Şimdi Ara

XPEİRA U ADIM ADIM BOOTLOADER AÇMA ve KAPATMA, ROOT, CWM, STOCK ROM, CUSTOM ROM YÜKLEME (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
5
Favori
28.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • osman hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_69527206/f_//tm.htm#69527206 bu linktekini sizce yapmalı mıyım? iyi diyorlar. rootlu cihaz. ama kart class4 ise düşüklük yapabilir vs diyorlar. sizce napmalıyım? şöyle 700mb olmasada en az 150 mb felan çalsam mı?
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    zip dosyası şeklindedir sanırım. cwm ile sadece flash zip file seçeneğiyle dosyayı telefona flashlamanız lazım.
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    bu çok sağlıklı bişey değil. performans artışı olabilir ama telefonun sabit hafızasının kullanım ömrünü uzun vade için olumsuz etkileyebilir. denemekten zarar gelmez ama uzun süre kullanmayın derim.
  • custom rom kurduktan sonra bootloaderı kapatmamız gerekıyo mu?
  • AmdorTelemnar kullanıcısına yanıt
    bootloader açıkken stock romda bazı sorunlarla karşılaşmıştım telefon arama geldiğinde bazan kendiliğinden kapanıyordu. ama custom romda denemedim.
  • Selamun aleyküm
    Benim telefon kafayı yedi bana da yedirecek yardım edin..
    İki hafta kadar önce dokunmatikte sıkıntılar başgösterdi. Aniden. Birdenbire. Herhangi bir kaza sonrası değil kendi kendine bir anda oldu. Ekranda hasar vardı ama dokunmatik sorunsuz çalışıyordu. Birdenbire bildirim çubuğunu çekememe, ekranın alt kısmının basmaması (kapasitif bölüm değil ekranın altı) , dokunmatiğin tam basmaması yanlış yunluş basması gibi sorunlar ortaya çıktı . Ekrana iğne de soktum ama işe yaramadı. Neyse 1 hafta falan idare ettim öyle bu sefer birden bire dokunmatik hiç basmamaya başladı ve ekran tamamen gitti. Ekran arada geliyodu ama dokunmatik kesinlikle çalışmıyordu. Buna binayen ilginç şekilde kapasitif tuşlar çalışıyordu (geri home menü tuşları). Neyse efendim internetten dokunmatik panel sipariş ettim (Dokunmatik panel+Ekran) bugün geldi taktım bir hevesle telefonu açtım. Ekran geldi fakat dokunmatik ekran yine sorunlu çalışıyor. Üstelik bu sefer kapasitif tuşlardan geri tuşu çalışıyor, fakat home ve menü tuşu çalışmıyordu. Dedim belki yazılımsaldır (bunu en baştada düşündüm fakat emin olmadığım için ve veri kaybetmemek için yapmadım). Telefonda custom rom yüklüydü. Orjinal romunu yükledim bişey değişmedi . Dahili depolamayı sildim gene bişey değişmedi. Telefonun yarısı neredeyse sıfır (Ekranın tamamı,orjinal rom, boş bellek) ama yok bir türlü düzelmedi . Varmı bi tahmininiz? Neden kaynaklanıyor olabilir ne yapmam lazım?




  • Yaklaşık 1-2 hafta önce birden bire mikrofon çalışmamaya başladı,önceden telefonu bol bol düşürdüm ama mikrofon patladığı zaman düşürmedim.Garantisi var cihazın,ancak rom yükledim,ve garanti dışı oldu,(unlock'ta açık) bana 4.0.4 turkcell rom lazım.Ve bu unlocku felan nası kapatabileceğim hakkımda bilgi var mı? İlk mesajda var sanırım bi denemek lazım.
  • Selam Arkadaşlar, öncellikle herkese iyi günler,telefonum xperia neo mt15i bende telefona CWM üzerinden rom atmaya çalıştışırken wipe data wipe cache factory reset gibi gerekli işlemleri yaptıktan sonra sd card bölümünden romzip dosyasını kur dedim. STATUS 7 INSTALLING ABORTED hatası verdi,bende telefonu kapattım açtım telefon SONY yazısında takılı kalıyor ve açılmıyor(CWM açip reboot system yapmayı denedim ama CWM de açılmıyor) telefonu geri nasıl açabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar iyi günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xomerx27 -- 28 Ekim 2014; 19:25:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.