batarya bilader ?

  • Önce çıkış tarihi bu sene başıydı sonra Nisan ayı dendi şimdi de Haziran olmuş. belki 2013 sonuna yetiştirirler.

  • uçuzmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.