Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.103
Cevap
338
Favori
2.278.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isomania kullanıcısına yanıt
    Corollanin 0-100 ü 11-11,2 sn civarında olur gibi. Tuketim verileri baya iyi gözüküyor hocam.

• Bu corolla nin davlumbaz sıkıntısına opsiyon olarak çare bulmasi can sıkıcı. Ama kafayı takmamaya müzik dinleyerek sürmeye özen gösteriyorum. Tek sorunu bu diyebilirim. Birde servislerin 6 ayda bir bizleri beklemeleri kötü. Diğer yönlerden bence corolla sinifinin en iyi araci. Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ani fren durumlarinda abs gereksiz yere devreye girip insani telaslandirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Corollanin 0-100 ü 11-11,2 sn civarında olur gibi. Tuketim verileri baya iyi gözüküyor hocam.

Fabrika verisi 1.6 benzinli icin 10 sn .

• mustik61 kullanıcısına yanıt
    ses bozuk veya stabilize bir yola girdiğimde araba titremeye basladımı, oda başlıyor cırcır diye,
    aracın titremesi ile ilgili, sag taraftan geliyor , ancak sesi bulmak guc cunku dağılıyor .
  • Herkesin araç tecrübesine saygı duyuyorum.Ancak Davulun sesi uzaktan hos gelir, burda dikkat ederseniz Toyota nın iyi yonlerinide yazmışımdır.Ancak kotu yonlerinide yazarım sonuçta bir forum artı ve eksiler degerlendiirliyor.
    Kimsenin keyfini kaçırmak gibi niyetim yok, sonuçta pollyyannacılık oynamak için katılmadı kimse buraya.freelyman arkadasın tum dediklerine katılıyorum.
    Araç buğu yapıyor ve cozulmuyor , ya fanı yetersiz yada klimalarında prb var.Sunu belirtmeliyim bu yeni çıkan Toyota lar makyajlı bebk gibi , ilk deneme kobayları biziz TR da , eksiklikleri var ve bunlar önemli.
    Davlumbaz dendi bu dendi su dendi.Arac diğer araçlara gore ses yapıyor ancak bu ses yol sesinden başka malzeme sesi.sert plastik sesi yapıyor araba.
    Sizlerden ricam kapı yan plastiklerini iktirin elinizle gacır gucur ses gelip içeri gozuyormu gozmuyormu.Ben serviste 3 defa açtırdım ve izalasyon uygulattım isteyene resmini göndereyim.
    Tek kelime ile bes para etmez malzemesi..Gerginligi alınmamış sert plastik sanki geri donuşum malzemesi gibi .Merak eden açtırsın kapı içini .Gecisleri daha once de belirttim yılsız tornovaida ucu gibi sert plastik, vidalama yok
    Neden mi detaylara giriyorum.Burda üretiliyor diye bizi enayi sanmasınlar diye üreticiler.Türkiye nin neresinden tedarik ediyorlarsa o plastiği tekrar test etsinler diye.
    Yarın sizlerinde aracından ses geliece anlayacaksınız beni.Bne satıyorum daha 4.000 km de aracı soğudum cunku.VWde gittim su an kadar 3 Corolla sahibi takas etmiş jetta ve passat ile aracı.2013 modeli.soucta latidute alacağım . ancak sunu da ifade edeyim toyotaya da gittim dizeli ile degistireklim dedim aynı modelin dizeline 20.000 tl fark istedi bayi.Varin bayinin 2. el 2013 model araca verdiği değere siz bakın daha 1 ay once arada 6.000 TL sıfırında fark olan araca 20.000 TL fark istiyor ben 4.000 km ile 14.000 TL mi dusurdum değerini Toyota nın yani.
    Sozum meclisten dışarı , ben bir tüketici olarak sorunla karşılaştım Toyota ile, bana verdikleri cozum eger bir gun bir mühendisimiz sizin oraya ziyarete gelirse sizi arayacağız oldu.ç
    varın siz hesap edin tüketiciye verdikleri onemi.

• mavvrick kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun,
    iyi fiyat sonuçta,gonlunce binersin @mavvrick
  • mustik61 kullanıcısına yanıt
    Gule güle kullan, iyi fiyata almışsın, bende yaklasık5 cm boşluk var orjinalinde, umaraım seninkin malzemesi iyidir.Orjinali sert ve ince .gerçek kauçuktan değil.Haberin olsun @mustik61
  • Pesin aldım 65.000 TL ye prem @PRND ium CVT
  • seldemus S kullanıcısına yanıt
    teşekkurler hocam :)
    Su kapi ici plastik detayina sen dedikten sonra baktim. Ve haklisin kardes. Harbi harbi kendi adima konisuyorum kimse alinmasin ilk keriz kobay benim heralde..

