Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım! Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2006; 21:56:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dalga geçmek amaçlı yaptım yaw....Şu an doğu görevini tamamlamaya aylar kalmış bir öğretmenim
Sadece reklam yazan arkadaşı iğnelemek istedim

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
alisan

21 Mayıs 2006; 21:57:51 

hakkarimi kargoylami almis o zaman telefonu
ben anladim saka yaptigini. zaten yazmistim saka yapiyosan eger aldigin fiyati yaz bari demistim
bende alicam bu telefon cok hosuma gitti be

DH KARTALLARI TIKLA
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2006; 22:01:21 

900 lira kur düşmeden ..Şu ara gittigidiyorda var sadece 900 lira bir haftalık,
onun harici 980-1000 lirayı vurdu kur nedeniyle

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
alisan

21 Mayıs 2006; 22:01:50 

sürgün arkadas nerden aldin be telefonu niye yazmiyon
REKLAMLAR BİTTİYSE HABERLERE GECELİM
HABER BEKLİYORUM KACA NERDEN ALDİN

DH KARTALLARI TIKLA
Noxco

21 Mayıs 2006; 22:06:20 

Kurun tam zirveye çıktığı zaman 990 liraya aldım ben, şimdi kaç para bilmiyorum

alisan

21 Mayıs 2006; 22:11:20 

ben 1000 ytl ye ragziyim eger böyle cekim yapiyosa
sizinde verdiginiz paralari hakeden bir cihaz kac kiside varsa güle güle kullansin

DH KARTALLARI TIKLA
pala sam

21 Mayıs 2006; 22:12:50 

şu 3megapixeller yayılsa da ciddi ciddi kıyaslamalar yapsak
siz bu azimle nikon' la da kıyaslarsınız k750yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pala sam -- 21 Mayıs 2006; 22:13:19 >

İmzanız kural dışı.
alisan

21 Mayıs 2006; 22:25:15 

kıyaslayanda vardır kesin
quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

DH KARTALLARI TIKLA
alisan

21 Mayıs 2006; 23:10:05 

K750İ CEP TELEFONUP850 DEN SONRA SİMDİDE NİKON UN D200 BOMBASİNA KARSİ
boyut bakimindan bir adim önde olan k750i lensinede her zamankinden daha cok güveniyor
nikon yetkilileri k750i nin hala 1 numara olmasindan dolayi daha önce 23 defa erteledikleri türkiye pazarina girmeyi
bu sefer az bir umut olsada kararlilar ve forumlarda her türlü asagilanmaya karsi deniyecekler.
kalbimiz seninle nikon d200 bir cok fotograf makinasinin
basaramadigini sen basar ve ez artik su k750i yi.

(laf aramizda asagidaki özellikler d200 e ait k750i nin yanina bile yaklasamiyo ama ne yapalim k800i bile
k750i nin cok gerisinde d200 ün hic sansi yok)

Fotoğraf makinesinde kabloları kesen Nikon, bu sefer dijital SLR makinelerinde yenilik yaptı. Nikon D200´ün özelliklerini görünce Lebron James´i hatırlayacağız.

Dijital SLR fotoğraf makineleri arasında ayrı bir yeri olan Nikon'un D100 modelinden sonra artık sözü Nikon D200 alıyor. Söz sahibi olmasının nedenini ise makine hakkında biraz daha bilgi aldıktan sonra öğrenecek ve bize hak vereceksiniz. Henüz Türkiye'de olmayan ama kısa süre sonra ülkemizde de satışa çıkacak olan ürünle ilgili ilk teknik bilgileri paylaşıyoruz.

10.2 megapiksel CCD
D200'de 10.2 megapiksellik Nikon DX Format CCD lens bulunuyor. Lens, daha hızlı veri aktarabilmek için 4 kanallı veri aktarımı ve Optical Low Pass Filter teknolojisi ile güçlendirilmiş.

Saniyede 5 kare çeken makine, inanılmaz ama bir saniyeden daha kısa sürede açılıyor. Magnezyum alaşımlı gövde ise hem dayanıklılık hem de hafiflik sunuyor.

Geniş ekran, güçlü gövde
2,5 inçlik ekran ise Kodak ürünlerinde görmeye alıştığımız detaylı resim izleme özelliğini sunuyor. Bu özellik sayesinde fotoğrafları detaylı izlemek mümkün olurken fazla pil tüketimi de dezavantaj olarak geliyor.

SLR'da kablolara veda
Nikon daha önce kompakt ürünlerde duyurduğu kablosuz veri aktarımını SLR ürünlerine de bu modelle taşıdı. WT-3 kablosuz veri transfer özelliği ile çekilen fotoğrafları, bilgisayara veya baskı cihazına kablosuz aktarmak mümkün oluyor.

DH KARTALLARI TIKLA
Noxco

21 Mayıs 2006; 23:12:10 

Revolvere danış, o fiyatları iyi biliyor, hatta uygun bir ikinci el varmış birinde, düşünürsen...
Ayrıca sanmıyorum 1000 lira olucağını, 900 liraya çok rahat bulursun, belki daha aşağı.

quote:

Orjinalden alıntı: alisan

sizinde verdiginiz paralari hakeden bir cihaz kac kiside varsa güle güle kullansin

EagleWING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Mayıs 2006; 23:17:59 

quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

Hiçbir telefon foto makinesi ile yarışamaz, ama sen mantığınla git istersen Panasonic TZ1 ile bir karşılaştır P850'yi

Tamam arkadaşlar, P850 çok güzel diyim.K750'yi alt etmiş diyim, K750 de yanında halt etmiş diyim de rahatlayın

Kim ne düşünürse düşünsün ben istediğimi aldım, samsungun yine başaramadığuna tanık oldum, size P850 ile başarılar.Bir daha da uğramam

NOT:O makro fotoğrafta mesafe 2cm-5cm di.Hatta çiçeğin yaprakalrının telefona deydiğini söyleyebilirim.Bu meseja da cevap yazma zahmetine katlanmayınız, dediğim gibi bu topic bu görüşle bitmiiiş

@noxco, fanatik falan değilim.Nokia kullandım tekrar nokia, Se kullandım, sonra yine SE kullnadım ve de Nokia alacağım.SE daha iyisini yaparsa N93'ten sonra SE de alırım

alisan

21 Mayıs 2006; 23:18:16 

SIFIR DAHA UYGUN BANA CÜNKÜ HEM TAKSİT OLAYİ VAR HEMDE İLK BEN KULLANMAM DAHA GÜZEL

BU ARADA CALİSMA NASİL AMA K750İ NİKON D200 E KARSİ
quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Revolvere danış, o fiyatları iyi biliyor, hatta uygun bir ikinci el varmış birinde, düşünürsen...
Ayrıca sanmıyorum 1000 lira olucağını, 900 liraya çok rahat bulursun, belki daha aşağı.

quote:

DH KARTALLARI TIKLA
atoprak

22 Mayıs 2006; 0:06:42 

quote:

SIFIR DAHA UYGUN BANA CÜNKÜ HEM TAKSİT OLAYİ VAR HEMDE İLK BEN KULLANMAM DAHA GÜZEL

BU ARADA CALİSMA NASİL AMA K750İ NİKON D200 E KARSİ
quote:

Orjinalden alıntı: noxco

quote:

Koskoca Sony varken Nikkon da neymiş...

HiFi Addict
alisan