Şimdi Ara

Battery ile Windows Phone 8 cihazlarınızda batarya gücünü denetleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Batarya kullanımı mobil cihazlarda en büyük sorun olduğu için batarya takip uygulamaları da uygulama mağazalarında en sık rastlanan yapımlar arasında yer alıyor. Windows Phone 8 için de batarya takip uygulamaları yavaş yavaş yerini almaya başladı.




    Battery uygulaması pil gücünün yüzdesi, pilin tamamen bitmesine kadar olan zaman, tam doluma kadar olan zaman, düşük batarya, dolu batarya gibi farklı bildirimler gösterme, live tiles desteği, cihaz kablosuz bağlantı durumlarını gösterme şeklinde özellikler sunuyor. Bunlara kısayollardan bağlantılara erişerek kapatilmek de dahil.




    Sonraki güncellemelerde gelişmiş batarya kullanım istatistikleri, kilit ekranı entegrasyonu ve daha uzun batarya süresi için ipuçları şeklinde yenilikler sunulacak. Uygulama ücretsiz.











     








  • Güzelmiş. Fakat WP8'e live tiles haricinde widget özellikli tileslarda yapılabilmeli. Mesela kullanıcı başlangıç ekranından bu widget tileslar ile wi-fi, bluetooth, gps, uçak modu açma/kapama gibi işlemleri yapabilmeli. Microsoft o kısmı eksik bırakmış. Artık bilerek mi yoksa bilmeden mi...

    Ayrıca Huawei W1 ne zaman çıkacak?

  • Güzel uygulama
  • bu uygulamayla telefonun daha da cok sarjinin gittigine inanan elemanlar var yok oyle bir Dunya...

    sadece bazi bilgileri gorebilirsiniz onuda zaten arkadas soylemis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.