|
Noxco -> Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım! (17 Mayıs 2006; 21:46:17)
|
Hodri meydan derim [8D] Yukarda Revolver arkadaşım bi resim eklemiş, sende şimdi bi resim koy, karşılaştıralım, bakalım hakkaten dediğin kadar varmı. quote:
Orjinalden alıntı: atoprak quote:
Orjinalden alıntı: noxco iyi fotoğraf çekmek, cihazın kalitesi kadar, çekenin kabiliyetinede bağlı tabiki. Ama 1mp lik foto makinası bunlara yüz basar düşüncene katılmıyorum, çünkü 4 mp lik kameram var, p850 den iyi çekemiyor maalesef. Bizde 4 gözle SE nin yeni cihazlarını bekliyoruz, o bu işleri çok iyi biliyor, eminim çok farklı ve kaliteli şeyler çıkacak ortaya. quote:
Orjinalden alıntı: Dr_Asli iyi de arkadaşlar ona bakrsanız dijital mak. ile çekilen 1mp lik resimler bunların hepsine 100ler basar,iş sadece mp değil ki... öyle olsa zaten bütün 1.3 lükler aynı çekerdi 3.2 yazmak yetmez hakkını vermeli bence de,yanlış anlaşılmasın p850 de gayet güzel çekio ama elbet daha iyi çekeni de olacaktır,ben k790 ı çok merak ediyorum bu açıdan ... +mp lik bir dijital kamera ile p850 den daha iyi cekim yapmamak ya senin dijital makinandan yada ayarları yapamamandan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ben ... benimde 3mp lik bir oympus makinam var... 150usd den fazla diildir fiyatı ... ama 10 tane p850 çıkartır fotografları ...
|
|
|
|