Şimdi Ara

Başlangıç ingilizce kitabı(Türkçe Anlatımlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
13.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda ingilizcenin başlangıç kısmındayım. Dolayısıyla tamamı ingilizce olan ingilizce anlatım kitaplarını anlayamam/anlamakta zorlanırım.
    Sizin tavsiye edeceğiniz/kullandığınız Türkçe anlatımlı ingilizce kitabı var mı?

Ayrıca bu kitaba örnek olarak: "English grammar today - Murat Kurt" kitabını önerir misiniz?
    English grammar today kitabının fotoğrafı:
     Başlangıç ingilizce kitabı(Türkçe Anlatımlı)

• bende başlangıç seviyesinde alıp bu kitabı bitirdim muazzam faydası oldu şuan çok daha iyi bir noktadayım , tek önerim bu kitabı alıp düzenli bir şekilde çalışman
  • Zaten baskı sayısından bile kaliteli kitap olduğu anlaşılıyor, bende inceledim bu kitabı gayet kaliteli bir kitap pişman olacağını sanmıyorum..
  • Bende kullandım başlangıç için iyi şu an upperdayım çok yararlı bir kitap cidden .
  • Şu anda aldım. Kitap bireysel çalışmada uygun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Şu anda aldım. Kitap bireysel çalışmada uygun gibi

Hocam nereden aldın ? İnternetten ise link verir misin. Yukarıdaki arkadaşlarında yorumları olumlu. Bu tarz bir kitaba ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Şu anda aldım. Kitap bireysel çalışmada uygun gibi

Hocam nereden aldın ? İnternetten ise link verir misin. Yukarıdaki arkadaşlarında yorumları olumlu. Bu tarz bir kitaba ihtiyacım var.

İnternet üzerinden almadım.
    İnternet üzerinden alacaksanız:Hepsiburada indirim yapmış. Piyasada etiket fiyatı 30 tl olduğu için 30 liraya satılıyor.

Ben Konya'da bir kitapçıdan 24 liraya, 6 lira indirimli aldım.

Maaliyet sorun değilse çoğu kitapçıda bulabilirsin. (Görünüşte hepsiburada'da en çok satan 2. yabancı dil kitabı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı bende sipariş ettim. Hepsiburada kampanya yapmış şuan kitap kargo ücreti dahil 20,82 lira

http://www.hepsiburada.com/liste/english-grammar-today/productDetails.aspx?productId=kfnmkpublication04&categoryId=214164
  • Murat Kurt'un kitaplarına hakkını vererek çalışırsanız tüm kitapları yararlıdır bunun yanında Ebru Yener'in İngilizce Dilbilgisi - Systematic English Grammar (2 CD ilaveli) Türkçe kaynak olarak çok yararlıdır. Soru çözüp pratik yapmak için ise İngilizce olarak en iyi kaynaklardan biri English grammer in use dur. Benden öneriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 14 Şubat 2013; 12:02:59 >
  • ARKADAŞLAR BİŞEY SORUCAM SİZE MURAT KURT ENGLİSH GRAMMAR TODAY KİTABI 7. SINIFA UYGUN BİR KİTAP MIDIR O KİTABIN ÖZETİNİ ÇIKARTICAGIM DA ÖDEV OLARAK YANİ HİKAYE KİTABİ GİBİ BİŞEY Mİ ?
  • Güzel bir kitap
  • Ogulcan Cicekci15 kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi kitabi o 7. Sinifa fazla agir gelmez diye dusunuyorum Grammar in Use agir gelebilir ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kitabı inceledim beginner -elemantry yadan pre-int kadar götürür gibi. Bana advaced'e kadar götürecek kita lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.