Şimdi Ara

Söylenti: Project Gotham Racing 5, Yeni Nesile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Xbox konsollarının beğenilen yarış serilerinden olsa da son dönemde sesi soluğu kesip yerini Forza'ya bırakan Project Gotham Racing serisinden uzun süredir haber alınamıyordu. Bugün, yeni PGR oyunuyla ilgili bir söylenti ortaya çıktı.

Gelen söylenti haberlerine göre Project Gotham Racing 5, yeni nesil Xbox konsolları için aktif olarak geliştiriliyor. Lucid Games isminde yeni kurulan bir stüdyo tarafından geliştirilen PGR 5, yeni nesil Xbox'ın çıkışıyla birlikte piyasaya sürülecek. Söylenti haberinde verilen bilgilere göre Lucid Games, eski Criterion ve Bizarre çalışanları tarafından kurulmuş yarış oyunu odaklı bir stüdyo.

Bakalım bu söylentiler ne kadar doğru? Hepsini zaman gösterecek.

• PGR 3'ü az oynamamıştım direksiyonla, umarım doğrudur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PGR her Xbox cikisindaki klasik oyundur zaten.Dogrudur buyuk ihtimalle ki bencede cok iyi bir oyun.Bir RPG bir de yaris oyunlarinin basindan saatlerce kalkamam yaris oyunu dedinmi heyecanlaniyorum heleki GT ve FMS haberlerini duyunca.

• Criterion Games'i severim de,Bizarre Games'in 'blur' oyununu pek beğenmemiştim.
  • PGR'in her oyunu iyiydi ve çıktığı zamanın ötesinde grafikleri vardı yeni nesilde nasıl bir oyun çıkaracaklarını tahmin edemiyorum.
  • hala ara sıra açıp oynarım .kendine has güzellikleri vardı oyunun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.