He sunuda soylim vw demissin ya 2011 golf 1.6 tdi dsg sahibiydim. Sakin alma yinede sen bilirsin ama..

• arsas55 A kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim arkadaşım bilgi için, su an için yanlış anlamasın kimse reklam değil ancak latitude ile anlaştım.Haber bekliyorum bayisinden.
    Hayirli olsun ALLAH KAZA BELA VERMESIN

• quote:

Orijinalden alıntı: seldemus

Herkesin araç tecrübesine saygı duyuyorum.Ancak Davulun sesi uzaktan hos gelir, burda dikkat ederseniz Toyota nın iyi yonlerinide yazmışımdır.Ancak kotu yonlerinide yazarım sonuçta bir forum artı ve eksiler degerlendiirliyor.
    Kimsenin keyfini kaçırmak gibi niyetim yok, sonuçta pollyyannacılık oynamak için katılmadı kimse buraya.freelyman arkadasın tum dediklerine katılıyorum.
    Araç buğu yapıyor ve cozulmuyor , ya fanı yetersiz yada klimalarında prb var.Sunu belirtmeliyim bu yeni çıkan Toyota lar makyajlı bebk gibi , ilk deneme kobayları biziz TR da , eksiklikleri var ve bunlar önemli.
    Davlumbaz dendi bu dendi su dendi.Arac diğer araçlara gore ses yapıyor ancak bu ses yol sesinden başka malzeme sesi.sert plastik sesi yapıyor araba.
    Sizlerden ricam kapı yan plastiklerini iktirin elinizle gacır gucur ses gelip içeri gozuyormu gozmuyormu.Ben serviste 3 defa açtırdım ve izalasyon uygulattım isteyene resmini göndereyim.
    Tek kelime ile bes para etmez malzemesi..Gerginligi alınmamış sert plastik sanki geri donuşum malzemesi gibi .Merak eden açtırsın kapı içini .Gecisleri daha once de belirttim yılsız tornovaida ucu gibi sert plastik, vidalama yok
    Neden mi detaylara giriyorum.Burda üretiliyor diye bizi enayi sanmasınlar diye üreticiler.Türkiye nin neresinden tedarik ediyorlarsa o plastiği tekrar test etsinler diye.
    Yarın sizlerinde aracından ses geliece anlayacaksınız beni.Bne satıyorum daha 4.000 km de aracı soğudum cunku.VWde gittim su an kadar 3 Corolla sahibi takas etmiş jetta ve passat ile aracı.2013 modeli.soucta latidute alacağım . ancak sunu da ifade edeyim toyotaya da gittim dizeli ile degistireklim dedim aynı modelin dizeline 20.000 tl fark istedi bayi.Varin bayinin 2. el 2013 model araca verdiği değere siz bakın daha 1 ay once arada 6.000 TL sıfırında fark olan araca 20.000 TL fark istiyor ben 4.000 km ile 14.000 TL mi dusurdum değerini Toyota nın yani.
    Sozum meclisten dışarı , ben bir tüketici olarak sorunla karşılaştım Toyota ile, bana verdikleri cozum eger bir gun bir mühendisimiz sizin oraya ziyarete gelirse sizi arayacağız oldu.ç
    varın siz hesap edin tüketiciye verdikleri onemi.

Arkadaşım maalesef sen yanlış araç almıssın vede bu kadar hassas iken corolla alırken hiç araştırmamıssın demekki 4 bin km de aracından soğuduysan 10-15 bin tl bile zarar etmeye razıysan denilecek bişey yok sana geçmiş olsun demek lazım bu durumda sen istediğin kadar eleştirebilirsin aracını dizelini aldığında o yazdığın sorunlar omayacakmı onuda anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devaimystic

http://www.youtube.com/watch?v=1kYKr4MhyYM

bu videoda sonuna kadar izlerseniz ve altyazıyı açarsanız eğer...davlumbazsız olduğunu ve sesi içeri verdiğini söylüyor tabii ben yanlış anlamadıysam ve sistem yanlış tercüme etmediyse :)

adamlarda stepne jantı bile orjinal alüminyum alaşımlı jant detaylara bizden daha hakimler bizlerden daha tuttuğunu koparan durumdalar eeeeee koca rusya tabi toyotaya davlumbaz koymamanın tepkisini koymuşlardır
    bi bu adamlarda gördüm damlumbaza kadar detaylı test

• quote:

Orijinalden alıntı: seldemus

Tesekkur ederim arkadaşım bilgi için, su an için yanlış anlamasın kimse reklam değil ancak latitude ile anlaştım.Haber bekliyorum bayisinden.

