Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım! Sayfa: <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tekilhan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Nisan 2008; 2:46:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hemen hemen butun sayfalara baktım K750 kullanan biri olarak kullanan arkadaşlara tek şey demek isterim joistik sorunu, yaşamayan yoktur herhalde aranızda.

P850 için bu makrolar yabana atılmaz herhalde.

Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Nisan 2008; 1:35:19 

Resimlerin arasında belkide yıl farkı var. Her iki cihazıda aynı anda kullanmadım, fakat aynı yere gidip, aynı yerden kareler çektim. Zaten o fotolarda, hic bir yerde, aynı anda çektiğimi falan iddia etmedim, sadece aynı kareleri yakalamak icin yapılmış bir çalışma.
Benim kızdığım şey, ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum. Ha bana sorarsanız, P850 daha iyi derim. Şimdi bi karşılaştırma yapılsa N95 8gb ile N95 arasında, çok rahatlıkla N95 8GB iğrenç ötesi fotolar çekiyor derim. Velhasılı olabildiğince tarafsız ve objektif oldum her zaman, maksat kandırma vs. değil, paylaşım...

quote:

Orjinalden alıntı: KB24

bak arkadaşım sakın yanlış anlama ben tartışma çıkarmak istemiyorum ve sanada yalancı demiyorum.peki resimleri ne zaman çektin.peşpeşe olması imkansız.çünkü ağaçların yaprakları dökülmüş.park etmiş arbalar değişmişifalan filan

Edit, ilk sayfada yazdıklarımı gördüm şimdi, incelemeyi okuyan ve yargısız infaz yapan arkadaşlarında bunu okumasını rica ediyorum, aynen şöyle yazmışım, hemen o fotoların bi kac mesaj altında.

quote:

Al PaC kardeşim haklısın, arada bir ay kadar bir zaman var iki resmin, haliyle hava şartları vs. vs. farklılıklar var, bu yüzden çok adil bir karşılaştırma olmadı ama, ben yinede P850 nin baskın çıkacağından eminim, dediğin gibi keşke aynı yeri aynı anda görtüleyebilme şansı olsa.

K790-800 serisi eminim çok daha güzel fotograflar çekecektir. Ama şu durumda P850 bir numara gibi görünüyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

KB24

20 Nisan 2008; 22:24:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Resimlerin arasında belkide yıl farkı var. Her iki cihazıda aynı anda kullanmadım, fakat aynı yere gidip, aynı yerden kareler çektim. Zaten o fotolarda, hic bir yerde, aynı anda çektiğimi falan iddia etmedim, sadece aynı kareleri yakalamak icin yapılmış bir çalışma.
Benim kızdığım şey, ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum. Ha bana sorarsanız, P850 daha iyi derim. Şimdi bi karşılaştırma yapılsa N95 8gb ile N95 arasında, çok rahatlıkla N95 8GB iğrenç ötesi fotolar çekiyor derim. Velhasılı olabildiğince tarafsız ve objektif oldum her zaman, maksat kandırma vs. değil, paylaşım...

quote:

Orjinalden alıntı: KB24

bak arkadaşım sakın yanlış anlama ben tartışma çıkarmak istemiyorum ve sanada yalancı demiyorum.peki resimleri ne zaman çektin.peşpeşe olması imkansız.çünkü ağaçların yaprakları dökülmüş.park etmiş arbalar değişmişifalan filan

Edit, ilk sayfada yazdıklarımı gördüm şimdi, incelemeyi okuyan ve yargısız infaz yapan arkadaşlarında bunu okumasını rica ediyorum, aynen şöyle yazmışım, hemen o fotoların bi kac mesaj altında.

quote:

Al PaC kardeşim haklısın, arada bir ay kadar bir zaman var iki resmin, haliyle hava şartları vs. vs. farklılıklar var, bu yüzden çok adil bir karşılaştırma olmadı ama, ben yinede P850 nin baskın çıkacağından eminim, dediğin gibi keşke aynı yeri aynı anda görtüleyebilme şansı olsa.

K790-800 serisi eminim çok daha güzel fotograflar çekecektir. Ama şu durumda P850 bir numara gibi görünüyor.

noxco beklediğim cevap buydu işte ya bu arada seni anlamak zor bi k750 bi p850 daha iyi diyon

Katze

20 Nisan 2008; 23:24:43 

Eski günler geldi aklıma. Bu kıyaslama yüzünden az mı tartışmalar çıktı. Ne güzel günlerdi...

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Her zaman online olamayabilir.
Engelli kullanıcılar: MaSSive
KB24

21 Nisan 2008; 12:39:36 

''THE KING LEBRON''>HAYIR K750İ

Sayfa:   <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: 3 MP Resim Örnek-Karşılaştırma-Paylaşım! Sayfa: <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?
BIOSTAR TF8200 A2+ anakart
Hybrid SLI ile Performans ve Güç Tasarrufu bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir