Şimdi Ara

The Last of Us'ın Saf Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Şimdiye kadar çoğu PS3 oyuncusunu etkilemeyi başaran The Last of Us adına bazı oynanış videolarını görmüştük. Fakat bu kez yayınlanan video bir ilk. Naughty Dog ile Sony, The Last of Us'tan saf oynanış videosu yayınladı.

Bu videonun en önemli özelliği hiç bir düzenleme görmemiş olması. Oyunun yayınlanan bu videosunda The Last of Us ile sunulan arayüz hakkında bilgi edinebiliyoruz. Crafting yani üretme ekranının da ufak bir arada gösterildiği videoda genel olarak karanlık bir aksiyon sahnesi yer alıyor. Mutasyona uğramış yaratıkların ürkütücü seslerinin eşlik ettiği bu videoda Ellie'nin arada sırada yaptığı ufak uyarılar da gözden kaçmıyor. İşte videomuz;

• şöyle zombi animasyonlu bi survival zombie mmo çıkarsalar ya. dayz tarzı ama düzgün grafik ve animasyonlu. çok tutar ama nerde o akıl yapımcılarda.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • izlerken ben gerildim bea

• resident evilin son oyunda bulamadığımız survialı bunda bulucaz bence

• Ben şuan bu oyun için ps3 almayı planlıyordum fakat 20 şubat videosunu görünce vazgeçtim Duyurulursa asla ps3 e yanaşmam ama böyle bi oyundan da mahrum olmak çok kötü ben ps3 sahiplerine bu oyunu benim yerimede oynamalarını istiyorum :)

• Tam diyorum aksiyonu, ara videoları, atmosferi gerçekçi hep böyle korku öğeleri beni caydırıyor. Şu videoyu izlemeseydim kesin oynardım. Half Life'ı hoparlörü kapatarak oynayan biri olarak diyeceğim şudur ki Last Of Us benim için bitti :(

• quote:

Orijinalden alıntı: sherlock66

Ben şuan bu oyun için ps3 almayı planlıyordum fakat 20 şubat videosunu görünce vazgeçtim Duyurulursa asla ps3 e yanaşmam ama böyle bi oyundan da mahrum olmak çok kötü ben ps3 sahiplerine bu oyunu benim yerimede oynamalarını istiyorum :)

Forumdada bi kaç kişinin endişesi var konuda.Kendi görüşüm bu konsolun duyurulması,yurtdışında çıması ve ülkemize gelmesi 2 yıl kadar sürer.Ps 4 çıkıncada fiyatları yüksek olucak yine Ps 3 sizi biraz daha oyalar.Yani şimdi almakta hiçbir sakınca yok.

• Animasyonlarda çok akıcı çok güzel umarım oyunda script namına fazla bir şey olmaz

• Heyecanla bekliyorum.

• hem dikkat çekmemek için çömelerek gidiyor hem de yaratıkların üzerlerine el feneri tutuyor

garip...

• Bence yeni bir efsane doğmak üzere, Resident Evil'ın boşalttığı koltuğu The Last of Us dolduracak. Sony sonunda Ps3 aldırtacak bana bu gidişle :)

• bu zombıler o fenerın ısıgını nası gormuyo ya?

• Ellie boş durmuyor onunda saldırması güzel olmuş hep bu kalitede oyun çıksa Ps4 evet gerek yok derdim. Adamlar etrafta ne varsa silah olarak kullanmışlar bu saatten sonra Naughty Dog için "taşı sıksa suyunu çıkarır" dersek haksız olmayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 4 Şubat 2013; 19:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Tam diyorum aksiyonu, ara videoları, atmosferi gerçekçi hep böyle korku öğeleri beni caydırıyor. Şu videoyu izlemeseydim kesin oynardım. Half Life'ı hoparlörü kapatarak oynayan biri olarak diyeceğim şudur ki Last Of Us benim için bitti :(

Ayıptır sorması yaş kaç?

• Bide bu Ellie'nin sesi ne öyle yav büyük kadın gibi ses tonu ve ağzıda bozukmuş :D

• Zombie , Korku oyunlarını sevmem. Sevenlerede mani olmam. Zombiler yerine yağmacı insanlarla hayvanlarla uğraşsalar tercih ederdim.

• Bir önceki videoya göre yapay zekada çok farklılık var. Tamam onlar insandı, bunlar infected human, ama öle yanlarından yürüyerek geçmek falan .....

• Vallahi merakla bekliyorum oyunu, Bu sene çok beklediğim 3 oyundan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: queenTR

Bir önceki videoya göre yapay zekada çok farklılık var. Tamam onlar insandı, bunlar infected human, ama öle yanlarından yürüyerek geçmek falan .....

Sayende beyin koşarak uzaklaştı.Yaratıklar görmüyor sese göre hareket ediyorlar.Ateş edildiğinde hepsi ateş edilen yere toplanıyor dikkat ettiysen ve sessiz hareket ediyor ateş etmediği sürece.
  • Yorumlara baktım da kimse grafiklerin rezaletinden bahsetmemiş.
    Sanırım konsol oyuncusu olmak böyle bir şey.
    Bir müddet sonra gözleriniz alışıyor atari grafiklerine ha?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.