Şimdi Ara

Bileklik formunda kişisel bir bilgisayar,”StormFly”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Bileklik formunda kişisel bir bilgisayar,”StormFly”








    Kicstarter üzerinde farklı ürünler görmeye devam ediyoruz. Bu ürünlerden bir tanesi olan StormFly, bir bileklik ile bir bilgisayarın birleşiminden oluşan bir aparat.




    Doug Worple tarafından Kickstarter üzerinde başlatılan projenin temelinde, her zaman yanımızda taşıyabileceğimiz yapıda bir işletim sistemi elde etmek yatıyor. Bu amaçla geliştirilen StormFly, içerisinde kendi işletim sistemi ve hafızası olan bir bileklik. Kullanılacak cihazlara USB 3.0 üzerinden bağlanan cihaz, 16GB dahili hafızaya sahip ve bu hafızanın 8GB’lık kısmı kullanıcıların kişisel ihtiyaçları için, kalan 8GB’lık kısmı ise cihazın içindeki işletim sistemi için ayrılmış durumda. 

     

    Bileklik formunda kişisel bir bilgisayar,”StormFly”

    Bileklik formunda kişisel bir bilgisayar,”StormFly”

    64bit Mac OS ya da Windows yüklü bilgisayarla çalışabilen cihaz, takıldığı bilgisayarların sadece yeniden başlatılması sonucunda açılarak kullanıma hazır hale geliyor. StormFly içindeki veriler çalınma ya da farklı durumlara karşı 128bit şifreleme içeriyor ve cihazın içindeki bir fonksiyon sayesinde online olarak yedek alınabiliyor. Eğer cihaz çalınırsa bu yedek üzerinden firma ürünün aynısını tekrar yollayabiliyor. Ayrı bir işletim sistemi olarak çalıştığı için kullanılan bilgisayara da zarar verme sorunu olmayan StormFly, özellikle çocuklar için çok faydalı olarak görünüyor.




    StormFly projesine başlarken konan 100,000$’lık hedefin henüz 20,700$’lık kısmı 282 bağış sonucunda toplanmış durumda. Bitimine 25 gün kalan StormFly, projeyi başarı ile tamamlarsa nisan aynında 59$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Ayrıca ürün hakkın hazırlanmış tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.






  • bu cihaz alınır tam benlik bişey

  • Bilgisayar yeniden başladığında kendi içindeki işetim sistemiyle açılıyorsa her donanıma nasıl uyum gösteriyor ?... basit yapılı evrensel drivermı gibi birşeymi koydular içine acaba.
  • su geçirmez mi acaba
  • Kendi usb'nizlede yapabilirsiniz sadece ubuntunun isosunu indirip -yanlış hatırlamıyorsam- Pendrivelinux isimli program-site ile biraz araştırırsanız yapabilirsiniz yani üniversitenin ilk yıllarında hava atamıştık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommandPrompt -- 6 Şubat 2013; 13:52:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CommandPrompt

    Kendi usbnizlede yapabilirsiniz sadece ubuntunun isosunu indirip -yanlış hatırlamıyorsam- Pendrivelinux isimli program-site ile biraz araştırırsanız yapabilirsiniz yani üniversitenin ilk yıllarında hava atamıştık :)


    biliyorum ben öyle kullanıyorum zaten ama bunun hazır ve gayet şık bi şekilde gelmesi çok hoş

  • slax'ı herhangi bir usb ye kurup bunu zaten yapabilirsiniz, bileklik şeklinde bir usb için neden kickstarter projesi başlatırlar ki ?

  • Bu ürünün temel amacı bir bilgisayar üzerinde işletim sistemi boot ederek bootable usb bellek benzeri kullanmak ise, bunu nasıl "bilgisayar" sınıfına sokabiliyorlar ki acaba ?
  • BU KİCSTART ÇOK İYİ İŞLER YAPIYOR PARALARINI YİYOR MİLLETİN AMA HARBİDENDE OLMASINI İSTEDİĞİM ŞEYLERİ ÜRETİYORLAR BÜYÜK FİRMALAR BU GİBİ ŞEYLERDEN UZAK DURUYOR

  • quote:

    Orijinalden alıntı: regaibyigit.

    quote:

    Orijinalden alıntı: CommandPrompt Kendi usbnizlede yapabilirsiniz sadece ubuntunun isosunu indirip -yanlış hatırlamıyorsam- Pendrivelinux isimli program-site ile biraz araştırırsanız yapabilirsiniz yani üniversitenin ilk yıllarında hava atamıştık :)
    biliyorum ben öyle kullanıyorum zaten ama bunun hazır ve gayet şık bi şekilde gelmesi çok hoş


    işte 60 dolar olmasaymış iyimiş,ki biletliği adetli 15 dolara satıyolar,e ubuntu bedava,ki toptan aldıklarından 15 den ucuza gelir,güzel proje ama gözlerini kar bürümüş izlenimi dışında katılıyorum tabi ki sana :)

  • alın 16gblik usb üstüne slax 7 kurun 15gb boşta kalsın keyfinize bakın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakahmet19

    alın 16gblik usb üstüne slax 7 kurun 15gb boşta kalsın keyfinize bakın


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok cok iyi bir cihaza benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmdeki çocukları sanki kardeş.

  • Kişisel bilgisayar sınıfına nasıl giriyor anlamadım
  • Değişik hakketen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.