Şimdi Ara

Müşteri sadakati konusunda Samsung akıllı telefon segmentinde, Amazon tablet segmentinde lider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Müşteri sadakati konusunda Samsung akıllı telefon segmentinde, Amazon tablet segmentinde lider





    Tüketici elektroniği konusunda genelde müşteri sadakati anketlerinde Apple'ın ilk sıralarda yer aldığı bilinir. Ancak son dönemlerde Apple rakiplerinin gerisinde kalmaya başladı. 




    ABD'de 39000 tüketici arasında yapılan Brand Keys' 2013 Consumer Loyalty Engagement Index adlı müşteri sadakati anketi, Apple'ın pek çok alanda rakiplerine geçilmiş durumda olduğunu gösteriyor.




    Anket üst seviye ve dünya çapında güvenilir olmasının yanında bugüne kadar Apple'ın lider olduğu bir anketti. 




    Ankete göre akıllı telefon kategorisinde müşteri sadakati konusunda Samsung lider durumda. Apple önemli bir farkla ikinci sırada iken anketlerde Samsung'un önde olduğu ilk yıl olarak dikkat çekiyor. 




    LG üçüncü, Sony dördüncü, Nokia beşinci, Motorola altıncı, HTC yedinci ve BlackBerry sekizinci sırada. 




    Tablet kategorisinde ise Apple liderliği Amazon'a bıraktı. Üçüncü sırada Barnes & Noble, dördüncü sırada Acer, Lenovo ve Toshiba yer alırken, Google ve Sony de beşinci sırayı paylaşıyor. 




    Apple sadece bu iki kategoride liderliğini kaybetmekle kalmayıp, en iyi olduğu alanlardan birisi olan dizüstü segmentinde de liderliği Samsung ile paylaşmak zorunda kalıyor. 




    Akıllı telefon ve tablet kategorisinde Android işletim sisteminin yükselişi müşteri sadakati konusunda da üstünlük sağlamaya başlamış görünüyor.  

     








  • İlk önce telefona bak telefon mu diye tablete bak tablet mi diye
  • Ekrem beyden apple ile ilgili olumsuz bir haber görebilmek şaşırtıcı.

  • Bana biraz garip geldi bir kere akıllı telefon katagorisinde LG'nin üçüncü olması saçma bende LG kullanıyorum cihaza daha ICS gelmedi neyin sadakatinden bahsediyorsunuz?
    HTC'ye baksanıza yedinci nasıl olabiliyor?

  • samsung iğrenç kies programı değiştirmezse müşterilerinden birisini kaybedecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burn in Hell

    İlk önce telefona bak telefon mu diye tablete bak tablet mi diye


    birde yoruma bak yorummu diye

  • Son bir yılda güncelleme konusunda diğer telefon üreticilerinden daha iyi bir performans gösterdi Samsung.

    Apple da ipad i hızlı yenileyerek müşterilerinin tepkisini çekti biraz. Bu yüzden kapattı farkı Samsung sanırım. Umarım s3 ve note2deki güncelleme politikalarını devam ettirirler ve diğer telefonlara da taşırlar. Yoksa bu liderliği sürdüremezler. Şu anda tüketicinin üzerinde durduğu en önemli noktalardan biri yazılım desteği çünkü.

  • Bizim insanımız kindle kullanmadan kötü olduğuna Z kullanmadan iyi olduğuna, sadece masaj ile bel fıtığının iyileseceğine inanır.

  • O telefon büyümediği ve sistem özgürleşmediği sürece ivme hızlanarak aşağılara doğru düşmeye devam eder. Xperia z 5" ve milletin ağzının suyu akıyor. Buna Apple fanatikleri de dahil. Telefon büyümezse pil sorunu ve edge bağlantıya devam ;) 2 model çıkartmalı artık. isteyen tek elle kullanır diğeride 2 elle kullanır ya da zorlansada yine tek elle kullanabilir. Belkide adamın boyu 1.95 tir 4" küçük bile geliyordur. İnsanlara seçenek sunmaları lazım ;)

  • Kullanıcı dostu apple :DDDD aferin size reisler devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp



    Belkide adamın boyu 1.95 tir 4 küçük bile geliyordur. İnsanlara seçenek sunmaları lazım ;)


    Benim boyum da o civarlarda ve note 2yi tek elle kullanabiliyorum nerdeyse her zaman. Cebimde de rahatlıkla taşıyorum. O zaman niye 4 inç telefon alayım? Dediğin gibi seçenek sunulsa en azından ekran konusunda karar değiştirenlere alternatif sunmuş olurlar.

  • Bana pek inandırıcı gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Bakin iZORTCULAR firma gorun firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci501

    Ekrem beyden apple ile ilgili olumsuz bir haber görebilmek şaşırtıcı.


    Androidli telefon alacaktır belki :)

  • ekrem bey gözlerimizi yaşartmaya devam ediyor..
  • Ekran boyutu konusuna pek katılmıyorum 1.90 üstü boyum var benim de ama 4.8 inc tek el için rahat değil ama samsungun verdiği güven ile aldım ve pişman değilim ancak bence 4.8 ve 5.5 inc boyutlarda üst seviye telefonlar yapıyor bunlara 4.2 inc de eklemeli hatta 3.5 de ve her boyut için giriş orta ve üst tamamdır benzer telefonlardan bin çeşit üretmenin manası yok neyse konuyo direk dönüş yapar isek s3 ün aldığı desteğe ve 1 yılına yaklaşmadan üst modelinin çıkmamasına baktığımız zaman memnuniyet normal keza note 2 içinde öyle toplayınca 50 milyon memnun kişi oluyor zaten :D

  • Apple nin anavatanı amerika bile teknolojinin , yeniliğin ne olduğunu anladı , bizim ülkemiz hala ...

  • Bir s2 ve MacBook pro kullancisi olarak telefon konusunda tabi ki samsung derim lakin is dizustune gelince mac ler gerçekten harika samsung a karsi daha kaliteliler en azinda benim tecrubem boyle...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vankomisin

    Son bir yılda güncelleme konusunda diğer telefon üreticilerinden daha iyi bir performans gösterdi Samsung.Apple da ipad i hızlı yenileyerek müşterilerinin tepkisini çekti biraz. Bu yüzden kapattı farkı Samsung sanırım. Umarım s3 ve note2deki güncelleme politikalarını devam ettirirler ve diğer telefonlara da taşırlar. Yoksa bu liderliği sürdüremezler. Şu anda tüketicinin üzerinde durduğu en önemli noktalardan biri yazılım desteği çünkü.


    Evet, Samsung'un güncelleme olayına ciddi önem verdiği kolayca anlaşılıyor. Note 2 kullanıyorum, en geç 3-4 haftada bir güncelleme çıkıyor. Şimdiye kadar 4-5 tane güncelleme aldı ki ilk aldığımda da zaten 4.1 ile gelmişti. (Bir de OTA ile güncelleme yapmak çok kolay, bilgisayara ihtiyaç yok, telefonun internete bağlanması yeterli)





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.