Oyun sırasında Pause/Break tuşuna basın ve slallcheats yazıp hile modunu açın. Daha sonra aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. Kod Sonuç sllottery $50,000 ve 1 License slroads Tüm yollar açılır slmap HAritadaki tüm gizli Container'ler görünür slrepair Ücretsiz tamir için Backspace tuşuna basın slrecover Ctrl + 5 ile bedava Recovery slfillup Sınırsız yakıt mineoff Mayınlar kalkar slturbine Ctrl + 1, 2, 3 ve 4 ile daha fazla Thrust
İşyerinizde telefon faturanız fazla geliyorsa sesli kayıt sistemi ile telefon luzumsuz yere kullanmasını engellemek için beni arayın. 0505-900-51-93 ANKARA
deccalx89 senin verdiğin resimler Hardtruck2 un değil mi. iyi hatırlarım yanılıyorsam düzelt azmı yol gittim dağın tepesindeki madene kaybolmasıda cabası. cd yi kaybettim
eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den
deccalx89 senin verdiğin resimler Hardtruck2 un değil mi. iyi hatırlarım yanılıyorsam düzelt azmı yol gittim dağın tepesindeki madene kaybolmasıda cabası. cd yi kaybettim
Hardtruck2 olur mu canım?? o oyunu bende çok oynadım. KING OF THE ROAD o.
eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den
ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim
ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim
evet ya hurd truck 2 ile king of the road ı niye aynı yapmışlar ki??? anlayamadım
arkadaşlar bu oyun xp de çalışmıyor mu ? ben kurdum çalıştıramadım.
çalışmaz mı ya. ben xp de oynuyorum
hocam nasıl oluyo bilmiyorum. Oyun açılıyor, fragmanı izliyorum, ayarları yaptıktan sonra başla diyorum makine kapanıyor. xp de problem yaratıyor diye duydum. Bir dosyayı mı ne silmek lazımmış herhalde bilmiyorum oynamak için sabırsızlanıyorum ama oynayamıyorum yardım lütfen ????
walla bn ilk 98 de oynadım sonra xp dede oynadım hıc bı sorun cıkarmadı gercekten cok manyak bı oyun ayrıca download edebileceimiz bı yer war sa lut fen soolesın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar_1990 -- 9 Haziran 2006; 12:13:09 >
Yaw KardesLerim Ben bu oyuna Hastayim fakat hic bi Yerden ne buLabiLdim nede indirebiLdim bana Yarımcı oLmak istiyenLer msn imden uLassin bi zahMet MSN: tutsak_dusler38@hotmail.com
arkadaşlar merak ettim bu oyunu namını çok duydum biraz ss koyarmısınız güzelse alıp oynamayı düşünüyorumda tabi bulabilirsem sanırım 1-2 senelik oyun heralde...