O racı cok iyi araştır derim iyi bir test sürüşü yapın bence sitesine girin araç sahipleriyle iyice konuşun öyle karar verin sizi 3-5 ay sonra reno sitesinde benzer şikayetlerle görmek istemeyiz yazık olmasın. bu arada kararınız hayırlı olsun umarım ilerde pişman olmazsınız.
  • latitudud mudur nedir o araca hic binmedim. Bilmem malzeme kalitesini ama tipi hic bana gore degil. Zaten o arac reno uretimi de degil. Korede samsung fabrikasinda uretiliyor R300 ismiyle korede samsung markasiyla satiliyor.

Seldemus kardesime tavsiyem alacagi aracin aynisini test etmeden sakin olaki almasın. O 1.5 dizel motoru qasqaide test ettim. Sehir ici 9.5 litre yakiyordu. Satici bu test araci ondan ole gosteriyor dedi ama hikaye .motor araca yetmiyor hizlanmasindan falan bariz belli. Latitude de agir bi arac 7 litre mazottan asagi mumkunati yok ortalamasi olmaz.

7 litre mazot yakip 80 bin vereceksem alacagim tek arac volvo s60 dir. Gerisi hikayedir benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

latitudud mudur nedir o araca hic binmedim. Bilmem malzeme kalitesini ama tipi hic bana gore degil. Zaten o arac reno uretimi de degil. Korede samsung fabrikasinda uretiliyor R300 ismiyle korede samsung markasiyla satiliyor.

Seldemus kardesime tavsiyem alacagi aracin aynisini test etmeden sakin olaki almasın. O 1.5 dizel motoru qasqaide test ettim. Sehir ici 9.5 litre yakiyordu. Satici bu test araci ondan ole gosteriyor dedi ama hikaye .motor araca yetmiyor hizlanmasindan falan bariz belli. Latitude de agir bi arac 7 litre mazottan asagi mumkunati yok ortalamasi olmaz.

7 litre mazot yakip 80 bin vereceksem alacagim tek arac volvo s60 dir. Gerisi hikayedir benim icin.

S60 110 bin tl yi gecti hocam.Ayrica her tarafi sac agir bir araba ama ici dar.Bunu oyle.oturup bakarak degil bizzat test ederek surerek.soyluyorum.
    Corollada bu kadar sese takildiysa sunu da bilmesinde fayda var toyota dünyanin her yerine arac satan bir firma oldugu icin mecburen belirli noktalarda geri donusturulmus malzeme kullaniyor boyle bir sartname var evet, corolla bu geri donusturulmus malzeme tercihini plastik kapi kollarindan , sedanlarin pandizot plastiginden, emniyet kemeri havuzundan, koltuk raylari muhafazlarindan yana kullaniyor.Bu malzemeden kalite beklemeyin olmayacak.! Allahtan kullandigi dayaniklilik ve uzun omur gerektiren hicbir malzemede geri donusum kullanmiyor.Bu sebeptendir ki 100 bin km zorunlu garanti suresi gecse bile 300 400 bin km arabanin atletik ekipmani rahatlikla sorunsuz calisiyor.
    Yeni araci ile daha sorunsuz kazasiz belasiz gunler dileyelim arkadasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 12 Şubat 2014; 20:52:20 >

• ecz_mel E kullanıcısına yanıt
    ben 56 ya corolla aldigin gun araligin 25 i gibi arkadas 87 bine aldi daha 14 bindeydi. Emindegilim simdi 2013 yada 2012 olabilir. Durusu bile farkli aracin.

Biz niye corolla aldik ,niye fluence, fokus, civic almadik. Cunku C sinifinin en iyi araci corolla. Ayni sekilde D segmentinin kiralida volvo s60. Ondan sonra insignia .latitude ilk 3 giremez bana gore .seldemus kardes corolladan latiduda gecince bence hicbisey degismiyecek benzer sorunlar ,sikintilar ondada cikacak.uste verecegi para cabasi.

D segmenti alacaksam volvo .yetisemezsem insignia .latitude matidut olmassa .........tut reno bedava verse almam ben o kadar.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.