Şimdi Ara

Analiz : Bu yıl Windows Phone 45 milyon, BlackBerry 10 20 milyon satış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Analiz : Bu yıl Windows Phone 45 milyon, BlackBerry 10 20 milyon satış yapacak






    Kısa aralıklarla akıllı telefon pazarına merhaba diyen diyen Windows Phone 8 ve BlackBerry 10 işletim sistemleri, en büyük rakipleri Android ve iOS karşısında pazar payı arayacak. Ancak analizler bu yıl için bunun biraz zor olacağı görüşünde.



    ABI Research tarafından yapılan analize göre bu yıl toplam 1.4 milyar akıllı telefon, 286 milyon da tablet satışı gerçekleşecek. Akıllı telefonlarda liderlik Android işletim sisteminde iken, tabletlerde ise Apple'da. Microsoft ve BlackBerry bu yarışta şimdilik çok küçük bir payı paylaşmak zorunda.



    Analizdeki rakamlar sevkedilen cihazlar değil, aktive edilen cihazlar üzerinden yapılıyor.



    Toplam sayı içerisinde Windows Phone cihazlar 45 milyon satış yaparken, BlackBerry 10 cihazlar ise 20 milyon satış yapacak. Pazar payları ise sırasıyla yüzde 3.2 ve yüzde 1.4 olarak gerçekleşecek.



    Android cihazların satışı 798 milyon, pazar payı yüzde 57 iken, iOS cihazlar 294 milyon satış ve yüzde 21 pazar payı ile ikinci sırada yer alacak. Büyük geliştirici desteği ile rakamların değişmeyecek olması yüksek ihtimal.



    Microsoft ve BlackBerry için satışlar umut verici ve pazarda ayakta kalmak için yeterli. Firmaların geliştirici desteği de yeterli görülüyor. Ancak bu rakamların geliştiricileri kaçırma ihtimali var. Bu bakımdan da riskli görülüyor. Firmaların yeniliğe yatırım yapmaları rekabette kilit nokta olacak.










  • sanmıyorum bence daha çok satarlar


  • Bence Windows Phone'a nazaran BB10'lu telefonlar daha çok satacak yeni bir işletim sistemi tamam geçmişte olanlardan dolayı insanlar daha çekimser yaklaşacak bb'ye ama ben daha çok satacağını düşünüyorum . Playbook'a güncelleme vererek en iyisini yaptı bb inşallah yeni çıkardığı telefonlardan güncellemeyi kesmez . Bu konuda iyi olan sadece Apple var .

  • WP yi bilmemde blackberry10 lu telefonlar daha çok satar bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umay565

    Bence Windows Phone'a nazaran BB10'lu telefonlar daha çok satacak yeni bir işletim sistemi tamam geçmişte olanlardan dolayı insanlar daha çekimser yaklaşacak bb'ye ama ben daha çok satacağını düşünüyorum . Playbook'a güncelleme vererek en iyisini yaptı bb inşallah yeni çıkardığı telefonlardan güncellemeyi kesmez . Bu konuda iyi olan sadece Apple var .

    sanmiyorum wp daha iddiali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Blackbery herşeyi BB10 a bağladı, eğer BB10 adam gibi satmazsa sonları kodak gibi olcak.
  • Blackberry BB10 ile geri döndü Microsoft Win. Phone 8 ile geri döndü bunların Android ve Ios'a yetişebilmesi için en az 1 yıl gerek.
  • Windows Phone tahminleri gerçekçi ancak blackberry çok daha fazla satar diye düşünüyorum. Fiyat uygun olursa ben de alacağım Z10 modelini.

  • Bb10 iddialı geliyor, özellikle android uygulamalarını da çalıştırabiliyor bu yüzden ios ve androidden sonra 3.sırayı alacağını zannediyorum

  • Rakiplerine baktigimizda musteri sayilarini artirmak kalite ve fiyatta cok iyi seyler yapmalilar....

  • adam gibi kamera yok BBde.. azıcık adam gibi belirleyin su fiyatları.. 4s fiyatına yakın cihaz satmaya calısıyolar.. çoğu insan iphone alır...
  • Benim analizim de Windows + Blackberry toplamda 100 milyonun biraz uzerinde satis yapacaklar. Apple pahali Android'te ise guncelleme soru isareti o nedenle orta sinif cihazlari cok satacaktir bu iki firmanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fiyatları 1000 lira altına çekerlerse iyi satar yoksa satamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 tl den 1 kuruş fazla olursa bu iş yalan olur. Eğer 1000 TL gibi bi fiyat koyarlarsa orta seviyenin canına okur bu cihaz. Ama kalkıp 1500-1600 TL çıkartırlarsa firmaya geçmiş olsun demek kalır bize ;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    1200 tl den 1 kuruş fazla olursa bu iş yalan olur. Eğer 1000 TL gibi bi fiyat koyarlarsa orta seviyenin canına okur bu cihaz. Ama kalkıp 1500-1600 TL çıkartırlarsa firmaya geçmiş olsun demek kalır bize ;)

    He 1000TL'ye Z10'u satarlar sen bekle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

    Blackberry BB10 ile geri döndü Microsoft Win. Phone 8 ile geri döndü bunların Android ve Ios'a yetişebilmesi için en az 1 yıl gerek.

    android daha ios kaç yıldır yetişemedi hala phone 8 e daha fazla zaman lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

    Valla Blackbery herşeyi BB10 a bağladı, eğer BB10 adam gibi satmazsa sonları kodak gibi olcak.


    Fiyat politikaları değiştirmedikleri sürece ben bu bahsediler rakamlarda satabileceklerine inanmıyorum.

  • wp8 uygulama yönünden biraz kendini toparlasa lumia 620 gerçekten o fiyata mükemmel bir telefon tasarımınıda gayet şık buldum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NatroTech

    quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    1200 tl den 1 kuruş fazla olursa bu iş yalan olur. Eğer 1000 TL gibi bi fiyat koyarlarsa orta seviyenin canına okur bu cihaz. Ama kalkıp 1500-1600 TL çıkartırlarsa firmaya geçmiş olsun demek kalır bize ;)

    He 1000TL'ye Z10'u satarlar sen bekle.

    O zaman açarlar avuçlarını yalarlar. 1300 tl ye galaxy s2, ip4 varken aklı olan yeni doğmuş bir telefona bu kadar para vermez ;) Kamerasıda 5mp ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.