hakkarimi kargoylami almis o zaman telefonu ben anladim saka yaptigini. zaten yazmistim saka yapiyosan eger aldigin fiyati yaz bari demistim bende alicam bu telefon cok hosuma gitti be
K750İ CEP TELEFONUP850 DEN SONRA SİMDİDE NİKON UN D200 BOMBASİNA KARSİ boyut bakimindan bir adim önde olan k750i lensinede her zamankinden daha cok güveniyor nikon yetkilileri k750i nin hala 1 numara olmasindan dolayi daha önce 23 defa erteledikleri türkiye pazarina girmeyi bu sefer az bir umut olsada kararlilar ve forumlarda her türlü asagilanmaya karsi deniyecekler. kalbimiz seninle nikon d200 bir cok fotograf makinasinin basaramadigini sen basar ve ez artik su k750i yi.
(laf aramizda asagidaki özellikler d200 e ait k750i nin yanina bile yaklasamiyo ama ne yapalim k800i bile k750i nin cok gerisinde d200 ün hic sansi yok)
Fotoğraf makinesinde kabloları kesen Nikon, bu sefer dijital SLR makinelerinde yenilik yaptı. Nikon D200´ün özelliklerini görünce Lebron James´i hatırlayacağız.
Dijital SLR fotoğraf makineleri arasında ayrı bir yeri olan Nikon'un D100 modelinden sonra artık sözü Nikon D200 alıyor. Söz sahibi olmasının nedenini ise makine hakkında biraz daha bilgi aldıktan sonra öğrenecek ve bize hak vereceksiniz. Henüz Türkiye'de olmayan ama kısa süre sonra ülkemizde de satışa çıkacak olan ürünle ilgili ilk teknik bilgileri paylaşıyoruz.
10.2 megapiksel CCD D200'de 10.2 megapiksellik Nikon DX Format CCD lens bulunuyor. Lens, daha hızlı veri aktarabilmek için 4 kanallı veri aktarımı ve Optical Low Pass Filter teknolojisi ile güçlendirilmiş.
Saniyede 5 kare çeken makine, inanılmaz ama bir saniyeden daha kısa sürede açılıyor. Magnezyum alaşımlı gövde ise hem dayanıklılık hem de hafiflik sunuyor.
Geniş ekran, güçlü gövde 2,5 inçlik ekran ise Kodak ürünlerinde görmeye alıştığımız detaylı resim izleme özelliğini sunuyor. Bu özellik sayesinde fotoğrafları detaylı izlemek mümkün olurken fazla pil tüketimi de dezavantaj olarak geliyor.
SLR'da kablolara veda Nikon daha önce kompakt ürünlerde duyurduğu kablosuz veri aktarımını SLR ürünlerine de bu modelle taşıdı. WT-3 kablosuz veri transfer özelliği ile çekilen fotoğrafları, bilgisayara veya baskı cihazına kablosuz aktarmak mümkün oluyor.
Revolvere danış, o fiyatları iyi biliyor, hatta uygun bir ikinci el varmış birinde, düşünürsen... Ayrıca sanmıyorum 1000 lira olucağını, 900 liraya çok rahat bulursun, belki daha aşağı.
quote:
Orjinalden alıntı: alisan
ben 1000 ytl ye ragziyim eger böyle cekim yapiyosa sizinde verdiginiz paralari hakeden bir cihaz kac kiside varsa güle güle kullansin
şu 3megapixeller yayılsa da ciddi ciddi kıyaslamalar yapsak siz bu azimle nikon' la da kıyaslarsınız k750yi
Hiçbir telefon foto makinesi ile yarışamaz, ama sen mantığınla git istersen Panasonic TZ1 ile bir karşılaştır P850'yi
Tamam arkadaşlar, P850 çok güzel diyim.K750'yi alt etmiş diyim, K750 de yanında halt etmiş diyim de rahatlayın
Kim ne düşünürse düşünsün ben istediğimi aldım, samsungun yine başaramadığuna tanık oldum, size P850 ile başarılar.Bir daha da uğramam
NOT:O makro fotoğrafta mesafe 2cm-5cm di.Hatta çiçeğin yaprakalrının telefona deydiğini söyleyebilirim.Bu meseja da cevap yazma zahmetine katlanmayınız, dediğim gibi bu topic bu görüşle bitmiiiş
@noxco, fanatik falan değilim.Nokia kullandım tekrar nokia, Se kullandım, sonra yine SE kullnadım ve de Nokia alacağım.SE daha iyisini yaparsa N93'ten sonra SE de alırım
SIFIR DAHA UYGUN BANA CÜNKÜ HEM TAKSİT OLAYİ VAR HEMDE İLK BEN KULLANMAM DAHA GÜZEL
BU ARADA CALİSMA NASİL AMA K750İ NİKON D200 E KARSİ
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Revolvere danış, o fiyatları iyi biliyor, hatta uygun bir ikinci el varmış birinde, düşünürsen... Ayrıca sanmıyorum 1000 lira olucağını, 900 liraya çok rahat bulursun, belki daha aşağı.
quote:
ben 1000 ytl ye ragziyim eger böyle cekim yapiyosa sizinde verdiginiz paralari hakeden bir cihaz kac kiside varsa güle güle kullansin
SIFIR DAHA UYGUN BANA CÜNKÜ HEM TAKSİT OLAYİ VAR HEMDE İLK BEN KULLANMAM DAHA GÜZEL
BU ARADA CALİSMA NASİL AMA K750İ NİKON D200 E KARSİ
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
quote: