Bildirim
Justin Bieber Türkiye Konser Bileti Böyle Yırtılır [Edit]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
DHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDH
Yalnız beyler saldırı alabiliriz tetikte olun...
Beyler yorumlara bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonelist -- 6 Şubat 2013; 14:36:45 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yırtıyorlar değil yırtıyoruz diyecektin herhalde. _____________________________ 
-
![Justin Bieber Türkiye Konser Bileti Böyle Yırtılır [Edit]](https://store.donanimhaber.com/47/2d/7e/472d7e41c055e97a890f386fa967d0b9.jpg)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom. -- 6 Şubat 2013; 0:46:13 >_____________________________ 
-
donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.
-
Sen mi yırttın ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Allah razı olsun kardeş. _____________________________ -
helal
_____________________________ < Bu ileti hesap makinesi kullanılarak atıldı >
Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin? -
Yanlız şöyle bir şey var ilk başta yandan yırtılan yerin arkasında barkod var ve barkod hiç zarar görmedi. Yani tekrardan bantlayıp gidebilir. Yiyorsa un ufak etsin _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Allah ne muradın varsa versin kardeşim.Kardeşin işin büyük bir iyilik yapmışsın.Boşver zaten önündeki laptoba bakılırsa para var huzur var
_____________________________ -
iddaadan falan para denk getirseydim bende yapardım. hatta 2-3 tane alıp yapardım. twitterda gördükçe acıyorum bu bilibırların haline _____________________________ Rhen Nehri'nin akışına
Ölürüm Deutschland
Dji Mavic Air 2 -
JASTİN BAYBIR _____________________________ peace
-
Bir genc kizin daha gelecegini kurtardin. Helal olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
Helal olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ '' Bence okullarda uyuşturucu dersi olmalı, ırkçılık hakkında ders olmalı, polis vahşeti hakkında ders olmalı, neden insanların aç kaldığı hakkında dersler olmalı. Ama yok, onun yerine beden eğitimi var, hadi voleybol oynamayı öğrenelim. '' -
quote:
Orijinalden alıntı: Organ mafyası
![Justin Bieber Türkiye Konser Bileti Böyle Yırtılır [Edit]](https://store.donanimhaber.com/47/2d/7e/472d7e41c055e97a890f386fa967d0b9.jpg)
/>

Gaza getirsenize bende alıp yırtayım
_____________________________ YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZPlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhanDonanım TercihlerimSony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB -

_____________________________ Deli bir adam size kendinizden utanmanyzy söylüyorsa ne biçim bir dünyadyr burasy... -

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
işte bu
_____________________________ -
Takdir ettim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- şarjlı vidalama tavsiye
- sürekli olumsuz şeyler yaşamak
- bilgi yarışması grup isimleri
- avrupa yakası en büyük lcw mağazası
- tarihi geçmiş sucuk yenir mi
- yeşil nasim
- indirimler ne zaman başlıyor
- guinness rekorlar kitabı oku
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Justin Bieber Türkiye Konser Bileti Böyle Yırtılır [Edit]](https://store.donanimhaber.com/43/2f/45/432f4556d23306f2b371025d641d8bd4.jpg)